Norejau paklaust mamyciu kurios pacios verda koses. Kokias be manu,ryziu, grikiu ir avizu, verdam savo maziukam?

QUOTE(Agnesaule @ 2010 01 11, 11:25)
Norejau paklaust mamyciu kurios pacios verda koses. Kokias be manu,ryziu, grikiu ir avizu, verdam savo maziukam? 

avizine ir miezine mes dar verdam. yra ju dripsniu pirkt

as irgi dribsnius perku, bet mieziniu nebandziau. maciau dar yra ir kvietiniu.
QUOTE(Agnesaule @ 2010 01 11, 10:25)

Galima dar kukuruzu t.p. yra pirkt tokie kaip manu grudeliai. Bet man ji sunkiai verdasi, prisvilinu. Tai neuzsiimu. Gal jum geriau pavyksta

QUOTE(pilvuze @ 2010 01 12, 17:32)
Mamytės, rašote, kad vaikams duodate pagraužti džiuvesėlį, baronką, vafliuką. O nebijote, kad atkąs gabaliuką ir užsprings? Juk pas daugumą vaikučių jau dantukai yra
Aš norėčiau duoti, turiu vaikiškų sausainukų, bet prisibijau dar

Aš norėčiau duoti, turiu vaikiškų sausainukų, bet prisibijau dar

vaikiskus hipp, milupos ir pan gali duoti, aisku nepalikti vieno, bet jais bent jau labai rimtai neuzsprings, nes jei gabaliukas istrigtu gerklytej, jis istirps ir vaikas tikrai sugebes iskoseti. Jie nera pavojingi.
QUOTE(rivera @ 2010 01 11, 16:11)
Galima dar kukuruzu t.p. yra pirkt tokie kaip manu grudeliai. Bet man ji sunkiai verdasi, prisvilinu. Tai neuzsiimu. Gal jum geriau pavyksta 

Jo kukurūzų man irgi sunku išvirti, vengiam mes jos

mano vaikas isvis valgyti nenori
verdu verdu,o paskui su sokiais su dainom valgom,piena geriam is parduotuves,nes misinuko irgi pradejo nebegert.

QUOTE(Pauling @ 2010 01 13, 15:06)
mano vaikas isvis valgyti nenori
verdu verdu,o paskui su sokiais su dainom valgom,piena geriam is parduotuves,nes misinuko irgi pradejo nebegert.

pas mus tas pats

o mano virtos koses jau nelabai

QUOTE(kandaliza @ 2010 01 14, 17:34)
Hipp pabandziau tai isvis net neprassizioja-net ir dainos negelbejo

Pradzioje dar valge(mano virtas koses),paskutiniu metu nelabai nori. gal dantys kalas

QUOTE(Pauling @ 2010 01 15, 00:57)
Hipp pabandziau tai isvis net neprassizioja-net ir dainos negelbejo
Pradzioje dar valge(mano virtas koses),paskutiniu metu nelabai nori. gal dantys kalas

Mes irgi su skandalais valgom

Sveikos mamytės,
paskaičiau temele ir galiu pasakyti tikrai labai skirtingai daktarai kalba apie mityba pavyzdžiui musu šeimos daktarė man rekomendavo vaikuti 7mėnesiu matinti daržovėmis bulvė, morka, cukinija, kalafijoras, brokolis maišant su jautiena, veršiena. Iš košių ryžius, grikius, avyžines del manų rekomendavo neduoti nes joje nieko vertingo nėra.Žinoma dar valgome vaisių tyrelias, geriam tik Mp kažkaip nenori jis iš buteliuko puoduko bet reiktu manau jau pratintis.
Norėjau pasiklausti kiek kartu per diena valgote? Mes rimtai tik du kartus mėsine košyte 140ml apie pietus ir vakare kruopu koše kažkur 120ml ar ne per mažai?
paskaičiau temele ir galiu pasakyti tikrai labai skirtingai daktarai kalba apie mityba pavyzdžiui musu šeimos daktarė man rekomendavo vaikuti 7mėnesiu matinti daržovėmis bulvė, morka, cukinija, kalafijoras, brokolis maišant su jautiena, veršiena. Iš košių ryžius, grikius, avyžines del manų rekomendavo neduoti nes joje nieko vertingo nėra.Žinoma dar valgome vaisių tyrelias, geriam tik Mp kažkaip nenori jis iš buteliuko puoduko bet reiktu manau jau pratintis.

Norėjau pasiklausti kiek kartu per diena valgote? Mes rimtai tik du kartus mėsine košyte 140ml apie pietus ir vakare kruopu koše kažkur 120ml ar ne per mažai?