Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamų svetainė

QUOTE(deima26 @ 2008 07 17, 12:09)
Siandien man pirmas (po operacijos) vizitas pas gine thumbup.gif  Jau kaip bijau,kad net vidurius suka  wacko.gif  Dieve,kad tik viskas butu gerai  g.gif  Laukiam vakaro...

mes su tavim!!! lauksim zyniu!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
Tik dabar pamačiau, kad Kria ir aldės angeliukų vardai tokie patys..... ir amžius vos keliom dienom skiriasi.... verysad.gif

Mes vakar jūrinomės smile.gif . Oras pasitaikė puikus, Miglė buvo fantastiška - be ožių, ašarų, zyzimų thumbup.gif . Pailsėjau nerealiai.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 07 17, 12:29)
Tik dabar pamačiau, kad Kria ir aldės angeliukų vardai tokie patys..... ir amžius vos keliom dienom skiriasi....  verysad.gif
Mes vakar jūrinomės  smile.gif  . Oras pasitaikė puikus, Miglė buvo fantastiška - be ožių, ašarų, zyzimų  thumbup.gif . Pailsėjau nerealiai.

labai smagu!!! thumbup.gif
mano nora irgi prie juros gerai elgesi, matomai veikia kaskas jios ten! g.gif
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 07 16, 21:31)
zinau, kad dziaugtis reik. bet dar kazkaip neisigyvenau pilnai, ziuriu i ja ir vis dar keist, kad ji yra salia manes.
mama turi isvaziuot savaitgali, tai kazkaip pradedu bijot, kaip as susitvarkysiu. kolkas dar nebuvo dienosm, kad buciau tik as ir mano Eliza.

Suprantu tave ir man panašiai buvo kai gimė didžioji. Kažkaip keista kai tas, kuris gyveno pilvelyje tapo kūnu ir krauju, keistas jausmas apima, žiūri ir negali patikėti.
Susitvarkysi žydra, tikrai susitvarkysi, klausyk širdies ji tau patars kas geriausia tavo gražuolei. O ir čia gali pasiklausti jei kas neaišku mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kria @ 2008 07 17, 08:21)
daktare pasake,kad po skiepu buna vaikai pamirsta kvepuoti,ir ne tik po skiepu.

blink.gif
Papildyta:
Rugiaveide sveik 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(STT @ 2008 07 17, 09:21)
Mažiukė laikosi neblogai, juda, duodasi. Jau mačiau veidelį - panaši į broliuką man atrodo.
Šiai dienai sveriam 430 gr.

STT thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(deima26 @ 2008 07 17, 11:09)
Siandien man pirmas (po operacijos) vizitas pas gine thumbup.gif  Jau kaip bijau,kad net vidurius suka  wacko.gif  Dieve,kad tik viskas butu gerai  g.gif  Laukiam vakaro...

Tai sėkmės tau ir lauksim naujienų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 07 17, 11:29)
Mes vakar jūrinomės  smile.gif  . Oras pasitaikė puikus, Miglė buvo fantastiška - be ožių, ašarų, zyzimų  thumbup.gif . Pailsėjau nerealiai.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Bim mažiesiems išvykos tai atrakcija, naujiena, todėl jiems dingsta ožiukai. Ir manoji kai išvažiuoja į miestą būna rami ir nemiegojusi gali būti, va tik parduotuvėje vienos paleisti negali, turi neštis ant rankų, o tai puola prekių ragauti doh.gif ir už rankos nepavesi - eina kur nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2008 07 17, 12:16)
Bim mažiesiems išvykos tai atrakcija, naujiena, todėl jiems dingsta ožiukai. Ir manoji kai išvažiuoja į miestą būna rami ir nemiegojusi gali būti, va tik parduotuvėje vienos paleisti negali, turi neštis ant rankų, o tai puola prekių ragauti doh.gif ir už rankos nepavesi - eina kur nori biggrin.gif

tikra tiesa drinks_cheers.gif maniske nors visai maze, bet ji ramiausia kai kur isvaziuojam imiesta, baseina, pas draugus thumbup.gif tada viskas labai idomu, o namie tik nesiok ja ir nesiok visi zaisliukai nebelabai idomus jei mama kartu nezaidzia doh.gif
Atsakyti
Tik dabar pamačiau, kad Kria ir aldės angeliukų vardai tokie patys..... ir amžius vos keliom dienom skiriasi....

