Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėn. vaikelio mityba

QUOTE(Mamamija100 @ 2009 08 10, 12:48)
Man Hipp jogurto nekyla ranka pirkti... Kaip gali jogurtas ir varske taip ilgai laikytis.. unsure.gif  darzoves ir vaisiai tai dar gal ir nieko... nu bet tik ne pieno produktai.  schmoll.gif Bandysiu ir as tada duoti "Dvaro".  Jis be priedų?

man su tuo vaikišku maisteliu tai g.gif galioja 2 metus? g.gif nors iš bėdos tai tenka kada nupirkt,ką bedarysi.
Atsakyti
QUOTE(skruzdeda @ 2009 08 07, 22:29)
o tai kam ja duodi, ta grikiu kose. Jeigu nevalgo, tai ir neduok. Mano sunus irgi grikiu nevalge, taigi yra daugiau visokiu kruopu ir be grikiu. Mergaite tai valgo tik maisytus su avizom. Skaninu uogienem.
Papildyta:
O po kiek jinai suvalgo tos koses? Maniske tai tikrai neblogai valgo, bet sakyciau nelabai daug suvalgo 120-140 ml. Tikriausiai i skranduka nelabai telpa. Tai ir sakau, gal geriau dazniau, bet maziau. O su tuo kruties neeminu, tai mes nuo 3 menesiu kokiu vargstam, bet dabar dar sunkiau negu seniau. As nepasakyciau, kad jinai nenoretu, lyg ir nori, bet pradeda ciulpti pienuka ir pradeda sukinetis, jai viskas idomu, pradeda ciupineti mano bliuske, mane kalbinti, vel ciulpia, vel griebia liemeneles, patampo, vel mane pasnekina, tada nusisuka paziureti kas uz nugaros, o jeigu dar kokie garsai pasklinda, tai butinai reikia atsikelti paziureti... Nu zodziu kaip restorane: valgom, snekuciuojames. Taip ir sociai nepavalgo. Per daug idomiu dalyku yra be valgymo smile.gif.

maniskis tia koses suvalgo tiek kiek nori.. as negrudu per prievarta.. o del maitinimo. tai aisku..as jau stengiuos buti visiskai kambaryje viena.. jokiu baru, jokiu gamtu valgant.. ens per daug jam visokiu idomiu dalyku aplinkui,. per daug jau i viska reaguoja.. ir tada TIJRAI nepavalgo.. kaip tu sakai,.. apsiziuri, pasisypso, pakalbina, patampo, paploja taip ir baigiasi visi valgymai.. o kai ramiai..dviese..visai kitas reikalas smile.gif
mano grikiu lapnoja oj oj oj kaip skaniai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mamamija100 @ 2009 08 10, 12:16)
Labas Mamytes,  smile.gif
Mano 7 mėn vaikutis labai mėgsta jogurtą. Kokį duoti? ir apskritai ar galima jogurto tokiam leliukui?

hmmmmmmm as dar nedaviau... bet gal jau galima pabandyti? g.gif manau kad jam patiktu smile.gif ne sjis VISKO nori.. ABSOLIUCIAI visko ka as avlgau.. man ten gaila jo kaip as valgau o jis ziojasi doh.gif bet girdejau kad pieno produktus patartina valgyti nuo 11-12 men g.gif
o apie HIPP tai turiu savo tvirta nuomone... nesakau kad ten visiskai blogai..aisku neleistu leliukams.. bet geras pasakymas buvo: jus pastoviai patys suauge.. pavalgykit konservus. ar labai bus skanu ir busit laimingi.. man irgi tas galiojimas po pora metu tai varo i nevilti.. kas ten gali buti naturalu? kol yra dabar vaisiai ir uogos.. kodel nesinaudoti proga pacioms gamintis??? gi taip paprasta viskas! su blenderiu pokst pokst ir yra tau tyrele. geriau jau anturalios valskytes..su kokia uogyte ir nereikes jokiu hippo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*sinsiliuke2* @ 2009 08 02, 13:26)
vegetos del skonio indejau,tai mano vaikas kaip niekad isiziojes sedejo,lauke kad greiciau duociau koses  blush2.gif 

Vegeta turi E621 skonio stipriklio, kuris gali sukelti daugelį ligu.. blink.gif geriau jau ir pačioms nenaudoti..ką jau ir šnekėti apie kūdikėlius unsure.gif

QUOTE(viva 31 @ 2009 08 07, 12:30)
sveikos mamytes 4u.gif o kaip jusu leliukai valgo grikiu kosyte?

O kokius grikius perkate ir ar yra kokia grikiu košė paruošta.. g.gif ta kaip Milupa avižų košė tai yra.. g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Poskis: 11 rugpjūčio 2009 - 11:31
QUOTE(Poskis @ 2009 08 11, 12:24)
Vegeta turi E621 skonio stipriklio, kuris gali sukelti daugelį ligu.. blink.gif geriau jau ir pačioms nenaudoti..ką jau ir šnekėti apie kūdikėlius  unsure.gif
O kokius grikius perkate ir ar yra kokia grikiu košė paruošta.. g.gif ta kaip Milupa avižų košė tai yra.. g.gif  4u.gif

1.faktas kaip blynas,geriau nenaudoti.
2.paprasti grikiai su blenderiu pervarau paskui,ale kad nevalgo maniškė schmoll.gif
Atsakyti
sveikutes! o as maniskei ryte misinio duodu, paskui kruopu-darzoviu kose, misinio, darzoviene su vistos kepenelem, arba vistiena, pavakariais pamaisau visokiu kruopu kosiu na ir ant miego dar misinuko. makti issiparpia visa 4u.gif
Atsakyti
oj grikius irgi su blenderiu suvarau ir viskas smile.gif
lapnoja net ausys lapsi smile.gif
thumbup.gif
jokiu uzpilamu nenaudojam smile.gif net neperkam smile.gif
viska valgom naturaliai smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(knopkele @ 2009 08 11, 19:20)
sveikutes! o as maniskei ryte misinio duodu, paskui kruopu-darzoviu kose, misinio, darzoviene su vistos kepenelem, arba vistiena, pavakariais pamaisau visokiu kruopu kosiu na ir ant miego dar misinuko. makti issiparpia visa  4u.gif

Tai tu man paaiskink,kaip tas kruopas suvalgo? Ar blenderiuoji viska su darzovem kartu? ax.gif
Nes as noriu yvesti jau irgi normalu valgyma,bet nezinau net nuo ko pradeti ax.gif
As galvoju kad gal kokias darzoves,bet balinti pienuku.Na kaip sriubyte tipo duot. Ar dar kazka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*sinsiliuke2* @ 2009 08 12, 10:16)
Tai tu man paaiskink,kaip tas kruopas suvalgo? Ar blenderiuoji viska su darzovem kartu?  ax.gif
Nes as noriu yvesti jau irgi normalu valgyma,bet nezinau net nuo ko pradeti  ax.gif
As galvoju kad gal kokias darzoves,bet balinti pienuku.Na kaip sriubyte tipo duot. Ar dar kazka  ax.gif

jei trūksta svorio,pradėk nuo kruopų,jei ne-man rods paprasčiau nuo daržovių.bulba pvz,gali užbalinti.iš pradžių skystesnę daryk koškę.ir daug nevirk bo nesuvalgys pradžioj daug.daugiau išspjaus biggrin.gif
Atsakyti
kruopu koseles perku bebi, tai ten ir su darzovem yra ir su vaisiais. pieneliu uzpilu ir paruosta. o darzoves pati verdu su mesyte ir blenderiuoju, tik nedarau vientisos mases, palieku gabaliuku nedideliu, kad nepriprastu mergina tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamamija100 @ 2009 08 10, 11:16)
Labas Mamytes,  smile.gif
Mano 7 mėn vaikutis labai mėgsta jogurtą. Kokį duoti? ir apskritai ar galima jogurto tokiam leliukui?

Jogurtas, varske, kefyras, varskes suris vaikams pradedamas duoti 10-12menesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2009 08 14, 07:49)
Jogurtas, varske, kefyras, varskes suris vaikams pradedamas duoti 10-12menesi  mirksiukas.gif

na maniškei tik 7 bet kartais duodam porą šaukštelių natūralaus jogurto, dar ledu ir nieko baisaus mergina patenkinta skrandukas tai pat. Aš galvoju kad reik žiūrėt kaip vaikas reaguoja į tam tikrus produktus. Dėl košyčių tai mes irgi viska blenderiuojam tik grikiai nelabai mums patinka
Atsakyti
QUOTE(@ngeliukas @ 2009 08 14, 13:00)
na maniškei tik 7 bet kartais duodam porą šaukštelių natūralaus jogurto, dar ledu ir nieko baisaus mergina patenkinta skrandukas tai pat. Aš galvoju kad reik žiūrėt kaip vaikas reaguoja į tam tikrus produktus. Dėl košyčių tai mes irgi viska blenderiuojam tik grikiai nelabai mums patinka

ir as namau reik ziuret kaip reaguoja.. o ka literatura raso tai aklai nepasitikiu smile.gif
vadovaujuosi, kaip mano leliukas ka toleruoja smile.gif
na ka.. mielosios.. keliauju as i 8 men ir laukiu ten jusu! smile.gif
Atsakyti