Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėn. vaikelio mityba

O kas atsitiks vaikui po 20m nuo lyztelejimo ledu? ar nuo sauksteliu poros jogurto?
Jis kai paaugs patc kai pasirinks maista,o mes nematysim,galvojat chemijos neprisivalgys visokiauos? Tikites apsaugoti iki gyvenimo galo nuo visokiausiu traskuciu ir limonadu?????? lotuliukas.gif Tikiuosiu pavyks Jums.

Na o mes valgome jau ir kalakutiena,ir vistiena.Jautiena,kiauliena jau seniai valgeme. Misinio valgome tik du-tris kartus y para. As tai avizu,grikiu ir visas kitas kruopas,tai tik uzpilamas duodu ax.gif Nu nemoku ir neysivaizduoju kaip jas virti,o tuo labiau blenderiuoti blush2.gif

Mes sveriam 9kg ir 71cm. Ir atitinkam visus standartus. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*sinsiliuke2* @ 2009 08 19, 11:52)
O kas atsitiks vaikui po  20m nuo lyztelejimo ledu? ar nuo sauksteliu poros jogurto?
Jis kai paaugs patc kai pasirinks maista,o mes nematysim,galvojat chemijos neprisivalgys visokiauos? Tikites apsaugoti iki gyvenimo galo nuo visokiausiu traskuciu ir limonadu??????  lotuliukas.gif  Tikiuosiu pavyks Jums.

Na o mes valgome jau ir kalakutiena,ir vistiena.Jautiena,kiauliena jau seniai valgeme. Misinio valgome tik du-tris kartus y para.  As tai avizu,grikiu ir visas kitas kruopas,tai tik uzpilamas duodu ax.gif  Nu nemoku ir neysivaizduoju kaip jas virti,o tuo labiau blenderiuoti  blush2.gif

Mes sveriam 9kg ir 71cm. Ir atitinkam visus standartus.  bigsmile.gif

O mano kitokių ir nevalgo,tik užpilamas,ir tai sunkiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2009 08 18, 12:24)
O kaip pvz Jūs verdat daržovienę?Nes maniškis iš pradžių tik pirktines valgė,mano virtų ne schmoll.gif bet aš pati paragavau savo virtos irgi be skonio doh.gif tai kur vaikas valgys,tai dabar įdedu avižinių dribsnių pusė saujos ir skaniau,krapų dedu,bandykit visokius variantus,o su mėsa tai mano kerta net ausys lapsi,vakar daviau iš indelio,nes nebuvo galimybės virt,tai tą 130ml tik užkando,išsiožiojęs laukė dar...

kodėl sakai naminės be skonio? man tai visai skanu, mes patys mažai druskos valgom, tai gal įpratę jau smile.gif , verdu namines daržoves, bulvytę, morkytę, cukiniją, kopūsto lapą, ar žirnį kokį, agurotį, na ką turim - morkytę visada dedu, nes saldžiau, kartais vietoj bulvės ryžiukų, tada su morkyte, obuolio truputį, mėsos triušiuką valgom, pirktinių nevalgė visai, pradžioj ir mano virtų nevalgė, dabar jau noriau suvalgo, apie 100ml, gal ir nedaug, bet jei sveria apie 10kg, manau, visko užtenka smile.gif
mamytės,kurios mitinat MP, kelis kartus duodat grūdinės košės?
Atsakyti
Na man pirktinėse toks skonis kitoks ax.gif
Mes daržovienės su mėsa apie 200ml sukertam biggrin.gif
Atsakyti
Zveriuke, dekui uz atsakyma 4u.gif Pas mumi panasiai taip buvo 6a menesi, o dabar jau viskas kitaip 4u.gif
Beje cia ne vieta, bet maciau rodei kitom Jokubeli angeleli, labai dailus grazus, ideges wub.gif Ka cia mum reiktu sumislyt kad ir sausinukam parodytum g.gif
Atsakyti
Mamytes o mesyte isverdat ir po to sumalat su mesmale ar kaip? O vistienos sultinio nebandet duoti, mums gydytoja patare tai ta nuovira kur vyre vistiena daviau paragauti na ir ka koki 10-20ml isgere. (Aisku jame nera nei druskos nei vegetos)
Atsakyti
QUOTE(linulia40 @ 2009 08 10, 13:10)
Manoji pradejo tik po kelis saukstelius valgyt koses,kazkaip nenori,spjauna,daugiau gert nori ir misinuku,grikiu isvis nemegsta,vakar ryzius pabandziau-nepatiko! Avizu kose skysta dar valgo...ir priaugom tik 300g g.gif

