QUOTE(katkuta @ 2008 08 26, 16:35)
nebutinai reikia buti tokioj sunkioj situacijoj, kad viska greit sutvarkytu

mano pazystami buvo dirbantys ir viska gavo per 2 sav

nzn nuo ko cia priklauso
Ji nebuvo sunkioj situacijoj, tiesiog ėjo gyventi į laikiną Council'o būstą dar neturėdama tų pašalpų ir jai pasiūlė užpildyt ir patys išsiųst, kad greičiau praeitų..
QUOTE(Astulyte28 @ 2008 08 26, 20:19)
As jo neturiu ir pasalpas gaunu.WRS turi turet tas kas dirbes,o jei tu nedirbes arba dirbes self employ(kaip as) jo turet nereikia.
Bet tu vyrą turi gi. Aš irgi nebuvau dirbus kai CB prašiau, ir viskas OK buvo, nes nurodėm, kad MB dirba ir ta sertifikatą turi. Dėl Self Employed išvis nieko nežinau, bet kažkaip netikiu, kad taip jau už ačiū gali Tax Credit'us gaut

Gal kas gali patikslint?
Papildyta:
QUOTE(Kauniete1 @ 2008 08 26, 21:27)
tai,kad man nelabai iseis dirbt,nes maze reik ziuret,kiek girdejus tai aukles cia valandines brangios
Nepigios.
o kas tas WRS

?
Worker Registration Scheme
o tai atsisakyt reiktu tu 97,5 ir pries tai buvau dirbus,tai dabar dar gaunu uz vaiko auginima,tai ir sita reik atsisakyt

?o mazdaug kokio dydzio butu gaunama pasalpa?ir kur reiketu kreiptis?aciukas visoms
Aš nesu tikra, bet manau, jei gauni iš darbdavio, tai atsisakyt nereikia. Child Benefit yra £18.80 per savaitę už pirmą vaiką ir £12.55 per savaitę už papildomus vaikus. Dėl prašymo formos kreiptis į Inland Revenue. Man rodos, jie ir telefoną turi, kuriuo gali užsisakyt, kad atsiųstų tą formą paštu