Įkraunama...
Įkraunama...

Kokios sauskelnės tinka jūsų mažyliams?

Isbandem visas sauskelnes kokias radom, apsistojom ties Libero thumbup.gif Pampersai tai mums netiko nes kai pakakodavom viskas iseidavo per nugara... nera juosteles tos tamprios.. Hugies senieji netiko nes kai pasysiodavom per sona isbegdavo, jie mums buvo per auksti ir per siauri biggrin.gif naujieji hugies normaliau, niekas nebega, bet nepatinka man ju forma... kazkaip kojytes spaudzia.. Geriausiai mums nesiojasi libero, ir forma mums labaii patinka, platus kaip mums ir reikia, niekur nespaudzia thumbup.gif
Atsakyti
Mes naudojam Hugies. Nuo jų pradėjom tiko, tai nieko ir nekeitėm. Bet gal kada reiks ir kitus pabandyti smile.gif
Atsakyti
mes naudojam pampers, bet esam daug isbande, tiko ir kitos, bet pampers patogiausios pasirode, nelabai gal tik optima linija tiko, ilgiau palaikius uzpakaliukas siek tiek parausdavo.
Atsakyti
QUOTE(dovileiva @ 2009 02 08, 13:31)
mes naudojam pampers, nors esam bande ir libero, ir hugies, bet apsistojom ties pampers thumbup.gif

QUOTE(Lina_25_KLP @ 2009 02 10, 15:17)
mums geriausiai tarnauja pampers

QUOTE(regutis @ 2009 02 11, 00:16)
Mes taip pat pampers thumbup.gif

QUOTE(magreen @ 2009 02 12, 15:24)
MES irgi pampers active 4u.gif

Mamytės, o jūsų leliam tos pampersų gumytės šonuose nenuspaudžia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doti: 21 vasario 2009 - 10:20
Musu zuikucio tai nuo gimimo labai jautrus uzpakaliukas. Nuo gimimo naudojom Moltex, bet pritrukus ir kol uzsakem, prekybos centre nupirkom pampers ir hugies, nuo abieju ziauriai bere uzpakaliuka, tada isbandem bambo nuo ju daug geriau pasidare, bet vistiek ne tas, taigi vel grizom prie Moltex. Dabar isvis man geriausiai daugkartines sauskelnes, Moltex naudoju tik nakciai, i svecius ar pas gydytoja.
Atsakyti
Kokias bandem visos tiko nei nuo vienu nebere. Tiesa nuo pampersu gumyciu truputi nuspaudzia kojytes kaip cia kazkuri minejo g.gif
Atsakyti
mano mergytei tai pampers tinka, o kitu net nebandziau smile.gif
Atsakyti
Kai dukryte buvo visai mazyte, naudojom pakeisdami ir pampers, ir huggies, ir bambo. Dabar, kai didesne naudojam tik pampers, kiti praleidzia unsure.gif
Atsakyti
as beveik visas sauskelnes isbandziau
patiko optima linija ir bambo biggrin.gif visos kitos ne, o bere nuo pampers firmos
dabar dazniausiai naudojam bambo
Atsakyti
mum patogiausios pampers sauskelnes isauginau pirma su jomis tai nusprendziau ir antrajai tokias pat pirkt. Nors kaikurie sako kad jos praleidzia kavapa bet mums jos patinka 4u.gif
Atsakyti
pirmus naudojam huggies iki 6kg,tai labai patiko,po to nusipirkom didesni nr,bet labai prasti buvo schmoll.gif tai nebenaudojom daugiau. o pampers sauskelnes tai taipogi patys maziausi irgi netiko,lipdavo tinklelis prie uzpakaliuko,tai tekdavo plest unsure.gif bet kiti nr tiko ir dabar naudojam,esu patenkinta drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
As tai savo leliui naudoju pampers firmos sauskelnes su pirmuoju taip pat tos firmos sauskelnes naudojau." Dabar krize gal pigesnius reiks naudoti" smile.gif
Atsakyti