ir aš atsisveikinu susitiksim 8 mėn

o mes siandien atsikraustom i 7 menesi
O kaip jus balinat koses su MP? Taigi uzpili to MP ir viskas suskysteja. Pasidaro ne kose, o vandenukas. O jeigu uzkaitinti MP, tai jokios vertes jame nebelieka. Gaila gero produkto.
As tai balinu misineliu. Bet ir tai tenka nesilaikyti instrukcijos ir miltelius pilti ne i 60 laipsniu vandeni, bet i daug karstesni.
As tai sakiau neduosiu pieno produktu iki 9 menesiu tikrai, uzkandziu irgi. Viduriukai musu papusti ir kartais zaloki.

O kaip jus balinat koses su MP? Taigi uzpili to MP ir viskas suskysteja. Pasidaro ne kose, o vandenukas. O jeigu uzkaitinti MP, tai jokios vertes jame nebelieka. Gaila gero produkto.
As tai balinu misineliu. Bet ir tai tenka nesilaikyti instrukcijos ir miltelius pilti ne i 60 laipsniu vandeni, bet i daug karstesni.
As tai sakiau neduosiu pieno produktu iki 9 menesiu tikrai, uzkandziu irgi. Viduriukai musu papusti ir kartais zaloki.
Mes irgi atsikraustom pas Jus,
Kas dėl grūdinių košių,tai maniškis nelabai jas valgo."Bebi" kartais kelis šaukštelius,nipirkus Milupos 7 grūdų,tai irgi beveik ne
viriau avižines ir nepatiko
jam matyt viskas be skonio,bet dėjau ir tyrelių tai max keli šaukšteliai
Kas dėl grūdinių košių,tai maniškis nelabai jas valgo."Bebi" kartais kelis šaukštelius,nipirkus Milupos 7 grūdų,tai irgi beveik ne

Mes valgom jautiena,vistiena,grikius,manus,smulkias kruopytes,darzoves,vaisines tyreles.O tu uzpiltiniu nebandziau,bet manau kad ten nieko gero,ko ten primaisyta jeigu sausas kruopas uzpili vandeniu ir kose pasidaro.
Sveikutes 
maniske grikius valgo be problemu. pirma karta blenderavau, bet dabar nebe. tiesiog keliom valandom pamirkau jie pabrinksta, paverdu ir duodu biski skystesne, idedu druskytes ir alyvuogiu aliejaus, bo be druskos ji pas mane kruopu is vis nevalgo. bandem ir ryzius irgi patiko, tik nebevalgom jokiu mieziniu, aviziniu ir keliu grudu kosiu, nes mums jos nesocios, prasosi valgyti po geros valandos vel

maniske grikius valgo be problemu. pirma karta blenderavau, bet dabar nebe. tiesiog keliom valandom pamirkau jie pabrinksta, paverdu ir duodu biski skystesne, idedu druskytes ir alyvuogiu aliejaus, bo be druskos ji pas mane kruopu is vis nevalgo. bandem ir ryzius irgi patiko, tik nebevalgom jokiu mieziniu, aviziniu ir keliu grudu kosiu, nes mums jos nesocios, prasosi valgyti po geros valandos vel

as tai kai pratinau prie grudiniu kosiu, tai dedavau cukraus
paskui vis mazinau, mazinau ir galiausiai is viso nebededu. Mano virtas geriau valgo negu uzpiltas. Tai tu uzpiltu ir nebedrau.
Man tai atrodo, kad tos uzpiltos nera blogos. Teisiog jos pagamintos is miltu. Tik nezinau su kuo tie miltai sulipdomi, kad dripsniukai pasidarytu. O cia mes verdame kruopas ir paskui jas malame. Siandien pirma diena padariau grikiu kose is grudu, ne is dripsniu, tai kazkaip rankyte isbere. Nors iki siol tai jokio blogumo nepastebejau del grikiu. Tai sakau gal kokie kitaip auginti pakliuvo, kokie nors purksti.
Druskos tai as nededu niekur, nes skaiciau, jog veliau vaikai turi didesne auksto spaudimo rizika, o pas mus seimoje visi su aukstais spaudimais. Bet jeigu tokios problemos nebutu, tai gal ir ideciau i darzoves.

paskui vis mazinau, mazinau ir galiausiai is viso nebededu. Mano virtas geriau valgo negu uzpiltas. Tai tu uzpiltu ir nebedrau.
Man tai atrodo, kad tos uzpiltos nera blogos. Teisiog jos pagamintos is miltu. Tik nezinau su kuo tie miltai sulipdomi, kad dripsniukai pasidarytu. O cia mes verdame kruopas ir paskui jas malame. Siandien pirma diena padariau grikiu kose is grudu, ne is dripsniu, tai kazkaip rankyte isbere. Nors iki siol tai jokio blogumo nepastebejau del grikiu. Tai sakau gal kokie kitaip auginti pakliuvo, kokie nors purksti.
Druskos tai as nededu niekur, nes skaiciau, jog veliau vaikai turi didesne auksto spaudimo rizika, o pas mus seimoje visi su aukstais spaudimais. Bet jeigu tokios problemos nebutu, tai gal ir ideciau i darzoves.
QUOTE(@ngeliukas @ 2009 08 14, 13:00)
na maniškei tik 7 bet kartais duodam porą šaukštelių natūralaus jogurto, dar ledu ir nieko baisaus mergina patenkinta skrandukas tai pat. Aš galvoju kad reik žiūrėt kaip vaikas reaguoja į tam tikrus produktus. Dėl košyčių tai mes irgi viska blenderiuojam tik grikiai nelabai mums patinka
mes irgi valgom jogurta varske

Paskaitinėjau, kiek jūsų mažiukai košių suvalgo! Aš dukrai vos kelis šaukštelius galiu sumaitinti. Jau pasiekimas buvo, kai suvalgydavo tą mažą HIPP indelį daržovienės. Bandžiau ir pirktines ( man tai jos baisios), ir pati virti. Dabar šiek tiek apsirgusi buvo, tai išvis be apetito. Net lūpas suspaudžia, šaukštelį pamačius. Avižų, ryžių košes uogom paskaninu, net cukraus įdedu

Aišku, kai košės nevalgo, tai MP pasisotina gal.
Mėsytę dar tik ruošiuos pradėt. Bet kai nevalgo nei daržovių, tai dar kol mėsą išvirsi..O paskui viską - kriauklėn.

O gal kuri bandėte tuos HIPP mėsos ruošinukus? Gal ten ekologiška bent mėsytė.
Ai, kažkaip chaotiškai čia visko prirašiau. Šiaip tai išsigandau, kad gal nemoku vaiko maitinti, dar mažakraujystę kokią įsivarysim.

Bepigu buvo iki pusės metų, kai MP užteko.
Zveriuke, gal gali parasyt man kiek dar kartu paroj cypukas tavo pienuka geria? ir kiek kartu koses valgot? nes as biskiuka pasimetus

oi norejau paklaust ne kiek kartu o kiek mazdaug ml suvalgo?

QUOTE(mamabalta @ 2009 08 18, 01:49)
Paskaitinėjau, kiek jūsų mažiukai košių suvalgo!
O kaip pvz Jūs verdat daržovienę?Nes maniškis iš pradžių tik pirktines valgė,mano virtų ne

QUOTE(@ngeliukas @ 2009 08 14, 12:00)
na maniškei tik 7 bet kartais duodam porą šaukštelių natūralaus jogurto, dar ledu ir nieko baisaus mergina patenkinta skrandukas tai pat. Aš galvoju kad reik žiūrėt kaip vaikas reaguoja į tam tikrus produktus. Dėl košyčių tai mes irgi viska blenderiuojam tik grikiai nelabai mums patinka
Tai situos produktus PSO (pasauline sveikatos organizacija) rekomenduoja duot tik veliau, ne del to, kad kas dabar bus..o kas bus po 10-20 metu

QUOTE(Vanesija @ 2009 08 18, 07:30)
Zveriuke, gal gali parasyt man kiek dar kartu paroj cypukas tavo pienuka geria? ir kiek kartu koses valgot? nes as biskiuka pasimetus 

QUOTE(Vanesija @ 2009 08 18, 08:27)
Pienuka geria 6-7 kartus....bet kiekio, tai dabar nepasakysiu ....kazkaip seniai besveriau pries ir po valgio

O darzoviene valgom per pietus.....dabar jau trecia diena i ja idedu po saukstuka jautienos (rytoj desiu pusantro). O vakare ragaujam grudu kose.....bet dar tik ragaujam,pilnos porcijos neduodu