Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėn. vaikelio mityba

QUOTE(labukas @ 2010 01 21, 11:05)
Aš daviau jogurtą tai iš karto išbėrė. Tai atidėjom vėlesniam laikotarpiui. valgom daržovienę su mėsa arba žuvim (tik menke kol kas) ir kruopienes, obuoliuka, bananą. Kažkodėl nebevalgo pirktinių vaisinių tyrelių. Gal, kad dantis išdygo nori tirščiau g.gif Spjauna ir viskas. Mes tikrai nevisada suvalgom 100ml bet aš neimu į galvą. Duodu pažaist su ryžių trapučiai, vietoj džiūvėsėlių. Viską verdu pati išskyrus vieną ryžių košę turiu pirktinę ir tai be jokių priedų.

Tyreliu pas mane jokiu nevalgo ir nevalge. Isbandizu ir darzovines ir vaisines. Suciaupia lupas ir baigta. O obuoliai thumbup.gif tinka. Duodu nulupta ir paciai pagrauzt, zinoma su prieziura. Jei jau didesni kasni sugeba takast, tai krapstom lauk. Bet koks vaikui kaifas doh.gif ta obuoli paciai grauzt bigsmile.gif net dreba pamacius obuoliuka:P
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2010 01 21, 12:15)
O kokia davet?

daviau ta kur ir pati valgau smile.gif "Namine" pusriebe 9%, sutrinu ir sumaisiau su vaisiu tyrele
Atsakyti
Mamos,
O is ko jus siuo metu laiku verdat darzovienes? Pas ukininkus turguj tik morkos, bulves ir moliugai like verysad.gif, mano vaikui jau siu darzoviu misinys visiskai isgriso... Perkate prekybos centruose tokias darzoves kaip cukinijos, brokoliai, kalafiorai? unsure.gif Gal geriau tada pradet dairytis i Hipp konservus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AudrikeB @ 2010 01 21, 14:11)
Mamos,
O is ko jus siuo metu laiku verdat darzovienes? Pas ukininkus turguj tik morkos, bulves ir moliugai like verysad.gif, mano vaikui jau siu darzoviu misinys visiskai isgriso... Perkate prekybos centruose tokias darzoves kaip cukinijos, brokoliai, kalafiorai? unsure.gif Gal geriau tada pradet dairytis i Hipp konservus  doh.gif

Siaip turiu dar nuo vasaros is darzo prisisaldzius. Bet jei ko neturiu tai naudoju saldytas darzoves is tu paciu prekybos centru. O ir kazkur skaiciau rekomendacijas jog geriau pirkti tas saldytas, nei vadinamas sviezias kurios uzaugintos ne ju sezono metu ir neturi tiek medziagu kiek uzsaldytos bet sezono metu augintos darzoves. Oi kaip suktai surasiau doh.gif
Atsakyti
Manasis viską iki šiol valgė su didžiausiu malonumu, bet dabar niekaip ir ne su kuo nevalgo užpilamų kruopų košių. Irgi daviau jau varškės grūdėtos. Ji yra be konservantų, nes nebežinau ką duot. Žuvis patinka. Tiesa, patinka visa, kas nauja
Atsakyti
QUOTE(AudrikeB @ 2010 01 21, 16:11)
Mamos,
O is ko jus siuo metu laiku verdat darzovienes? Pas ukininkus turguj tik morkos, bulves ir moliugai like verysad.gif, mano vaikui jau siu darzoviu misinys visiskai isgriso... Perkate prekybos centruose tokias darzoves kaip cukinijos, brokoliai, kalafiorai? unsure.gif Gal geriau tada pradet dairytis i Hipp konservus  doh.gif

taip, as perku brokoliukus saldytus; pirkau moliugo, greitu laiku pirksiu kopusto
o kita savo - bulves, morkos, cukinija ir dabar gavau savo moliugo
Atsakyti
Sveikutes. Kiek paskaitineju tai darau isvada, kad kiekviena gydytoja vis kitaip pataria g.gif . Mums zuvi, varske, pieno produktus tik nuo 10-11 men. valgyti rekomendavo g.gif . Apie sviezias darzoves as neuzklausiau, bet vietoje svieziu vaisiu is prekybos centru, tikrai geriau duoti vaisines tyreles.
Atsakyti
Darzoves bulves morkas moliuga duodu savo, cukinija brokoli ir dabar jau pradesiu duot ziedini kopusta perku maximoj, stengiuosi pirkti ekologiskas bet kad pastaruoju metu negaunu g.gif tyreliu jokiu pirktiniu neduodu, tik savas - obuoliuka paskutu, kartais su bananu padarau. mesos kolkas neduodu, pradesiu i pabaiga 7 menesio nuo kalakutienos tikriausia.
o varskyte tai galvoju kad duosiu nuo kokio 11 men ir man rodos reiktu pradet nuo liesos o ne nuo 9 proc riebumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(virgonca @ 2010 01 21, 09:14)
mums gydytoja leido jau nuo 7men, draugei kita gydytoja rekomendavo nuo 10men
kiek gydytoju, tiek nuomoniu
as jau 3 dienas is eiles daviau - viskas ok, tik susizavejimo, kaip ir bet kokiu kitu maistu nebuvo...

Man gydytoja sakė pirktinę varškytę duoti tik nuo metų. O dabar galim valgyti tik kartu su tyrele kur būna pagaminta. Valgėm ir visai patiko smile.gif
Atsakyti
manasis ,,metė" valgyt visokias košes, net nebežinau ką daryt. Žadėjau dar naduot varškės, bet buvau priversta, nes negi vien vaisias gyvas bus? Dar daržovienę valgo, o košes gali maišyt su kuo nori, neįduosi doh.gif
Atsakyti
Mes valgom varskyte miau vaniline,tyreles obuoliu,darzovienes,poto bebe kosytes.Hipp darzoviu niekada nepirkau nes jos slykscios..Vaikui neina net praryti...Per diena 2 kart kitokio maisto,plius dar duodu obuoliuka,siandien kalafijora ir brokoli virta daviau tai patiko...Arbatele dbr geriam mazylio liepziedziai+avietes...na ir pienuka aisku megstam ypac nakti aptamila.Jau sakiau kotletukus kepsiu tai su bulvyte trinsiu ir duosiu ,su blenderiu aisku...Nes dukrai nuo 6 men duodavau viska...Ir sitam mazyliui jau bandysiu po biski didint meniu...Sriubyte va sakiau makaroniuku isvirsiu su morkyte ir buljoniuku bandysiu duot...Reik pratint manau vaikuti po biskuti prie visko.
Atsakyti
Mes jau viska valgom mirksiukas.gif Sriubytes, mesyte....Kai pradejom valgyt ivairu maista tai nustojo bezde... blush2.gif Nuo 5 men. ragavom viska ir tiko kuo puikiausiai, perku magijos be E varskes krema jau nuo 5 men.Vaiko neauginu pagal knygute, matau pagal dukra ko jai duoti, kas tinka. Dabar 7 men. tai valgom praktiskai viska, ka sau gaminam tai ir leliukas valgo, na zinoma grybai lotuliukas.gif tik nuo 3 metu galima, tai iki ju mums dar toli.
Atsakyti