QUOTE(skruzdeda @ 2009 08 07, 22:29)
o tai kam ja duodi, ta grikiu kose. Jeigu nevalgo, tai ir neduok. Mano sunus irgi grikiu nevalge, taigi yra daugiau visokiu kruopu ir be grikiu. Mergaite tai valgo tik maisytus su avizom. Skaninu uogienem.
Papildyta:
O po kiek jinai suvalgo tos koses? Maniske tai tikrai neblogai valgo, bet sakyciau nelabai daug suvalgo 120-140 ml. Tikriausiai i skranduka nelabai telpa. Tai ir sakau, gal geriau dazniau, bet maziau. O su tuo kruties neeminu, tai mes nuo 3 menesiu kokiu vargstam, bet dabar dar sunkiau negu seniau. As nepasakyciau, kad jinai nenoretu, lyg ir nori, bet pradeda ciulpti pienuka ir pradeda sukinetis, jai viskas idomu, pradeda ciupineti mano bliuske, mane kalbinti, vel ciulpia, vel griebia liemeneles, patampo, vel mane pasnekina, tada nusisuka paziureti kas uz nugaros, o jeigu dar kokie garsai pasklinda, tai butinai reikia atsikelti paziureti... Nu zodziu kaip restorane: valgom, snekuciuojames. Taip ir sociai nepavalgo. Per daug idomiu dalyku yra be valgymo

.
maniskis tia koses suvalgo tiek kiek nori.. as negrudu per prievarta.. o del maitinimo. tai aisku..as jau stengiuos buti visiskai kambaryje viena.. jokiu baru, jokiu gamtu valgant.. ens per daug jam visokiu idomiu dalyku aplinkui,. per daug jau i viska reaguoja.. ir tada TIJRAI nepavalgo.. kaip tu sakai,.. apsiziuri, pasisypso, pakalbina, patampo, paploja taip ir baigiasi visi valgymai.. o kai ramiai..dviese..visai kitas reikalas
mano grikiu lapnoja oj oj oj kaip skaniai
Papildyta:
QUOTE(Mamamija100 @ 2009 08 10, 12:16)
Labas Mamytes,
Mano 7 mėn vaikutis labai mėgsta jogurtą. Kokį duoti? ir apskritai ar galima jogurto tokiam leliukui?
hmmmmmmm as dar nedaviau... bet gal jau galima pabandyti?

manau kad jam patiktu

ne sjis VISKO nori.. ABSOLIUCIAI visko ka as avlgau.. man ten gaila jo kaip as valgau o jis ziojasi

bet girdejau kad pieno produktus patartina valgyti nuo 11-12 men
o apie HIPP tai turiu savo tvirta nuomone... nesakau kad ten visiskai blogai..aisku neleistu leliukams.. bet geras pasakymas buvo: jus pastoviai patys suauge.. pavalgykit konservus. ar labai bus skanu ir busit laimingi.. man irgi tas galiojimas po pora metu tai varo i nevilti.. kas ten gali buti naturalu? kol yra dabar vaisiai ir uogos.. kodel nesinaudoti proga pacioms gamintis??? gi taip paprasta viskas! su blenderiu pokst pokst ir yra tau tyrele. geriau jau anturalios valskytes..su kokia uogyte ir nereikes jokiu hippo