Įkraunama...
Įkraunama...

Kokios sauskelnės tinka jūsų mažyliams?

QUOTE(Zuwytes @ 2009 03 04, 14:45)
Man tie Bambo tai keisti - lipdukas teigia kad ekologiski, bet kuo jie ekologiski niekur neradau paaiskinimo  g.gif

berods nenaudoja chloro gamyboje blush2.gif
Atsakyti
mes naudojam pampers tai kolkas jokiu rupesciu smile.gif ypac patogus tie tampriais krasteliais thumbup.gif nesusiverzia pilviukas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(natalikas @ 2009 03 04, 15:52)
na man nebere vaika nuo gimimo,ir tuon esu patenkinta,internete pajeskok gal rasi g.gif

Mes Moltex naudojam - irgi ekologiskos ir man patogesnes uz Bambo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes!pirmai dukrytei tiko tik PAMPERS.Antrai ir pirkom siuos ir pataikem thumbup.gif Viskas saunu,bent po kolkas thumb_yello.gif ok.gif
Atsakyti
O mes naudojame arba pampers, arba huggies (zalia+geltona, nes melyni prasti). Siaip nesenei gavau tokia reklamele, kur galima sauskelniu pigiau nusipirkti, pati dar nepasinaudojau to pasiulymu, bet jeigu kam idomu parasykit i az savo emaila, persiusiu info. Tik, jeigu neklystu, ten reikia uzsakyti telefonu ir Vilniuje pristato nemokamai, del kitu miestu nezinau. Jie turi tik pampersus ir Huggies. Paziurejau kaina dideles pampersu pakuotes, tai kazkur 10-12 lt. pigiau negu parduotuveje.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
mes naudojam pagrindia PAMPERS ir kartais HUGGIES thumbup.gif
esam naudoje net tokius kaip maxima ir optima irgi tiko ir super butu jei daugiau sisiuko sugertu ir butu siektiek minkstesni ax.gif
Atsakyti
As viresniam vaikui kazkur nuo metu zima pirkdavau maximos. Vasarai jos per storos, o ziemai man visai tiko ir kaina gera mirksiukas.gif
Atsakyti
mano mazylei netiko pampers, tinka tik bambo,nes nuo anu isbere ir raudonavo uzpakaliukas g.gif
pampers tai pigu,bet man kokybe visai nepatiko,bambo man thumbup.gif
Atsakyti
Vakar vyras nupirko pampers sauskelnes mergaitem, tokie kaip trusikeliai, kazkokia nesamone. Vakar 2 kartus vaikas kakojo ir reikejo visus rubus keisti, nes atsiprasant visi sudukai ant nugaros atsirado biggrin.gif
Atsakyti
Mes nuo pat gimimo pirkom Huggies sauskelnes ir esam labai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
Mes naudojam Huggies thumbup.gif , nes nuo Pampers'u is karto isberia uzpakaliuka. Dar bandem BAMBO, bet nepatiko jie, nes musu bernuzelis pastoviai pro sonuka prasisiodavo. Tai nakti tekdavo net kelis kartus perrenginet.
Atsakyti