Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamų svetainė

QUOTE(bim @ 2008 07 06, 22:50)
nebetikiu, nei venu zodziu, netikiu kad galima butlaiminga po tokios nelaimes, nors ir pagimdysiu dar vaikeli, vistiek to vieno truks... tai buvo mano daliale.... mano sirdute, be jos ar bet kokio mano vaiko nebebus gerai....nekada....
visada jos truks, tiek kiek busiu gyva ir sugebesiu blaivei mastyt....

Taip bim to vienintelio visada trūks, kaip tu sakai tai mūsų pačių dalis, kurios niekada nepamiršim, visada prisiminsim, netgi ir po dešimt metų ar daugiau kiekvieną dieną apie juos galvosim. Bet ateina laikas kai pradedi vėl gyventi, šypsotis, juoktis, kad ir kaip skaudu bebūtų bet gyvenimas nesibaigia, o tęsiasi toliau. Gyveni toliau, nes taip reikia, nes šalia yra tie dėl kurių turi gyventi...
Papildyta:
QUOTE(bim @ 2008 07 07, 12:08)
labai stengios, bet kartais neiseina, vakar visiskai nevaldomi jausmai uzpole, maziuke savo aisku nuliudinau, taip svelnei prasie kad neverkciau....
siandien mano nemirai sueitu puse metuku, o ryt bus puse metu kaip jos nera, siandien tievo 5 metus kaip nera, tai gi penktadieni bus misios uz visus kas mus paliko ir uz musu seiminele, kad toliau mum sektusi....labai sunku, bet ka padarysi.... verysad.gif

Kokios sunkios dienos..... verysad.gif Laikykis bim, išsipasakok atėjusi čia, gal nors kiek lengviau bus.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 07 06, 13:54)
O čia mano istorija, jei neskaitėt  blush2.gif 

http://www.supermama...howtopic=263527

thumbup.gif istorija laaabai graži, jau taip šiandien žliumbiu, o dabar visai apsikaukiau. Kaip aš laukiu, kada mūsų tokia istorija bus rolleyes.gif

O kaip su tais vaikų vardais man gaunasi. Nors gal aš prisisvaigstu per daug. Rugutei vardą pasirinkau, kai pažiūrėjau laidą Gerumo dienai ir mama pasakojo apie Rugutės fondą. Tai man taip gražiai skambėjo tas vardas. Tik vis pagalvodavau, ar ta Rugutė nepasiims ir mūsiškės. Nu taip ir nutiko doh.gif Dabar, kai svaojoju apie mergytę, galvoju būtų labai fainas vardas Kotryna, bet paskaičiau straipsnį, kur čia temoj įdėjo (nepamenu kuri ) , pasirodo Kotryna irgi išėjo verysad.gif Man jau paranoja puola dėl visokių nesąmonių doh.gif
Atsakyti
as kazkaip jei tureciau dar ... kada nors... mergaite galbut vadinciau Viktorija, nuo vaikystes svajojau apie dukryte Viktorija- savo pergale...
bet kazkaip nusprende su vyru kad bus musu vaikai trumpais lietuviskais vardais. Sunukui norejau duot Viliaus varda, bet kai gime-nelipo tas vardas

siandien susigraudinau ir as kazkaip, nors gal dziaugtis reiketu- musu mazute turejo siandien sveciu, kazkas uzdege zvake ir pasodino balta petunija, gal pusesere kuri ar drauge... kazkaip keista, nes siaip tokiu sveciu nebudavo, tik per visu sventu diena...

pas mus miesto svente si savaitgali buvo, buvo bureja pas kuria nuejo mama, tai sake kad daug teisybes pasake, sake kad klause apie mus, tai sake kad gyvensim laimingai, kad vyras mane labai palaiko, gal kazkiek pasitikejimo pridave man ax.gif

Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 07 06, 21:49)
, Žemyna per daug stipriai spirias tokiam laike, nebežinau kas gerai ir kas negerai... lengviau buvo, kol judesiukų nebuvo, o dabar...

Sako, kad tos, kurios yra iki nėštumo labai lieknos, tai daug anksčiau pasijaučia judesiukai ir jie visada būna stipresni. Nurimk, Viskas Bus Gerai.... 4u.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2008 07 07, 14:01)
* norejau duot Viliaus varda,
** kazkas uzdege zvake ir pasodino balta petunija,

* čia mano gražiausia svajonė - turėti sūnų Vilių.......

** O aš šiandien nuėjus tvarkyti kapelio radau rausvą gėlytę ir joje įsmeigtą drugelį..... vyro sesuo grįžo iš užsienio..... kaip mane graudina tokie dalykai.....
Atsakyti
va, kai sunukas malesi tai vos neverkiau iki 8 men, paskui aprimo tai vis lekdavau pas gyd, kodel mazai juda, istisai tonus klausydavom viskas buvo gerai lyg... tik jam gimus paaiskejo judesiu nusilpimas- buvo labai apsivijus virkstele apie koja ranka ir kakla... stebuklo deka sunus su manim
o dukriuko tai nuo pat pradziu nelabai jutau judesiukus, tai ramino viskas gerai, taip turi but, mazute o dar mergyte , tvarka tipo... sirdele jaute kad kazkas netaip
kad leles judesiai sonkaulius lauzo -viskas gerai bus, kaip sako- "sporcmenka, komsamolka i prosta krasavica" biggrin.gif nu trumpai, STT- turesi zvaigzde namie bigsmile.gif
Atsakyti
O aš nuo vidurinės svajojau dukrą pavadinti Elona. Bet taip nė vienai ir nedaviau to vardo...
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2008 07 07, 20:57)
O aš nuo vidurinės svajojau dukrą pavadinti Elona. Bet taip nė vienai ir nedaviau to vardo...

tai gal dar bus galimibe duot ta varda! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 07 07, 21:28)
tai gal dar bus galimibe duot ta varda! mirksiukas.gif

Būtų gerai, bet jau nebenusimato. Žinai mane jau savo vaikų močiute pravardžioja (sanitarės žodžiai ligoninėje) doh.gif Reiks pradėti plaukus dažyti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš visada norėjau turėti sunelį Danielių ir turiu, kad ir Angelėlį arba dukrytės Danielos, bet dabar jei turėčiau dar vaikelį, nebežinau kaip vadinčiau, vyras norėjo, kad sūnelis būtų Armandas, jam patiko vardas, nes toks stiprus atrodė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2008 07 06, 16:50)
Mes jau irgi pastatem paminkleli. Po keleto dienu kai tik apsodinau mazules kapeli, kazkas turejo tiek  drasos israustyti gelytes. Lyg tycia kazkas isrove gelytes ir numete. Ir kaip dar zmonems rankos pakyla  sitaip elgtis g.gif

Pas mus irgi taip buvo atsitikę. Tik vėliau supratome (iš pėdučių ir t.t.), kad kaltininkas - ne žmogus, o stirnos...
Papildyta:
Na, va, pabuvojom ir mes gamtoj porą dienelių, pasimaudėm, šalykų pavalgėm, pabaliavojom su bendradarbiais ir jų šeimom. Atsipalaidavom kiek.
Deja, neilgam: šiandien sužinojau, kad išėjo į dangų dar vienas Aliuko likimo draugas.... verysad.gif Kada mes nustosim laidoti savo vaikus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rugiaveide: 07 liepos 2008 - 23:43
QUOTE(Rugiaveide @ 2008 07 08, 01:42)
Pas mus irgi taip buvo atsitikę. Tik vėliau supratome (iš pėdučių ir t.t.), kad kaltininkas - ne žmogus, o stirnos...
Papildyta:
Na, va, pabuvojom ir mes gamtoj porą dienelių, pasimaudėm, šalykų pavalgėm, pabaliavojom su bendradarbiais ir jų šeimom. Atsipalaidavom kiek.
Deja, neilgam: šiandien sužinojau, kad išėjo į dangų dar vienas Aliuko likimo draugas....  verysad.gif Kada mes nustosim laidoti savo vaikus?

dve mano... kaip gaila.... ir baisu... kad taip daug mazu angeliuku.... verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif Buvau pradingus pora dieneliu,ilsejomes kaime pas MB ax.gif
O as visada svajojau apie dukryte vardu Vesta.Ir jau buvom nusprende su MB,kad taip ir bus.Bet deja... nespejom jos taip pavadinti,matyt nelemta...
Dieve,kodel tu toks ziaurus?Kodel tiek daug angeliuku?.....
Taip liudna pasidare ir asaros jau byra cray.gif
Atsakyti