Manoji taip pat dideliu apetitu nepasizymi. Sunkiai kisu sauksteli po sauksteli. Praita men priaugom 400 g. Tarp kitko pastebejau daug panasumu tarp musu leliu, gime ji 2,6kg ugis 48 cm, ir 7 men sveriam labai panasiai, ugis toks pat 68cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tastyte @ 2009 08 22, 13:32)
Mamytes o mesyte isverdat ir po to sumalat su mesmale ar kaip? O vistienos sultinio nebandet duoti, mums gydytoja patare tai ta nuovira kur vyre vistiena daviau paragauti na ir ka koki 10-20ml isgere. (Aisku jame nera nei druskos nei vegetos)

Šiaip skaičiau,kad negerai duot tą sultinį kur virė mėsa,nežinau kaip iš tikrųjų g.gif
Aš pirma išverdu mėsą,o po to subelnderiuoju,arba su plaktuvu susmulkinu viską,kartu su daržovėmis
Atsakyti
QUOTE(mamabalta @ 2009 08 17, 23:49)

Mėsytę dar tik ruošiuos pradėt. Bet kai nevalgo nei daržovių, tai dar kol mėsą išvirsi..O paskui viską - kriauklėn.  doh.gif
O gal kuri bandėte tuos HIPP mėsos ruošinukus? Gal ten ekologiška bent mėsytė.
Ai, kažkaip chaotiškai čia visko prirašiau. Šiaip tai išsigandau, kad gal nemoku vaiko maitinti, dar mažakraujystę kokią įsivarysim. unsure.gif
Bepigu buvo iki pusės metų, kai MP užteko.

tai gali kraujuka patikrinti jeigu neramu, bet manau viskas gerai. Gal taviskei uztenka dar MP? As irgi labai norejau vaikui duoti ekologiska mesa, bet nezinojau is kur jos gauti. Atseit kalakutai ir vistos priseriami hormonais. Kiaulienos ir jautienos mums negalima. Tai pasirinkau triusiena. Nugi vis sakau triusio kokiu nors kitu maistu negu zole neprisersi??? Ta triusiena as pradzioje sumalu ir sulipdau i mazus kukuliukus. Pasidedu i kamera ir paskui po viena kukuliuka verdu kartu su darzovem. Ir po to viska kartu sublenderiuoju. O konservai ir lieka konservais.
Atsakyti
maniske valgo viska kas valgoma biggrin.gif bet ir tai ne per daugiausiai svorio priauga, bo baisiai judri yra doh.gif va 7men tik 6,5kg svere ax.gif bet sveika yra, valgo daug tai nedarau problemos smile.gif
o darzoviene verdu paprastai, supjaustau viska nedideliais gabaliukais, mesyte is vis mazais kubeliais ir verdu kartu 20min, tada viska sublenderuoju, ipilu sauskteli alyvuogiu aliejaus ir valgom net ausys linksta biggrin.gif
tik va man idomu kiek toks pupulis turi mesos suvalgyti? galkas zinot kiek gramu galima deti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutia @ 2009 08 24, 10:10)
o darzoviene verdu paprastai, supjaustau viska nedideliais gabaliukais, mesyte is vis mazais kubeliais ir verdu kartu 20min, tada viska sublenderuoju, ipilu sauskteli alyvuogiu aliejaus ir valgom net ausys linksta biggrin.gif
tik va man idomu kiek toks pupulis turi mesos suvalgyti?  galkas zinot kiek gramu galima deti?  g.gif

Šiaip jau mėsą reikia kuo didesniais gabaliukais virti, kad kuo daugiau maistinių naudingų medžiagų liktų 4u.gif Aš asmeniškai nusiperku ~0,5 kg mėsos šmotelį, supjaustau į 4-5 lygias dalis ir pasidedu į kamerą. Verdu tą vieną galalėlį maždaug po 100 g, bet ir tai per mažas gabaliukas, teoriškai reikėtų dar didesnius gabalus virti ir iš išorės apipjausčius vidurį vaikui duoti (kur daugiausiai naudingų medžiagų likę).
Beje, 20 min. virti mėsą sakyčiau mažokai... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Briediene @ 2009 08 24, 16:57)
Šiaip jau mėsą reikia kuo didesniais gabaliukais virti, kad kuo daugiau maistinių naudingų medžiagų liktų 4u.gif  Aš asmeniškai nusiperku ~0,5 kg mėsos šmotelį, supjaustau į 4-5 lygias dalis ir pasidedu į kamerą. Verdu tą vieną galalėlį maždaug po 100 g, bet ir tai per mažas gabaliukas, teoriškai reikėtų dar didesnius gabalus virti ir iš išorės apipjausčius vidurį vaikui duoti (kur daugiausiai naudingų medžiagų likę).
Beje, 20 min. virti mėsą sakyčiau mažokai... schmoll.gif

hmm aciu uz pamastymus 4u.gif
Atsakyti