Įkraunama...
Įkraunama...

Kokios sauskelnės tinka jūsų mažyliams?

Mes naudojam Pampers 4u.gif Kitokiu net nebandem. Dovanu negavom, o patys neeksperimentuojam ax.gif Pampers tiko, tai juos ir naudojam 4u.gif Su pirmu vaiku, bandem kitokiu firmu, buvom dovanu gave, bet ne vieni netiko schmoll.gif
Atsakyti
4u.gif mes tai naudojam maximos, nuo pampers bere. schmoll.gif nors daug kas sake kad prasti mx taciau as kitos nuomones.mums tiko ok.gif
Atsakyti
sveiki pirmasisi uzaugo su pampers buvau pakeitus i libero bet... schmoll.gif viena kart padaro sisia ir jau gali keist nes visas taip isipucia kad.... schmoll.gif dukrytej dedu tik pampers dar kitokiu nemeginom bet mum tinka ir patinka tai ir naudosim tik juos o del AVENT SKYSTO TALKO TAI JIS SUPERINIS thumbup.gif didziajam kai tik pradedavo sust tai tik uztepei po keliu valandu jau ir sveikas thumbup.gif isbandykit mamytes tikrai geras dalykas dabar esu nupirkus ir mazajei bet dar neteko pamegint jos odele super thumbup.gif
Atsakyti
maniskiui nuo gimimo pirkom pampers vienu momentu bandem huggies bet tai buvo tik menesi ir grizom prie pampers biggrin.gif
Atsakyti
Naudojam maximos, man jie thumbup.gif ir niekada nieks neprabego, ir neberia, ir uzpakaly gumyte yra, super mirksiukas.gif ir kaina gera. Tikrai nenusileidzia kokybe Pampersam, o kaina mazesne.
Atsakyti
Mums tai pampers netiko schmoll.gif tai naudojam bambo, dauguma giriat hugies tai reikes ir mums isbandyti, nes jie patogesni atrodo uz bambo rolleyes.gif
Atsakyti
o aš tai naudoju "pampers", puikiai tinka, šikniukas niekad nerausdavo, bet vistiek dabar prisiskaičiau apie tokių sauskelnių minusus tai bandau pereiti (bent iš dalies, kai namie esam) prie natūralių daugkartinio naudojimo sauskelnių. ax.gif
http://www.vaikas.lt..._vg_kud_s03.htm
jeigu kam įdomu
4u.gif
Atsakyti
Mes tai naudojom Pampers New born, tai tikrai patiko. O didesnes 2 numeris jau atrodo prastesnes. Reikes gal kitus pabandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(calibra @ 2008 07 18, 18:10)
Kažin ar tos maximos sauskelnės pigesnės. Aš kažkada žiūrėjau, kad ten gaunasi panaši kaina kaip Huggies ir Pampers.

Is pradziu pirkau su akcija tai isejo po 50ct 1 vnt. Dabar paskaiciavau, apie 65ct A kiek iseina pampers?
Atsakyti
Musu pirmieji buvo PAMPERS, bet mums schmoll.gif tai dabar tik HUGGIES perkam ir esam labai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baggyra @ 2008 07 02, 09:19)
bandem pampers ir huggies, abeji tinka, bet huggies man kazkaip labiau patinka

mes irg taip pat darem, o huggies man labiau patinka, nes jie kazkokie plonesni lygtais pasirode nei pampers wink.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2008 07 20, 14:39)
o aš tai naudoju "pampers", puikiai tinka, šikniukas niekad nerausdavo, bet vistiek dabar prisiskaičiau apie tokių sauskelnių minusus tai bandau pereiti (bent iš dalies, kai namie esam) prie natūralių daugkartinio naudojimo sauskelnių.  ax.gif
http://www.vaikas.lt..._vg_kud_s03.htm
jeigu kam įdomu
4u.gif

mes taip pat naudojam "pampers", bet kai tik namuose bunam tai isvis kuo maziau stengiuosi naudoti arba dedu naturalius daugkartinio naudojimo sauskelnes.Dar zadam palu pasisiuti arba tu sauskelniu pasiusiti,pirkt truputi brangoka.
Atsakyti