nuo gimimo naudojom Pampers, bet sukakus 1men atsisakem ju, nes maziukui taip uzpakaliukas issuto, kad ui
Dabar naudojam Libero ir jokiu bedu nera
o pampersu maisas taip ir tebestovi.

nuo gimimo naudojam pampers,mums jos tiko ir kitokiu net nebandem.
tik už huggies premium

naudojam pampers ir happy,nuo huggies iskart sunta,tai apsistojom ties tomis

mes tai naudojam pampers ir mums viskas tinka ir patinka

Mes irgi nuo gimino naudojame Pampers firmos sauskelnes
. Jokiu problemu su uzpakaliuku neturejau , todel kitu niekada net nebandziau.
O dabar yra tokie faini trusikeliai
. Sauskelnes saviskiai jau seniai stovinciai keiciu, nes neimanoma gulincia: vartosi, muistosi , nespeju net lipduko uzklijuoti, o tas kelnaites be problemu uzmaunu.

O mums netiko nei pampers, nei huggies..Vieninteles, nuo kuriu neberai - Maxima sauskelnes
Siaip man jos nepatinka - storokos, man atrodo leliui ne itin patogios, na bet ka - nuo ju uzpakalius grazus grazus, o nuo pampers ir kitu - kaip nudegintas budavo

QUOTE(inetata @ 2009 02 26, 17:46)
nuo gimimo naudojom Pampers, bet sukakus 1men atsisakem ju, nes maziukui taip uzpakaliukas issuto, kad ui

pabandikit BAMBO,jie pigesni bet sudietis ekologiska,as su pirnu Libero naudojau,nes kaip ir pas jus Pampersai

QUOTE(inetata @ 2009 02 26, 17:46)

pas mus tas pats

QUOTE(natalikas @ 2009 03 04, 15:18)
pabandikit BAMBO,jie pigesni bet sudietis ekologiska,as su pirnu Libero naudojau,nes kaip ir pas jus Pampersai
,ir su antru pampers
varksas uspakaliukas,tai vaistinei BAMBO parekomendavo,ir tiko.o netiktu galvojau LIbero naubosiu, 

Man tie Bambo tai keisti - lipdukas teigia kad ekologiski, bet kuo jie ekologiski niekur neradau paaiskinimo

QUOTE(Zuwytes @ 2009 03 04, 15:45)
Man tie Bambo tai keisti - lipdukas teigia kad ekologiski, bet kuo jie ekologiski niekur neradau paaiskinimo 

na man nebere vaika nuo gimimo,ir tuon esu patenkinta,internete pajeskok gal rasi