Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamų svetainė

QUOTE(bicė @ 2008 07 06, 20:55)
STT: Ka as cia girdziu musu stipriausios  nestuke.gif zodziuose atsiranda nerimas g.gif . VIskas tiesiog turi buti gerai, tiesiog turi, buna aisku visko, bet taip galvoti negali!!!!! Zemyna saugo jos angelelis!

deja... aš jaučiuosi pakankamai stipriai, todėl ir neleidžiu sau per daug pozityvumo....
bijau, kad jeigu vėl kas atsitiks, per savo optimizmą ir svajones jau nebeišgyvensiu....
todėl bent mintimis stengiuos save pastumti atgal, stabtelti ir susimąstyti....
nes jeigu kas - turėsiu gyvent ir tikrai stipriau nei iki šiol, todėl taip kol kas dviprasmiškai pjaunuosi....
aš tarsi iš dviejų dalių - viena pradeda sakyt - nesvaik, nesvajok
kita plyšta begaliniu džiaugsmu ir laukimu.... todėl plėšaus viduje ir pradedu bijot...

Kad Žemyną saugo, kad mus visus saugo Lauriukas, tikiu... prašiau jo, žinau, kad jis padarys viską kas jo valioje ir apsaugos, bet gali būti ir stipresnių jėgų...

nežinau - per daug gerai jaučiuosi, Žemyna per daug stipriai spirias tokiam laike, nebežinau kas gerai ir kas negerai... lengviau buvo, kol judesiukų nebuvo, o dabar...
stengiuos jaustis tarsi nenėščia, bet nebeišeina ir mintys ir kūnas jau kitoks...
taip kažkaip.... net nesuprantu, kaip... nebesuprantu savęs, manau kad tai baimė patirti viską dar kartą....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo STT: 06 liepos 2008 - 20:49
QUOTE(bicė @ 2008 07 06, 21:41)
griztam 17 liepos pabusim pora savaiteliu biggrin.gif

Tai jau greitai, nebeilgai beliko laukti vacation1.gif
Atsakyti
siandien buvau vaiku gimtadieni, taip smagei laika praleidau, fudbola pazaidzsiau ir pasokau, atrode laiminga, bet tik atisedus i masina pradejo piltys asaros.... negaliu as but laiminga, visi kas buvo tai turejo po du vaikus, o as tik su viena, vengiau kalbu, vis begau prie vaiku kad tik neuzduotu klausima, omkada antras...
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 07 06, 21:49)
deja... aš jaučiuosi pakankamai stipriai, todėl ir neleidžiu sau per daug pozityvumo....
bijau, kad jeigu vėl kas atsitiks, per savo optimizmą ir svajones jau nebeišgyvensiu....

STT leisk sau džiaugtis nėštumu, tai toks nuostabus laikas. Tikiu kad tau viskas bus gerai ir tu ant rankų laikysi savo Žemyną (nuostabus vardas) kaip ir kitos čia jau pagimdžiusios. Pusė darbo jau padaryta, belieka tik išlaukti savo stebukliuko.
Atsakyti
sveikos,

man siandien vakare taip liudna.... nuejau i kambari, uzsidariau ir verkiau... mintyse vien tik sukosi mintys apie savo Angeliuka. ir tie patys klausimai, i kuriuos niekada nebus atsakymu - kodel......

liudna.. angel_sadangel.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 07 06, 21:56)
siandien buvau vaiku gimtadieni, taip smagei laika praleidau, fudbola pazaidzsiau ir pasokau, atrode laiminga, bet tik atisedus i masina pradejo piltys asaros.... negaliu as but laiminga, visi kas buvo tai turejo po du vaikus, o as tik su viena, vengiau kalbu, vis begau prie vaiku kad tik neuzduotu klausima, omkada antras...

Bim būsi tu dar laiminga, dabar dar tau tiek nedaug laiko praėjo, sunku dar labai. Turėsi ir tu dar vieną vaikelį, pajusi dar tą džiaugsmą, kurį atneša gimdama nauja gyvybė. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vadove @ 2008 07 06, 22:06)
sveikos,
man siandien vakare taip liudna.... nuejau i kambari, uzsidariau ir verkiau... mintyse vien tik sukosi mintys apie savo Angeliuka. ir tie patys klausimai, i kuriuos niekada nebus atsakymu  - kodel......
liudna.. angel_sadangel.gif  verysad.gif

