Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK

QUOTE(WildCat @ 2008 08 27, 13:53)
Nu va, turiu klausimą toms, kurios yra forminusios Income Support.

Ar buvo taip, kad dirbot (12mėn ir daugiau), užsiregistravot HO, bet nepragyvenot dar 5-ių metų. Nu ir žodžiu IS nusprendė, kad neturite teisės gyventi UK, tad ir IS irgi neturite teisės gaiti?

sveikos,as noreciau paklausti!Mes su vyru S.Airijoje gyvenam puse metu ar mano vyras gaus pradirbes puse metu NIN ir ar uztenka jo vieno NIN tvarkantis pasalpas uz vaikus ar nereikes mano?Nes as nedirbanti ir girdejau,kad nedirbanciom neduoda NIN.Labai lauksiu atsakymo aciu!
Atsakyti
QUOTE(irma86 @ 2008 08 27, 16:27)
sveikos,as noreciau paklausti!Mes su vyru S.Airijoje gyvenam puse metu ar mano vyras gaus pradirbes puse metu NIN ir ar uztenka jo vieno NIN tvarkantis pasalpas uz vaikus ar nereikes mano?Nes as nedirbanti ir girdejau,kad nedirbanciom neduoda NIN.Labai lauksiu atsakymo aciu!

Be NIN gali pradirbti maximum tris mėnesius. Jei tvarkysitės, atskaičiuokit atgal tris mėnesius, ne daugiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2008 08 27, 14:34)
Be NIN gali pradirbti maximum tris mėnesius. Jei tvarkysitės, atskaičiuokit atgal tris mėnesius, ne daugiau  unsure.gif

o gal zinot ar uztenka tik vyro NIN gauti pasalpas uz vaikus?
Atsakyti
QUOTE(irma86 @ 2008 08 27, 15:52)
o gal zinot ar uztenka tik vyro NIN gauti pasalpas uz vaikus?

Užtenka, pašalpoms prašymus gali pildyti vienas iš tėvų. Tiesiog reikės užpildyti duomenis ar apie jus.
Atsakyti
QUOTE(WildCat @ 2008 08 27, 15:02)
Užtenka, pašalpoms prašymus gali pildyti vienas iš tėvų. Tiesiog reikės užpildyti duomenis ar apie jus.

o gal kanors zinot del banko korteliu ar uztenka banko saskaita atsidaryti ir kortelei gauti medicinine korteles ir is darbo pazymos?
Atsakyti
Jei tu neturi NI, o pašalpą nori tvarkytis ant savęs, tai ir pildai savo vardu ir pažymi, kad neturi NI, ir jie tave užrašys pokalbiuii dėl NI gavimo. Dirbti, kad gauti NI tikrai nereikia.
Atsakyti
QUOTE(irma86 @ 2008 08 27, 17:18)
o gal kanors zinot del banko korteliu ar uztenka banko saskaita atsidaryti ir kortelei gauti medicinine korteles ir is darbo pazymos?

Situ dokumentu tai ne.
Bet, kazkuris bankas, HSBC atrodo, atidaro tik su pasu. Bet jei neklystu, gauni tik cach'ine kortele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2008 08 27, 15:45)
Situ dokumentu tai ne.
Bet, kazkuris bankas, HSBC atrodo, atidaro tik su pasu. Bet jei neklystu, gauni tik cach'ine kortele  4u.gif

Jo HSBC duoda tik ta paprasta su pasu,o Loyds TSB gali online atsidaryti saskaita ir viska atsius i namus.Dar kiek zinau Abbey irgi atidaro tik su pasu ax.gif
Atsakyti
Abbey wink.gif
Dar Lloyds TSB mažiau popierizmo, o duoda normalią VISA.
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2008 08 27, 15:51)
Abbey wink.gif
Dar Lloyds TSB mažiau popierizmo, o duoda normalią VISA.

na labai aciu tikrai labai padejote!
Atsakyti
QUOTE(laimucka13 @ 2008 08 20, 18:14)
Butinai parasyk kai perskaiciuos...man jie nepatikimi, kai perskaiciuoja visa laik zmoniu nenaudai g.gif kolkas neskambinsiu...lauksiu tavo atsakymo blush2.gif

sveikos,pagaliau musu internetas veikia,todel taip ilgai neparasiau verysad.gif cia del child and working tax creditu.sakiau jog skambinau jiems kai isejau motinystes atostogu,dabar jau turiu paskaiciavimus ir ka jus manote blink.gif nepadidino o sumazino doh.gif gal visai nereikejo skambinti,bet kai as buvau citizens advice bureau man sake,jog reikia skambinti tik isejus atostogu,nes is kart gauni didesnius pinigus,bet kodel cia taip nezinau,gal kam taip buvo?pasidalinkite patirtimi.

ir dar vienas dalykas tai suzinojau,kad darboviete man nemokes tas sesias sav.net nesumokejo biuletenio kuriame buvau 2 sav.pries iseinant maternity leave,nebezinau ka daryti,gal galima butu kur kreiptis?smp1 taip pat nezinau kada uzpildys ir man sugrazins.mum jau 36 sav nestuke.gif kazin ar nepervelu bus kazka tvarkytis,kad gauti is valstybes verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes, noreciau pasiklausti.. mano vyro sesuo laukiasi jau 2 men., ir jie nori isvziuoti i londona gyventi.. bet as kazkaip suabejojau ar jie spes ten padirbeti ir susitvarkyti dokumentus.. g.gif gal galetumete pasidalinti info kiek minimum reik atidirbti kad gauti motinystes pasalpa? 4u.gif Lauksiu jusu atsakymu is anksto didelis aciu
Atsakyti