Įkraunama...
Įkraunama...

Kokios sauskelnės tinka jūsų mažyliams?

Mes nuo gimimo pora men naudojom Pampers,po to Huggies.. Apsistojom ties Happy ir daugkartinemis:-)
Atsakyti
nuo gimimo naudojom Pampers, bet sukakus 1men atsisakem ju, nes maziukui taip uzpakaliukas issuto, kad ui doh.gif Dabar naudojam Libero ir jokiu bedu nera rolleyes.gif o pampersu maisas taip ir tebestovi.
Atsakyti
nuo gimimo naudojam pampers,mums jos tiko ir kitokiu net nebandem.
Atsakyti
tik už huggies premium thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
naudojam pampers ir happy,nuo huggies iskart sunta,tai apsistojom ties tomis smile.gif
Atsakyti
mes tai naudojam pampers ir mums viskas tinka ir patinka smile.gif
Atsakyti
Mes irgi nuo gimino naudojame Pampers firmos sauskelnes smile.gif . Jokiu problemu su uzpakaliuku neturejau , todel kitu niekada net nebandziau. smile.gif O dabar yra tokie faini trusikeliai bigsmile.gif . Sauskelnes saviskiai jau seniai stovinciai keiciu, nes neimanoma gulincia: vartosi, muistosi , nespeju net lipduko uzklijuoti, o tas kelnaites be problemu uzmaunu. biggrin.gif
Atsakyti
O mums netiko nei pampers, nei huggies..Vieninteles, nuo kuriu neberai - Maxima sauskelnes doh.gif Siaip man jos nepatinka - storokos, man atrodo leliui ne itin patogios, na bet ka - nuo ju uzpakalius grazus grazus, o nuo pampers ir kitu - kaip nudegintas budavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inetata @ 2009 02 26, 17:46)
nuo gimimo naudojom Pampers, bet sukakus 1men atsisakem ju, nes maziukui taip uzpakaliukas issuto, kad ui doh.gif  Dabar naudojam Libero ir jokiu bedu nera rolleyes.gif o pampersu maisas taip ir tebestovi.

pabandikit BAMBO,jie pigesni bet sudietis ekologiska,as su pirnu Libero naudojau,nes kaip ir pas jus Pampersai doh.gif ,ir su antru pampers doh.gif varksas uspakaliukas,tai vaistinei BAMBO parekomendavo,ir tiko.o netiktu galvojau LIbero naubosiu, thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inetata @ 2009 02 26, 17:46)
nuo gimimo naudojom Pampers, bet sukakus 1men atsisakem ju, nes maziukui taip uzpakaliukas issuto, kad ui doh.gif  Dabar naudojam Libero ir jokiu bedu nera rolleyes.gif o pampersu maisas taip ir tebestovi.

pas mus tas pats mirksiukas.gif bet mes dar bandem ir huggies, ir bambo ir stovi visi maisai...tiko tik libero
Atsakyti
QUOTE(natalikas @ 2009 03 04, 15:18)
pabandikit BAMBO,jie pigesni bet sudietis ekologiska,as su pirnu Libero naudojau,nes kaip ir pas jus Pampersai doh.gif ,ir su antru pampers doh.gif  varksas uspakaliukas,tai vaistinei BAMBO parekomendavo,ir tiko.o netiktu galvojau LIbero naubosiu, thumbup.gif

Man tie Bambo tai keisti - lipdukas teigia kad ekologiski, bet kuo jie ekologiski niekur neradau paaiskinimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2009 03 04, 15:45)
Man tie Bambo tai keisti - lipdukas teigia kad ekologiski, bet kuo jie ekologiski niekur neradau paaiskinimo  g.gif

na man nebere vaika nuo gimimo,ir tuon esu patenkinta,internete pajeskok gal rasi g.gif
Atsakyti