Taip musu suneliai tokiu paciu vardu ir nepatikesite kaip as parasiau savo istorija,man Alde parase,kad jos situacija beveik tokia pati,musu vaikeliai iskeliavo del tos pacios priezasties.......
Atsakyti
QUOTE(deima26 @ 2008 07 17, 12:09)

Sekmes deima 4u.gif
Papildyta:
Musu angelelis labai daznai pamirsdavo kvepuoti. Daug baimes buvo kol gulejom ligoninej. Bijodavau ir naktimis uzmigti unsure.gif Vis ziuredavau ar kvepuoja. Jau net nepamenu kiek kartu ji nekvepavo unsure.gif . Paskui ismokau kaip reikia elgtis tokioje situacijoje, ka daryti. Teko kelis kartus paciai atgaivinti savo mazule. Kol atbegdavo gydytojai, mazule jau svelniai ziuredavo paputus akytes, lyg nieko nebutu buve smile.gif . Bet mum taip buvo del to, kad buvo neisnesiotuke, o tokie leliukai daznai pamirsta, kad jau patiems reikia kvepuot wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 07 17, 12:29)
Tik dabar pamačiau, kad Kria ir aldės angeliukų vardai tokie patys..... ir amžius vos keliom dienom skiriasi....  verysad.gif

Saunu, kad pailsejot wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 17 liepos 2008 - 12:07
QUOTE(sandrynja @ 2008 07 17, 13:09)
Musu angelelis labai daznai pamirsdavo kvepuoti. Daug baimes buvo kol gulejom ligoninej. Bijodavau ir naktimis uzmigti unsure.gif Vis ziuredavau ar kvepuoja. Jau net nepamenu kiek kartu ji nekvepavo unsure.gif . Paskui ismokau kaip reikia elgtis tokioje situacijoje, ka daryti. Teko kelis kartus paciai atgaivinti savo mazule. Kol atbegdavo gydytojai, mazule jau svelniai ziuredavo paputus akytes, lyg nieko nebutu buve smile.gif . Bet mum taip buvo del to, kad buvo neisnesiotuke, o tokie leliukai daznai pamirsta, kad jau patiems reikia kvepuot wub.gif

dabar jau LT parduoda tuos aparatus prie loveles kur tvirtinas ir seka vaikucio kvepavima. Jei tik sutrinka iskart aliarmas.
Aisku paranojiskas daiktas, bet neisnesiotukams manau geras sprendimas.
Beje tyrimai rodo, kad kai leliukai miega su tevais kartu lovoj reciau trinka kvepavimas ir maziau tu neaiskiu kudykiu mirciu buna. As tuo tikiu ir pirmus menesius leliuke apiskabinus miegodavau, timk dabar jau ji salia miega o as vyra apsikabinu wub.gif tongue.gif bet vis dar tikrinu diena kai miega ar kvepuoja doh.gif manau tas liks visa gyvenima ... unsure.gif baime prarasti.

Su vyru labai megstam ziuret daktara hausa per tv3, nezinau ar kas ziurit, vakar tokia baisi serija buvo, mire kudykis tevam, ziurejau ir nebegalejau susilaikyt, apsiverkiau verysad.gif o taip siurksciai parodyta,o juk is tikruju toks skausmas, tokia nelaime, kaip isvis tokius dalykus rodo verysad.gif baisiausia buvo kaip rode kaip tevas miryusi kudyki glaude prie krutines cray.gif siaubas, kodel as jos nepaemiau palaikyt, kodel neisdrisau paprasyt ... juk tai mano vaikas buvo ...
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 07 17, 13:37)
, kodel as jos nepaemiau palaikyt, kodel neisdrisau paprasyt ... juk tai mano vaikas buvo ...

Mirusios nepalaikiau ir aš...... bijojau.... tiesiog stovėjau šalia lovelės, glosčiau plaukučius ir verkiau... Vyras morge pabučiavo, sakė, buvo labai graži.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 07 17, 15:36)
Mirusios nepalaikiau ir aš...... bijojau.... tiesiog stovėjau šalia lovelės, glosčiau plaukučius ir verkiau... Vyras morge pabučiavo, sakė, buvo labai graži....  verysad.gif

As taip pat neturejau jegu paimt mirusia savo mazute verysad.gif . Vis negalejau patiket, kad tai mano mazyle verysad.gif verysad.gif verysad.gif Dabar pykstu ant saves kasdien verysad.gif . O kad galetu laika pasukti atgal............
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 07 17, 13:37)
dabar jau LT parduoda tuos aparatus prie loveles kur tvirtinas ir seka vaikucio kvepavima. Jei tik sutrinka iskart aliarmas.
Beje tyrimai rodo, kad kai leliukai miega su tevais kartu lovoj reciau trinka kvepavimas ir maziau tu neaiskiu kudykiu mirciu buna. As tuo tikiu ir pirmus menesius leliuke apiskabinus miegodavau, timk dabar jau ji salia miega o as vyra apsikabinu  wub.gif  tongue.gif bet vis dar tikrinu diena kai miega ar kvepuoja  doh.gif manau tas liks visa gyvenima ...  unsure.gif baime prarasti.

Su vyru labai megstam ziuret daktara hausa per tv3, nezinau ar kas ziurit, vakar tokia baisi serija buvo, mire kudykis tevam, ziurejau ir nebegalejau susilaikyt, apsiverkiau  verysad.gif o taip siurksciai parodyta,o juk is tikruju toks skausmas, tokia nelaime, kaip isvis tokius dalykus rodo  verysad.gif baisiausia buvo kaip rode kaip tevas miryusi kudyki glaude prie krutines  cray.gif siaubas, kodel as jos nepaemiau palaikyt, kodel neisdrisau paprasyt ... juk tai mano vaikas buvo ...

Del to aparaciuko,mano mama buvo Izraeli pas gymynes ir pasakojo musu istorija,jie nustebo,kad mes neturime to aparato,ten tai yra butinas dalykas,ateina sesele ir tikrina ar yra.Tai jie mums nupirko ir padovanojo,nes dukrele poto megodavo tik su mumis lovoi,ir tai miegas musu buvo kaip nemiegas nes tikrai baisu vis ziuri kvepuoja ar ne.
Dabar ijungiu ta aparaciuka ir nelakstau tai kaip laksciau anksciau,tikrai pasidare daug ramiau.
O Lietuvoj tas aparatas atsirado neseniai,bet ir kaina jo didele...
Atsakyti
[quote=ajuka,2008 07 17, 14:37]
Beje tyrimai rodo, kad kai leliukai miega su tevais kartu lovoj reciau trinka kvepavimas ir maziau tu neaiskiu kudykiu mirciu buna. As tuo tikiu ir pirmus menesius leliuke apiskabinus miegodavau, timk dabar jau ji salia miega o as vyra apsikabinu wub.gif tongue.gif bet vis dar tikrinu diena kai miega ar kvepuoja doh.gif manau tas liks visa gyvenima ... unsure.gif baime prarasti.

Mum ligoninej irgi sake, kad geriau mazuliukus guldyt prie saves tongue.gif . Taip ir darydavau, susiguldydavau abi savo pupas i savo lova tongue.gif tongue.gif wub.gif . Na, lovos ligoninej tai siaurutes wub.gif , bet mes tilpom visos trys. Tik niekaip negaledavau apsisprest, kuria princese guldyt prie saves, kuria toliau ax.gif . Tai puse nakties viena guldydavau prie saves, puse nakties kita ax.gif . Bet kadangi jos buvo mazutes, tai apkabindavau abi ir budavo taip ramu kai jausdavau abieju kvepavima... Koks nepakartojamas jausmas buvo turet jas abi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti