Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamų svetainė

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 07 03, 12:33)
aš palauksiu rudens.
gal parskrisi voratinkliu baltu
bobų vasaros šalčio pakąstais sparnais
ar užteksim vandens,
kad viens kito kraujuojančią žaizdą
numazgot ir nuglostyt
atvertais delnais?

aš palauksiu rudens.
jau taupyklė užpildyta metais
ten diena prie dienos...ten naktis prie nakties...
laikas žemę ridens
mus platybėse savo pametęs
neišklausęs dainos
nepalikęs vilties.

leiski man nepabust
netgi tavąjį šauksmą išgirdus
tu gi niekad negrįši-
mus išskyrė Didysis Vanduo
...o,kaip gera pajust,
kad į skausmo išvargintą širdį
rankoj nešdamas viltį
iškilmingai ateina Ruduo...

jetau, kaip gražu wub.gif
Atsakyti
Sveikutes ax.gif

aciu zvelsa uz palaikyma ax.gif
Is tiesu STT reik matyt ir man pradeti save is depresijos traukti, ne nieks kitas uz mane to nepadarys-kazkada dar pradzioje manes paklause kaip jauciuosi, atsakiau, kad kaip Miunchauzenas kuris traukia save uz plauku is pelkes, matyt reik susikaupti ir stipriau timptelti mirksiukas.gif

Dziaugiuosi Valery, kad daktariukas tave nuramino ir vilties daugiau dave thumbup.gif
Ir del taves Andryte dziugu thumbup.gif
saunuoles jus mergaites, tik nepaleiskit tos pagrindines minties, kad viskas kada nors vel bus gerai, nes nuotaikos isties kaip jura mirksiukas.gif

Deima: ir TB eina per ta netekti gal kazkaip kitaip, bet eina, jam tiesiog reikia laiko. Maniskis puse metu is viso ta tema nekalbejo, pirmus menesius daug kalbedavom, o paskui kai uzsiriso g.gif , bet po truputi vel pradejo isileisti, ir kai jau bliaudama pasakiau, kad mirtinai bijau pastoti ir man dar baisiau kai nezinau ka jis galvoja, pasake, kad visad pasiryzes. beje jei isties metus lauksi, tos nuotaikos naturaliai pasikeis. As teisa irgi po dveiju cezariu, man sake, kad po 8-10 jau galiu startuoti, vaivos juostai berods jau po 6 men leido g.gif . Isteisu randas gyja puse metu, paskui dar pusmetukas uztikrinimui. as pati sakaiu iki metuku lauksiu

Bim: na o tu saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Kai perskaiciau sirdis sudrebejo. Sekmes jums gamyboje wub.gif

Cia ziuriu specialybes visu tokios" zmogiskos" mirksiukas.gif . as tai va vis mastau ar nepakeisti man savosios, nei galvos skausmo butu, nei baimes, kad pridirbsiu mirtinu klaidu. bet kol manyje apsigyvenusi baime, nedristu radikaliai kazko keisti. blush2.gif
Atsakyti
kaip man sunku darosi, taip sliagie nuotaika, o kas bus kai bus 6 men. mano angeliukuj? isprotet galima!
Papildyta:
QUOTE(bicė @ 2008 07 03, 14:16)
Sveikutes ax.gif

Is tiesu STT reik matyt ir man pradeti save is depresijos traukti, ne nieks kitas uz mane to nepadarys-kazkada dar pradzioje manes paklause kaip jauciuosi, atsakiau, kad kaip Miunchauzenas kuris traukia save uz plauku is pelkes, matyt reik susikaupti ir stipriau timptelti mirksiukas.gif

Dziaugiuosi Valery, kad daktariukas tave nuramino ir vilties daugiau dave thumbup.gif
saunuoles jus mergaites, tik nepaleiskit tos pagrindines minties, kad viskas kada nors vel bus gerai, nes nuotaikos isties kaip jura mirksiukas.gif

Deima: ir TB eina per ta netekti gal kazkaip kitaip, bet eina, jam tiesiog reikia laiko. Maniskis puse metu is viso ta tema nekalbejo, pirmus menesius daug kalbedavom, o paskui kai uzsiriso g.gif , bet po truputi vel pradejo isileisti, ir kai jau bliaudama pasakiau, kad mirtinai bijau pastoti ir man dar baisiau kai  nezinau ka jis galvoja, pasake, kad visad pasiryzes. beje jei isties metus lauksi, tos nuotaikos naturaliai pasikeis. As teisa irgi po dveiju cezariu, man sake, kad po 8-10 jau galiu startuoti, vaivos juostai berods jau po 6 men leido g.gif . Isteisu randas gyja puse metu, paskui dar pusmetukas uztikrinimui. as pati sakaiu iki metuku lauksiu

Bim: na o tu saunuole thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Kai perskaiciau sirdis sudrebejo. Sekmes jums gamyboje wub.gif

Cia ziuriu specialybes visu tokios" zmogiskos" mirksiukas.gif . as tai va vis mastau ar nepakeisti man savosios, nei galvos skausmo butu, nei baimes, kad pridirbsiu mirtinu klaidu. bet kol manyje apsigyvenusi baime, nedristu radikaliai kazko keisti. blush2.gif

aciu bice, bet busiu saunuole kai pastosiu, o iki to laiko dar visko gali but! na tikios kad nieko nepasikeis ir as pastosiu gan greit ir laimingai isnesiosiu! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 07 03, 13:16)
Sveikutes ax.gif

Deima: ir TB eina per ta netekti gal kazkaip kitaip, bet eina, jam tiesiog reikia laiko. Maniskis puse metu is viso ta tema nekalbejo, pirmus menesius daug kalbedavom, o paskui kai uzsiriso g.gif , bet po truputi vel pradejo isileisti, ir kai jau bliaudama pasakiau, kad mirtinai bijau pastoti ir man dar baisiau kai  nezinau ka jis galvoja, pasake, kad visad pasiryzes. beje jei isties metus lauksi, tos nuotaikos naturaliai pasikeis. As teisa irgi po dveiju cezariu, man sake, kad po 8-10 jau galiu startuoti, vaivos juostai berods jau po 6 men leido g.gif . Isteisu randas gyja puse metu, paskui dar pusmetukas uztikrinimui. as pati sakaiu iki metuku lauksiu

Bim: na o tu saunuole thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Kai perskaiciau sirdis sudrebejo. Sekmes jums gamyboje wub.gif

Aciu,Bice oro_buckis.gif Man tokiu palaikymu reikia,tada pasikraunu optimizmo thumbup.gif Ir asaru maziau buna.
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 07 03, 13:16)

Labutis visoms,

Bice geras palyginimas ir aš manau jei pats sau nepadėsi, tai kitas niekas nepadės, pačiam reikia norėti atsitiesti, pakilti, bet kai yra kam išklausyti, patarti taip pat labai padeda. Na tavo specialybė ne iš lengvųjų, bet patikėk taip pat labai reikalinga mirksiukas.gif
Bim kokia šauni naujiena thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tu tikrai pastosi ir laimingai išnešiosi, juk ne vienai čia jau tai pasisekė. O tos nuotaikų bangos, belieka tik joms užėjus išsiverkti, išsipasakoti tiesiog jas iškentėti, vardan būsimos laimės ir džiaugsmo mirksiukas.gif
Valery tavo daktaras thumbup.gif
Deima bus pas tave dar vaikučių, patikėk, palūkėk, sugyk, kaip bicė sako gal ir po pusės metų jau galėsi.
Vaivos juosta gražūs žodžiai.
Atsakyti
Jau buvau isnesus uodega is namu tongue.gif Lauke taip silta ir smagu thumbup.gif Tik vienai labai jau liudna.Nupedinau iki kirpyklos ir uzsirasiau kitam penktadieniui manikiura nail.gif Pradedu po biski ruostis kitam sestadieniui,nes gi brolio vestuvese reiks sudalyvaut sokiai.gif Labai laukiau siu vestuviu,o jos turejo sutapti su mano gimdymu verysad.gif Terminas buvo ta pacia diena verysad.gif Ir smagu ir liudna
Atsakyti
Smagios tau šventės, reikia daugiau išeiti iš namų, pabūti tarp žmonių, tai irgi padeda nors trumpai atitrūkti nuo blogų minčių.
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2008 07 03, 14:18)
Smagios tau šventės, reikia daugiau išeiti iš namų, pabūti tarp žmonių, tai irgi padeda nors trumpai atitrūkti nuo blogų minčių.

Tikra teisybė. Ir mes nuo rytdienos iki pirmadienio su bendradarbiais ir jų šeimos nariais varom prie ežerų atsipalaiduot nuo visko. Iš pradžių nenorėjau visai važiuot, bet važiuosiu: prasiblaškyti reikia šiek tiek. O gal net ir visai įdomu bus...
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveide @ 2008 07 03, 14:58)
Tikra teisybė. Ir mes nuo rytdienos iki pirmadienio su bendradarbiais ir jų šeimos nariais varom prie ežerų atsipalaiduot nuo visko. Iš pradžių nenorėjau visai važiuot, bet važiuosiu: prasiblaškyti reikia šiek tiek. O gal net ir visai įdomu bus...

Mane vyras irgi vis tempia is namu kur nors,bet ne visada noriu ax.gif Tas sedejimas namie ir nieko neveikimas ivarys man tingini doh.gif
Siule savaitgaliui i Juodkrante vaziuot,bet teko atsisakyt.Nes nei degintis nei maudytis dar negaliu verysad.gif Tai gal siaip kur prie kokio ezeriuko trumpam isleksim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 07 03, 09:32)
tai kad as geriu jia jau kokiu 4 men. ax.gif

as foline ar prenatali ryju jau nuo rugsejo doh.gif dabar jau nebegeriu, darau pertrauka
QUOTE(deima26 @ 2008 07 03, 10:08)
Jauciu,kad ir man taip bus doh.gif Nors dabar noriu kuo greiciau,nes dar negaliu,o kai galesiu,gal taip greit ir nenoresiu g.gif  Vakar MB prasitare,kad kito vaikiuka daryt labai bijos,tai sunerimau verysad.gif  Bet gal kai ateis laikas bus viskas gerai  ax.gif

maniskis ir bijojo, biski prigavau blush2.gif , paskui uzsimane, bet neuzkibo ax.gif , tai juokes gal tusciais patronais saudo lotuliukas.gif
QUOTE(bim @ 2008 07 03, 10:50)
rugseje, kaip man tau piraga perduot? wink.gif

gal kaip nors kada nors iki Vilniaus vaziuosim, ar jus pro sona leksit mirksiukas.gif
QUOTE(deima26 @ 2008 07 03, 14:11)
Pradedu po biski ruostis kitam sestadieniui,nes gi brolio vestuvese reiks sudalyvaut sokiai.gif

vyro sesuo zeninos ir krikstino savo vaika 2men po dukrytes netekties, tai puse vestuviu prazliumbiau doh.gif
Atsakyti
Tikiuosi nezliumbti,o kaip bus,pamatysim g.gif
MB isvaziavo i miska voverusku iekot lotuliukas.gif Tikiuosi prigrybaus bent vakarienei essen.gif Laukiu nesulaukiu kol sugrys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(deima26 @ 2008 07 03, 19:06)
Tikiuosi nezliumbti,o kaip bus,pamatysim g.gif
MB isvaziavo i miska voverusku iekot lotuliukas.gif  Tikiuosi prigrybaus bent vakarienei essen.gif Laukiu nesulaukiu kol sugrys bigsmile.gif

kaip tau fainaa - kaip skanuuu wub.gif
o maniškiai iškeliavo maudytis ežeran biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo STT: 03 liepos 2008 - 19:04