Sveika,
Būna dienų kai gali tik verkti..... verysad.gif Laikykis, stipriai tave apkabinu console.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2008 07 06, 23:15)
Bim būsi tu dar laiminga, dabar dar tau tiek nedaug laiko praėjo, sunku dar labai. Turėsi ir tu dar vieną vaikelį, pajusi dar tą džiaugsmą, kurį atneša gimdama nauja gyvybė. 4u.gif
Papildyta:

Sveika,
Būna dienų kai gali tik verkti..... verysad.gif Laikykis, stipriai tave apkabinu console.gif

nebetikiu, nei venu zodziu, netikiu kad galima butlaiminga po tokios nelaimes, nors ir pagimdysiu dar vaikeli, vistiek to vieno truks... tai buvo mano daliale.... mano sirdute, be jos ar bet kokio mano vaiko nebebus gerai....nekada....
visada jos truks, tiek kiek busiu gyva ir sugebesiu blaivei mastyt....
Atsakyti
Sveikute Zydra 4u.gif
Smagu, kad pargrizot su mazyle namucio 4u.gif
Jei tik reikia ko- skambink, rasyk, padesiu kuo galesiu, o dabar svarbu miegok kol Eliza miega, pailsek, paskui pervargsi, as pamenu, netureja kada ne pavalgyt. Jau tavo mama atvyko, tai iseis diena su mazyle i lauka ar sutvarkys namus. Dziaukis sitom primosiomis dienomis, kaip ir visomis kitomis, kasdiena mazyle keisis, ypac pradzioj, labai greitai, is ryto jau matai,kad kazkas kitaip mirksiukas.gif
Tik miegok kiek leidzia mirksiukas.gif

Atsiprasau kitu merginu, nenoriu sukelti prisiminimu, asaru

Labanakt
Atsakyti
bim, gausi skuron jei taip galvosi,reik stengtis but laiminga ir but geros nuotaikos nors ir sunku, tada bus paciai lengviau, aisku tos netekties nieks neatstos net ir 10 kitu vaiku, truks to vieno vienintelio kurio nera salia... zinok kad tu turi but laiminga vien del savo dukrytes kuri salia, nes vaikai taip jaucia nuotaikas... vien del savo vaiko pradejau sypsotis ir maziau liudet... nors kartais buna taip liudna verysad.gif , bet reik zygiuot i prieki...

zydra neparasei kaip reagavo tavo mama i zinia kad bus mociute?
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 07 07, 10:58)
bim, gausi skuron jei taip galvosi,reik stengtis but laiminga ir but geros nuotaikos nors ir sunku, tada bus paciai lengviau, aisku tos netekties nieks neatstos net ir 10 kitu vaiku, truks to vieno vienintelio kurio nera salia... zinok kad tu turi but laiminga vien del savo dukrytes kuri salia, nes vaikai taip jaucia nuotaikas... vien del savo vaiko pradejau sypsotis ir maziau liudet... nors kartais buna taip liudna verysad.gif , bet reik zygiuot i prieki...

zydra neparasei kaip reagavo tavo mama i zinia kad bus mociute?

nemusk manes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
zinau kad turiu stenktys, as ir stengios, bet kartais mane tesdiog grazina i ta neliamta akimirka ir tada.... verysad.gif
Atsakyti
as esu tokio sunkaus ir uzsispyrusio charakterio, galbut piktos snekos padejo man uzsispirt ir but laiminga vien tam, kurie mums pavydi butu dar labiau ko pykt, del musu grazaus gyvenimo
nors liudesys visada salia,bim liudek cia, kai nieks nemato, bet butinai prie dukriuko turi but pati linksmiausia ir geriausia mama
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 07 07, 11:27)
as esu tokio sunkaus ir uzsispyrusio charakterio, galbut piktos snekos padejo man uzsispirt ir but laiminga vien tam, kurie mums pavydi butu dar labiau ko pykt, del musu grazaus gyvenimo
nors liudesys visada salia,bim liudek cia, kai nieks nemato, bet butinai prie dukriuko turi but pati linksmiausia ir geriausia mama

labai stengios, bet kartais neiseina, vakar visiskai nevaldomi jausmai uzpole, maziuke savo aisku nuliudinau, taip svelnei prasie kad neverkciau....
siandien mano nemirai sueitu puse metuku, o ryt bus puse metu kaip jos nera, siandien tievo 5 metus kaip nera, tai gi penktadieni bus misios uz visus kas mus paliko ir uz musu seiminele, kad toliau mum sektusi....labai sunku, bet ka padarysi.... verysad.gif
Atsakyti