Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėn. vaikelio mityba

Norejau paklaust mamyciu kurios pacios verda koses. Kokias be manu,ryziu, grikiu ir avizu, verdam savo maziukam? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesaule @ 2010 01 11, 11:25)
Norejau paklaust mamyciu kurios pacios verda koses. Kokias be manu,ryziu, grikiu ir avizu, verdam savo maziukam? 4u.gif

avizine ir miezine mes dar verdam. yra ju dripsniu pirkt mirksiukas.gif
Atsakyti
as irgi dribsnius perku, bet mieziniu nebandziau. maciau dar yra ir kvietiniu.
Atsakyti
QUOTE(Agnesaule @ 2010 01 11, 10:25)

Galima dar kukuruzu t.p. yra pirkt tokie kaip manu grudeliai. Bet man ji sunkiai verdasi, prisvilinu. Tai neuzsiimu. Gal jum geriau pavyksta smile.gif
Atsakyti
Mamytės, rašote, kad vaikams duodate pagraužti džiuvesėlį, baronką, vafliuką. O nebijote, kad atkąs gabaliuką ir užsprings? Juk pas daugumą vaikučių jau dantukai yra ax.gif
Aš norėčiau duoti, turiu vaikiškų sausainukų, bet prisibijau dar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pilvuze @ 2010 01 12, 17:32)
Mamytės, rašote, kad vaikams duodate pagraužti džiuvesėlį, baronką, vafliuką. O nebijote, kad atkąs gabaliuką ir užsprings? Juk pas daugumą vaikučių jau dantukai yra  ax.gif
Aš norėčiau duoti, turiu vaikiškų sausainukų, bet prisibijau dar  unsure.gif

vaikiskus hipp, milupos ir pan gali duoti, aisku nepalikti vieno, bet jais bent jau labai rimtai neuzsprings, nes jei gabaliukas istrigtu gerklytej, jis istirps ir vaikas tikrai sugebes iskoseti. Jie nera pavojingi.

Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2010 01 11, 16:11)
Galima dar kukuruzu t.p. yra pirkt tokie kaip manu grudeliai. Bet man ji sunkiai verdasi, prisvilinu. Tai neuzsiimu. Gal jum geriau pavyksta smile.gif

Jo kukurūzų man irgi sunku išvirti, vengiam mes jos ax.gif Dažniausiai valgom grikius ir avižas, kartais ryžius.
Atsakyti
mano vaikas isvis valgyti nenori g.gif verdu verdu,o paskui su sokiais su dainom valgom,piena geriam is parduotuves,nes misinuko irgi pradejo nebegert.
Atsakyti
QUOTE(Pauling @ 2010 01 13, 15:06)
mano vaikas isvis valgyti nenori g.gif  verdu verdu,o paskui su sokiais su dainom valgom,piena geriam is parduotuves,nes misinuko irgi pradejo nebegert.

pas mus tas pats 4u.gif

o mano virtos koses jau nelabai bigsmile.gif springsta gogcioja ir vsio
Atsakyti
QUOTE(kandaliza @ 2010 01 14, 17:34)
pas mus tas pats 4u.gif

o mano virtos koses jau nelabai bigsmile.gif springsta gogcioja ir vsio

Hipp pabandziau tai isvis net neprassizioja-net ir dainos negelbejo bigsmile.gif
Pradzioje dar valge(mano virtas koses),paskutiniu metu nelabai nori. gal dantys kalas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pauling @ 2010 01 15, 00:57)
Hipp pabandziau tai isvis net neprassizioja-net ir dainos negelbejo bigsmile.gif
Pradzioje dar valge(mano virtas koses),paskutiniu metu nelabai nori. gal dantys kalas g.gif

Mes irgi su skandalais valgom g.gif . kalasi dantys, vienas jau išlindo, bet dar vienas baltuoja tai laukiam. Kartais padeda sušaldytas kramtukas. Pakramto po to vėl valgo
Atsakyti
Sveikos mamytės,

paskaičiau temele ir galiu pasakyti tikrai labai skirtingai daktarai kalba apie mityba pavyzdžiui musu šeimos daktarė man rekomendavo vaikuti 7mėnesiu matinti daržovėmis bulvė, morka, cukinija, kalafijoras, brokolis maišant su jautiena, veršiena. Iš košių ryžius, grikius, avyžines del manų rekomendavo neduoti nes joje nieko vertingo nėra.Žinoma dar valgome vaisių tyrelias, geriam tik Mp kažkaip nenori jis iš buteliuko puoduko bet reiktu manau jau pratintis. 4u.gif

Norėjau pasiklausti kiek kartu per diena valgote? Mes rimtai tik du kartus mėsine košyte 140ml apie pietus ir vakare kruopu koše kažkur 120ml ar ne per mažai? 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti