va va aš irgi vis nedaviau savo auksiukei vitaminų, nes visi aplink aiškina, kad šeriant profesionaliu mistu, nereik vitaminų. Bet kažkaip nelabai man jos kailis patiko. Pradėjus duot vitaminus su bioinu (vit H), per mėnesį kailis labai pagerėjo, pavilnė sutankėjo, blizgesio įgijo. Reikia laiks nuo laiko duot matyt vitaminų

Savo 4,5 men. amziaus shvelniui
Kikoj perku CAN-VIT (zalia etikete, kaina apie 10 lt) su padidintu kalcio ir fosforo kiekiu. Dar reiketu kuo nors sanariukus palepinti, nes jau sveria apie 30 kg ir dar auga auga.... Manau Trakuose parodoje ka nors tinkamo issirinksiu.

QUOTE(LoJoo @ 2005 07 29, 18:39)
Savo 4,5 men. amziaus shvelniui
Kikoj perku CAN-VIT (zalia etikete, kaina apie 10 lt) su padidintu kalcio ir fosforo kiekiu. Dar reiketu kuo nors sanariukus palepinti, nes jau sveria apie 30 kg ir dar auga auga.... Manau Trakuose parodoje ka nors tinkamo issirinksiu.

4.5 mėn sveria 30kg?

Sąnarių lepinimui tinka geriausiai Galacan, bet Trakuose jo nerasi, ten eina tik "širpotebas" šiuo atveju, ir iš ties kas čia per šuniukas, kuris 3,5 mėnesių sveria kiek subrendusi vokiečių aviganių kalė? Sąnariukus labiausiai gadina viršsvoris, ir čia jau jų atgal nepataisysi jokiais vitaminais.

Zodziu irgi ejom pirkti vitaminu. Veterinarijoje paememe sveriamu vitaminu 100tab-9lt. Veterinaras sake kad geros visokie mineralai t.t.t. O ir bokseriukas tuos vitaminus trauskina kaip sausainiukus. Triaukst triaukst...

mano Aibo
Savajau Neilai duodu SA-37
17lt. uz dezute.

QUOTE(Papugele @ 2005 07 29, 19:08)
4.5 mėn sveria 30kg?
Jam jau ne vitaminų reikia,kurie ir taip dar apetitą padidina,o kreiptis į gydytoją ir skirti griežtą dietą..

O su amziaus ir svorio santykiu tikrai viskas gerai, mano svelnius senbernaras

QUOTE(zay @ 2005 07 29, 22:02)
iš ties kas čia per šuniukas, kuris 3,5 mėnesių sveria kiek subrendusi vokiečių aviganių kalė?
Senbernariukas, kuris suauges turetu sverti kiek trys vokieciu aviganiu kales

QUOTE(LoJoo @ 2005 08 04, 19:11)

O su amziaus ir svorio santykiu tikrai viskas gerai, mano svelnius senbernaras

Na,tada aišku

Beveik sumaitinau suniui Can-Vit'a, dabar perejom prie kitokiu vitaminu.
Duodu kazkokius amerikietiskus, kuriuos dogu augintoja rekomendavo - Calcidee (kalcis, fosforas, D3) ir Excel Brewers Yeast su cesnaku, omega rugstim ir kitais geriais
Ir dar augantiems sanariukams veterinare patare Seraquin. Labai patogu, kad sitie visi papildai ne miltuku, o tableciu formos ir suniukas jas noriai eda.
OT
to zay
aciu, Jusu zinute gavau su issamiais paaiskinimais apie "sirpotreba", itraukiau ir i savo leksikona, tik kazkodel negaliu issiusta Jums a.z., sistema neleidzia
bet kokiu atveju, teisiog norejau padekoti
Duodu kazkokius amerikietiskus, kuriuos dogu augintoja rekomendavo - Calcidee (kalcis, fosforas, D3) ir Excel Brewers Yeast su cesnaku, omega rugstim ir kitais geriais

OT
to zay
aciu, Jusu zinute gavau su issamiais paaiskinimais apie "sirpotreba", itraukiau ir i savo leksikona, tik kazkodel negaliu issiusta Jums a.z., sistema neleidzia

šiandien nupirkau Pet-Phos Ca/P2 vitaminus. Patarė veterinarė. Gal kuri davė savo augintiniui, ar tiko?