Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamų svetainė

del prasiblaskimo, man seip nesinori, na gal netaip pasakiau, su mazai kom noriu kazkur vaziot ar ka nors veikt, atsirado zmoniu kuriu nenoriu tesiog matyt, seip be jokios priezasties!
rugseje, tai tu pranesk kai netycia vaziosi pro vilniu! tai skola atiduosiu! biggrin.gif
voveruskos, tai nerealei skanu! jai pririnks tai sakyk ir as savo nuginsiu i miska, pagribaut!
Atsakyti
Nu va,gryzo MB su voveruskom thumbup.gif Vakarienei uzteks,einu ruosti ax.gif
Atsakyti
nu va mergos jums atrakcijos o man dar didesnes pramogos doh.gif lotuliukas.gif sugedo skalbinka, mb isvaziuoja savaitgaliui, tai prisiminsiu senus gerus laikus ir teks skalbt rankom doh.gif , kaip nors gal pratrauksiu iki kito savaitgalio
Papildyta:
QUOTE(bim @ 2008 07 03, 20:23)
!
rugseje, tai tu pranesk kai netycia vaziosi pro vilniu! tai skola atiduosiu! biggrin.gif

reiks gal specialiai i vilniu issiruost ,kad pyragas nenuplauktu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 07 03, 21:38)
nu va mergos jums atrakcijos o man dar didesnes pramogos doh.gif  lotuliukas.gif  sugedo skalbinka, mb isvaziuoja savaitgaliui, tai prisiminsiu senus gerus laikus ir teks skalbt rankom doh.gif , kaip nors gal pratrauksiu iki kito savaitgalio
Papildyta:

reiks gal specialiai i vilniu issiruost ,kad pyragas nenuplauktu hihihi.gif

davai!!! pas man i svecius!!! biggrin.gif
Atsakyti
nu nzn kap cia bus artimiausia menesi neplanuoju, veliau bus matyt
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 07 03, 22:40)
nu nzn kap cia bus artimiausia menesi neplanuoju, veliau bus matyt

ok! jai ka sakyk! mirksiukas.gif bet netemk zynok, o tai rimtai piragas nuplauks! lotuliukas.gif
Atsakyti
oi ir as vovierusku uzsimaniau,essen.gif tik pas mus ju nebent supermarkete gali isigyti mad.gif
bet jau greit leksim namo atostogauti lithuania.gif gal ten dar bus kur grybuku like. mano anyta grybautoja, uogautoja mirksiukas.gif .Mazoji seneliu jau pusmeti nemate, tai bus dziaugsmo....kaip laikas bega verysad.gif
Mes tai net i dvejas vestuves uzkviesti esam, kadangi taip seniai lauktos ir labai artimu draugu tai nusprendziau sudalyvauti, is tiesu kaip zvelsa sakai kartais reikia tiesiog atsipalauduoti, pravedinti galva, kuriam laikui uzsimirsti. tourist5.gif . Pabandysim , paziuresim.
Kazaip nuotaika pagerejo, su jumis paplepejau, savo baimes issakiau, dar draugei per skype gera doze nerimo uzkroviau, ji irgi sako nerk i nestuke.gif ,negalvok ax.gif reiks ir man foline gerti pradeti, na ir maitintis padoriai, jau nekalbant apie rukyma brunette.gif

taigi STT gal ne visos is karto, bet zadam prie taves pamazu jungtis pioneers.gif , o kolkas teks tau laikyti fronta sunglasses2.gif

Vaivos juosta tavo eilerastukas toks liudnai artimas

Bim pasiryzimas jau yra didzioji puse darbo thumbup.gif

Kaip idomu neireja laikosi? O ir Vadove prapuole. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bicė: 03 liepos 2008 - 21:27
Ai kaip smagu bus,kai atsiras cia daugiau nestuke.gif STT i kompanija thumbup.gif Po biski visos prisijungsim mirksiukas.gif
MB veja nuo kompo,tai saldziu sapniuku 4u.gif
Atsakyti
Labas rytelis mirksiukas.gif
Siandien jau penktadienis clap.gif Paskutine darbo diena MB ir 3 iseigines thumbup.gif Nereiks vienai nuobodziauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deima26 @ 2008 07 03, 20:23)
Nu va,gryzo MB su voveruskom thumbup.gif  Vakarienei uzteks,einu ruosti ax.gif

niammm tongue.gif

QUOTE(bicė @ 2008 07 03, 22:18)
taigi STT gal ne visos is karto, bet zadam prie taves pamazu jungtis pioneers.gif , o kolkas teks tau laikyti fronta

paskubėkit - nu pirmos laukiam Bim biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

ziu vis daugiau ruosiates nestuke.gif smagu! bus daugiau leliu pas mus bigsmile.gif ir ziu visos rudeniop, tai nusimato daug nestukiu, tik ziurekit, neapgaukit tongue.gif
sakau siemet mergycu metai, gal kita met bus berniuku wub.gif tongue.gif kazki kaip zydra, jau gal isleido namuicun ja su dukryte wub.gif
na as ir pasigirsiu, vaziuoju pas tevus, i klaipeda, tikiuos orai musu nenuvils ir galesim bent trumpai prie juros pasidziaugt 4u.gif o aisku svarbiausia, Elute aplankyt wub.gif tikiuos ji saule pasitiks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 07 04, 09:48)
Sveikos,

ziu vis daugiau ruosiates  nestuke.gif smagu! bus daugiau leliu pas mus  bigsmile.gif ir ziu visos rudeniop, tai nusimato daug nestukiu, tik ziurekit, neapgaukit  tongue.gif
sakau siemet mergycu metai, gal kita met bus berniuku  wub.gif  tongue.gif kazki kaip zydra, jau gal isleido namuicun ja su dukryte  wub.gif
na as ir pasigirsiu, vaziuoju pas tevus, i klaipeda, tikiuos orai musu nenuvils ir galesim bent trumpai prie juros pasidziaugt  4u.gif o aisku svarbiausia, Elute aplankyt  wub.gif tikiuos ji saule pasitiks  wub.gif

Ooooo,tai tau smagus savaitgalis nusimato clap.gif blush2.gif Linkiu tau gero oro 4u.gif
Atsakyti