Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamų svetainė

QUOTE(bim @ 2008 07 18, 09:33)
labas rytas! kria, aciu uz informacija, nes man tikrai toks dalikas buvo idomus! sakiciau ne taip jau ir brangu!!! vaiko givybe svarbiau, galima sau leist, ne tukstanceis kainuoja!

As irgi sakiau kaina nesvarbu,svarbu kad vaikeliui butu viskas tvarkoi,tiktai tai,kad Lietuvoi tas dalykas atsirado tik neseniai o kitur jis jau senokai atsirades ir kainos daug mazesnes...

Atsakyti
QUOTE(kria @ 2008 07 18, 10:42)
As irgi sakiau kaina nesvarbu,svarbu kad vaikeliui butu viskas tvarkoi,tiktai tai,kad Lietuvoi tas dalykas atsirado tik neseniai o kitur jis jau senokai atsirades ir kainos daug mazesnes...

as manau , kad tai superinys dalikas!! thumbup.gif
Atsakyti
Turbūt panašūs aparačiukai yra ir ligoninėse, kur neišnešiotukai guli? Sandrynja pasakojo, kai dar gulėjom KMUK, kad kažkokius signalus duoda, jei nustoja kvėpuot.
Atsakyti
QUOTE(zyzi @ 2008 07 17, 21:26)
buvau pastojus, bet persileidau, tai vakar valyma padare. O mes su vyru jau galvojom kada kas bus verysad.gif

console.gif laikykis zyzi .... matai ir laiko nedaug praejo po gimdymo, galbut organizmas neatsigaves dar be to ...
beje didele tavo mergyte, maniske juk vyresne o beveik kaip Tavo. Sveria 6200kg,64cm.

del to aparaciuko manau per interneta pigiau butu uzsisakyti..
Atsakyti
[quote=ajuka,2008 07 18, 10:01]
console.gif laikykis zyzi .... matai ir laiko nedaug praejo po gimdymo, galbut organizmas neatsigaves dar be to ...
beje didele tavo mergyte, maniske juk vyresne o beveik kaip Tavo. Sveria 6200kg,64cm.

O mano mergycka isvis tada mazyte paliginus su jusiskem ax.gif
Dabar mum s8 men o sveriam 8 kg,nors mes gymeme labai mazuciai 2760 mirksiukas.gif
Bet nepasakyciau,kad ji atrodo mazyte ir zandukus netgi turi thumbup.gif Tokia apvalute galima sakyti thumbup.gif
Atsakyti
[quote=kria,2008 07 18, 11:16]
[quote=ajuka,2008 07 18, 10:01]

O mano mergycka isvis tada mazyte paliginus su jusiskem ax.gif
Dabar mum s8 men o sveriam 8 kg,nors mes gymeme labai mazuciai 2760 mirksiukas.gif
Bet nepasakyciau,kad ji atrodo mazyte ir zandukus netgi turi thumbup.gif Tokia apvalute galima sakyti thumbup.gif
[/quote]
mano norai trys, o sveria 12 kg, ji smulki, bet ir zandukus turi! ax.gif
Atsakyti
zyzi verysad.gif , bet labai nenusimink, ka jau bepadarysi.

del babysense aparato, tai nera ka net galvoti. vakar jau man reikejo uzsisakyt, bet mama kazkaip lyg ir nuteike, kad kam cia reikia, anksciau tokiu nebuvo ir viskas gerai budavo. bet siandie ryte atsikeliau ir uzsisakiau. jei vakar buciau uzsisakius, tai siandie jau butu atveze, o dabar gal tik pirmadieni.
pas mus kainuoja 74 svarus, toki pati pirkau kaip kria idejo nuoroda. yra ir kitokiu, bet sitas pasirode visai neblogas. ligoninese kitokius naudoja, bet principas vistiek tas pats.
tai va.
einu tvarkyti namu, kol Eliza miega, veliau ateis pora mano draugiu musu aplankyti.
iki mergaites.
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 07 18, 12:50)
zyzi  verysad.gif , bet labai nenusimink, ka jau bepadarysi.

del babysense aparato, tai nera ka net galvoti. vakar jau man reikejo uzsisakyt, bet mama kazkaip lyg ir nuteike, kad kam cia reikia, anksciau tokiu nebuvo ir viskas gerai budavo. bet siandie ryte atsikeliau ir uzsisakiau. jei vakar buciau uzsisakius, tai siandie jau butu atveze, o dabar gal tik pirmadieni.
pas mus kainuoja 74 svarus, toki pati pirkau kaip kria idejo nuoroda. yra ir kitokiu, bet sitas pasirode visai neblogas. ligoninese kitokius naudoja, bet principas vistiek tas pats.
tai va.
einu tvarkyti namu, kol Eliza miega, veliau ateis pora mano draugiu musu aplankyti.
iki mergaites.

dieve, kaip jum smagu, lanko, visi dziqaugiasi, ir rupestelei malonus!!! pavidziu, baltai blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif
Oho kiek naujienu doh.gif Zyzi,labai gaila kad taip atsitiko verysad.gif Palauk kol atsigausi mirksiukas.gif
Isvaziuoju siandien i kaima smile.gif Tikiuosi pavyks paiilset,kad tik oras geras butu ax.gif
Gaila,kad dar nei degintis nei maudytis negaliu verysad.gif Bet uztat sveikstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deima26 @ 2008 07 18, 12:41)
Sveikutes mirksiukas.gif 
Isvaziuoju siandien i kaima smile.gif Tikiuosi pavyks paiilset,kad tik oras geras butu ax.gif
Gaila,kad dar nei degintis nei maudytis negaliu verysad.gif Bet uztat sveikstu smile.gif

gerai, kad isvaziuoji. manau bus tau gerai, kita aplinka, gal kokie kiti zmones.
nes man pamenu labai norejos kitos aplinkos, kitu zmoniu, kito darbo, kito buto. aisku norejos kito gyvenimo, bet to tai negalejau taip lengvai pakeisti verysad.gif
pailsek!
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 07 18, 13:13)
gerai, kad isvaziuoji. manau bus tau gerai, kita aplinka, gal kokie kiti zmones.
nes man pamenu labai norejos kitos aplinkos, kitu zmoniu, kito darbo, kito buto. aisku norejos kito gyvenimo, bet to tai negalejau taip lengvai pakeisti  verysad.gif
pailsek!

Aciu,pabandysiu ax.gif
O tu jau manau,kad turi kita gyvenima mirksiukas.gif Rupinkis savo kleckiuku 4u.gif Dziaugiuosi uz jus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzi @ 2008 07 17, 21:53)
turiu ir smagiu naujienu! mano aukselis jau 63cm ir 6130kg va kokios jau mes wub.gif  gydytoja sake kokia saunuole stipri, o jau kaip sedet nori tik uz rankyciu paimi tai iskart seda smile.gif  ir tarp kitko skiepijom nuo roto viruso, mes visus skiepus darom kurie priklauso o sita papildomai reikejo moket, galvoju gal reikia nes labai dabar siauteja sitas virusas ir ne tik lietuvoj bet ir visoj europoj. Pazist viena tokia seima kurie naturalistai tai neskiepija vaiku visai g.gif

Labutis visoms,
Zyzi, kokios jūs jau didelės thumbup.gif O dėl roto viruso, tai pati patyriau koks tai malonumas - galvą skauda, pykina, silpna, o viduriuoji oho doh.gif Pačiam tai niekis, o tokiam kūdikėliui tai bėda, net gaila žiūrėti, manoji kai gulėjo tai gaila buvo žiūrėti visai jėgų netekus, o dar tos lašalinės ir tas viduriavimas su lašaline, nupraust po kranu negali tai į galą visas užpakalis buvo raudonas, kas kad su servetėlėmis nuvalai.
Gaila kad tau taip nutiko verysad.gif bet sustiprėk dar, tavo aukselis dar nedidelė, būtų sunku kai vaikeliai pametinukai.
Papildyta:
QUOTE(deima26 @ 2008 07 18, 12:41)
Sveikutes mirksiukas.gif
Oho kiek naujienu doh.gif  Zyzi,labai gaila kad taip atsitiko verysad.gif Palauk kol atsigausi mirksiukas.gif

Gero tau poilsio ir gražaus oro 4u.gif . Smagu kad su sveikata tau viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti