Isbandem visas sauskelnes kokias radom, apsistojom ties Libero
Pampersai tai mums netiko nes kai pakakodavom viskas iseidavo per nugara... nera juosteles tos tamprios.. Hugies senieji netiko nes kai pasysiodavom per sona isbegdavo, jie mums buvo per auksti ir per siauri
naujieji hugies normaliau, niekas nebega, bet nepatinka man ju forma... kazkaip kojytes spaudzia.. Geriausiai mums nesiojasi libero, ir forma mums labaii patinka, platus kaip mums ir reikia, niekur nespaudzia
Mes naudojam Hugies. Nuo jų pradėjom tiko, tai nieko ir nekeitėm. Bet gal kada reiks ir kitus pabandyti
mes naudojam pampers, bet esam daug isbande, tiko ir kitos, bet pampers patogiausios pasirode, nelabai gal tik optima linija tiko, ilgiau palaikius uzpakaliukas siek tiek parausdavo.
QUOTE(dovileiva @ 2009 02 08, 13:31)
mes naudojam pampers, nors esam bande ir libero, ir hugies, bet apsistojom ties pampers 
QUOTE(Lina_25_KLP @ 2009 02 10, 15:17)
mums geriausiai tarnauja pampers
QUOTE(regutis @ 2009 02 11, 00:16)
QUOTE(magreen @ 2009 02 12, 15:24)
Mamytės, o jūsų leliam tos pampersų gumytės šonuose nenuspaudžia?
Musu zuikucio tai nuo gimimo labai jautrus uzpakaliukas. Nuo gimimo naudojom Moltex, bet pritrukus ir kol uzsakem, prekybos centre nupirkom pampers ir hugies, nuo abieju ziauriai bere uzpakaliuka, tada isbandem bambo nuo ju daug geriau pasidare, bet vistiek ne tas, taigi vel grizom prie Moltex. Dabar isvis man geriausiai daugkartines sauskelnes, Moltex naudoju tik nakciai, i svecius ar pas gydytoja.
Kokias bandem visos tiko nei nuo vienu nebere. Tiesa nuo pampersu gumyciu truputi nuspaudzia kojytes kaip cia kazkuri minejo
Kai dukryte buvo visai mazyte, naudojom pakeisdami ir pampers, ir huggies, ir bambo. Dabar, kai didesne naudojam tik pampers, kiti praleidzia
mum patogiausios pampers sauskelnes isauginau pirma su jomis tai nusprendziau ir antrajai tokias pat pirkt. Nors kaikurie sako kad jos praleidzia kavapa bet mums jos patinka
pirmus naudojam huggies iki 6kg,tai labai patiko,po to nusipirkom didesni nr,bet labai prasti buvo
tai nebenaudojom daugiau. o pampers sauskelnes tai taipogi patys maziausi irgi netiko,lipdavo tinklelis prie uzpakaliuko,tai tekdavo plest
bet kiti nr tiko ir dabar naudojam,esu patenkinta
As tai savo leliui naudoju pampers firmos sauskelnes su pirmuoju taip pat tos firmos sauskelnes naudojau." Dabar krize gal pigesnius reiks naudoti"