QUOTE(ajuka @ 2008 07 17, 14:37)
dabar jau LT parduoda tuos aparatus prie loveles kur tvirtinas ir seka vaikucio kvepavima. Jei tik sutrinka iskart aliarmas.
Aisku paranojiskas daiktas, bet neisnesiotukams manau geras sprendimas.
Beje tyrimai rodo, kad kai leliukai miega su tevais kartu lovoj reciau trinka kvepavimas ir maziau tu neaiskiu kudykiu mirciu buna. As tuo tikiu ir pirmus menesius leliuke apiskabinus miegodavau, timk dabar jau ji salia miega o as vyra apsikabinu

bet vis dar tikrinu diena kai miega ar kvepuoja

manau tas liks visa gyvenima ...

baime prarasti.
Su vyru labai megstam ziuret daktara hausa per tv3, nezinau ar kas ziurit, vakar tokia baisi serija buvo, mire kudykis tevam, ziurejau ir nebegalejau susilaikyt, apsiverkiau

o taip siurksciai parodyta,o juk is tikruju toks skausmas, tokia nelaime, kaip isvis tokius dalykus rodo

baisiausia buvo kaip rode kaip tevas miryusi kudyki glaude prie krutines

siaubas, kodel as jos nepaemiau palaikyt, kodel neisdrisau paprasyt ... juk tai mano vaikas buvo ...
as irgi ziuriu hausa! tai mano vyras neziurejo tos serijos, sako kad as nenormali, kad ziuriu tokius dalikus, tikrai viskas ten taip netikrai ir ziaurei pavaizduota buvo!baisu!!!!
idomu, kiek kainuoja pas mus tas aparatas kur kviepavima kontrolioja? gal kuri neticia zino, taip labai smalsu? nes seip tokiu atveju nezinociau net ka daryt!!! nemokeciau tokio maziuko gaivint!!!
nes viena karta mano noras buvo uzspringus, kai pamaciau tai jau melinot buvo pradejus, tai perstiprei spustelijau ir biski per zemai, tai vaikas net apsiveme...
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 07 17, 15:36)
Mirusios nepalaikiau ir aš...... bijojau.... tiesiog stovėjau šalia lovelės, glosčiau plaukučius ir verkiau... Vyras morge pabučiavo, sakė, buvo labai graži....
mirusios ir as nelaikiau, aplamai nelaikiau jios! irgi tik stovejau ir glosciau jia, mazulites rankites, kojites, galvite.... mano garbanuota ir strazdanuota mergyte...
as jia atisveikindama visa isbuciavau, nenorejau atoduot jia....
Papildyta:
apsizliumbiau.... kaip buvo gera jia aplamai turet, ir kaip buvo sunku su jia atisveikint ir dabar be jios!!!!
Mus likimas kartais drasko, kankina ir sudaužo į šipulius
Tam kad po to surinkt, suklijuot ir pakelt iki žvaigždžių...