[Ir kataliosime tris kartus į savaite žuvis keturis mėsa. Ir dar vietoj vaisių tyrelės jau galima įsivesti jogurtą.
[/quote]
bet kiek visur skaiciau, tai žuvies dar nerekomenduoja, nes didelis alergenas, gali ijautrinti organizmą
QUOTE(bova @ 2009 12 28, 14:15)
oi tai mes visai prastai maitinames
mano mazoji tik darzoviene su mesyte, valgo po pirtu miego. ir tai jei po paskutinio mp traukimo praeina 2,5 val. o apie kitoki maista er kalbos, niekaip neisiulau. na nebent sauksteli viena kita koses ar virto obuolio su moliugu...
ir vandenuko ar arbateles negeria tik mp, vandenuka geria tik tada jei sauksteliu duodu ir tai mazai isgeria...

mano mazoji tik darzoviene su mesyte, valgo po pirtu miego. ir tai jei po paskutinio mp traukimo praeina 2,5 val. o apie kitoki maista er kalbos, niekaip neisiulau. na nebent sauksteli viena kita koses ar virto obuolio su moliugu...
ir vandenuko ar arbateles negeria tik mp, vandenuka geria tik tada jei sauksteliu duodu ir tai mazai isgeria...

Reikia bandyti įsivesti režimą. Primaitinti reikia kai vaikas dar visai nerėkia iš alkio.Mano jei jau nebespėjau paduot tai apart MP nieko nebevalgys. Tai po truputį gal pripras. Mano užsikabino būtent ant grikių košės. Jos suvalgo daugiau nei kitų. Iš vaisių labai mėgsta bananą. Bandykite ir po truputi turėtų įprast
Papildyta:
[quote=jurda,2009 12 28, 15:44]
[Ir kataliosime tris kartus į savaite žuvis keturis mėsa. Ir dar vietoj vaisių tyrelės jau galima įsivesti jogurtą.
[/quote]
bet kiek visur skaiciau, tai žuvies dar nerekomenduoja, nes didelis alergenas, gali ijautrinti organizmą
[/quote]
Nieko panašaus, jei alergiškas vaikas tai ir bus alergiškas. Naują maistą reikia įvedinėti po truputi ir stebėti. Mums tai pvz. netinka morka, nes truputi beria ir viduriukai kietėja.Žuvis turi be galo gerų maistinių savybių. Be to kas nerekomenduojama tai dar nereiškia, kad negalima.
[quote=labukas,2009 12 29, 13:09]
Reikia bandyti įsivesti režimą. Primaitinti reikia kai vaikas dar visai nerėkia iš alkio.Mano jei jau nebespėjau paduot tai apart MP nieko nebevalgys. Tai po truputį gal pripras. Mano užsikabino būtent ant grikių košės. Jos suvalgo daugiau nei kitų. Iš vaisių labai mėgsta bananą. Bandykite ir po truputi turėtų įprast
Papildyta:
[/quote]
Nieko panašaus, jei alergiškas vaikas tai ir bus alergiškas. Naują maistą reikia įvedinėti po truputi ir stebėti. Mums tai pvz. netinka morka, nes truputi beria ir viduriukai kietėja.Žuvis turi be galo gerų maistinių savybių. Be to kas nerekomenduojama tai dar nereiškia, kad negalima.
[/quote]
na maniske dar nei karto nera klykus is alkio... tik ji nevalgo nei banano, nei obuolio.. nebent obuoli su kriause ar moliugu isverdu tada tik valgo ir tai kartais.
tik ji pirmenybe duoda mp ir viskas...
Papildyta:
[/quote]
[/quote]
na maniske dar nei karto nera klykus is alkio... tik ji nevalgo nei banano, nei obuolio.. nebent obuoli su kriause ar moliugu isverdu tada tik valgo ir tai kartais.
tik ji pirmenybe duoda mp ir viskas...
Sveikutes
Po biskuti ir as i sita tema isijungsiu.. Gal zinot nuo kada galima vaikuciam zuvies duoti? Nuo kokiu 8 men turbut? Mesa tai nuo 6 men jau duodu..

QUOTE(Kipseva @ 2010 01 01, 18:35)
Sveikutes
Po biskuti ir as i sita tema isijungsiu.. Gal zinot nuo kada galima vaikuciam zuvies duoti? Nuo kokiu 8 men turbut? Mesa tai nuo 6 men jau duodu..

Mes duosim nuo 7 mėnesio
Mes kol kas valgom tik darzoviene ir MP. Kartais kelis saukstelius suvalgome mano padarytos obuolienes. Taip pat pagrauziame barankyciu
Pradesime jau duoti ir mesytes (versienos).
Mes neskubame, suspes maziuke dar visko prisiragauti

Mes neskubame, suspes maziuke dar visko prisiragauti

papriestarausiu lincia-pincia del tingejimo virti kosytes namines.oi,kaip viriau,terliojaus,stengiaus ir verkiau-mazoji pirktines sveicia pasigardziuodama o namines paragavusi ziaugcioja
mums greit 8 men,bet pajutus nors gumuliuka kruopu ar darzoviu koseje spjauna arba ziaugcioja.viskas turi but tyreles konsistencijos.sakykit mamos ar dar anksti ar reikia kazkaip ipatingai mokyt nuryt?
barankas,dziuveselius ir pvz duonyte grauzia su malonumu,juk ten gabaliuku taip pat pasitaiko...patarkit ka nors
labai aciu!

Labutis mamukai
Turiu viena klausimeli
pradejom valgyti mesyte, bet niekaip nepataikau ant normalios mesos
tai savaite valgom pirktines HIPP mesytes. Zinau, kad versiena lyg geriausia, bet vyras nupirko maximoj kazkokios, tai puse valandos paskui tvarkiau, nes jau tiek tu pleviu
Kur jus perkat mesyte? Ir kokia versienos mesyte (kumpi, nugarine, ar kokia kita vieta?)
Labai laukiu atsakymu

Turiu viena klausimeli

Kur jus perkat mesyte? Ir kokia versienos mesyte (kumpi, nugarine, ar kokia kita vieta?)

QUOTE(Rasute. @ 2010 01 04, 20:17)
Labai geras ūkininkų turgus yra Fabijoniškėse, priešais Maximą, kur visada šviežia ir skani mėsytė. Savo pirmai mergytei aš daviau ne tik veršieną, bet ir triušieną arba kalakutieną. Dabar irgi taip pradėjau savo mažiuką maitinti.
na, reiks tada ten ieskoti, tik mums cia gaunasi visam kitam miesto gale

O kaip su gerimais ka duodat? Ar galima butu duot naminio kompoto, zinoma gerai praskiesto
? Nors antra leliu auginu ir su pirmu to nepraktikavau (kompoto davimo
), bet ka duot jei arbatu, vandens atsisako, sultys tinka
(bet kiek galima jas gert
)