QUOTE(FeminaBona @ 2008 07 29, 13:36)
Žinot, pamėginau porą dienų užmaunamus Pampers, 4 dydis (buvo draugė palikusi dalį pakuotės, kadangi jos mergytę bėrė nuo jų). Na tokio totalaus š... dar nesu mačius...
Vaikas nuolat šlapias, kad ir kiek pridaryta būtų, o jei pasituština, viskas bėga pro visur, nors tik naują apmovus ir tik padarė. Tai lova visa apdaryta, tai man kelnes visos apibėgę kakučiais benešant vaiką vonion...
( o sauskelnių netaupau, keičiu labai dažnai, man vaiko sveikata brangi. Net mąstau bent dienos metu ir kol namie pereit prie daugkartinių medžiaginių). Gavom dovanų pigias kažkokias sauskelnes Absrorbent ar kaip panašiai, tai nepalyginamai geresnės, nei šios pampers... Tai palikau likutį pamėgint ateinančiai kartai, kad galėtu "išbandyt ir pasirinkti"... 

Mūsiškiui irgi tinka visokios sauskelnės. Išbandėm daug, bet likom prie Pampersinių. Buvom ir mes gavę tų Absorben. Bet tikrai skiriasi jų kokybė. Mano mažius sisioja nelabai dažnai. Pamperių užtenka kokių 2-3 per dieną (dar vienas nakčiai). Nelaukiu kol bus tikrai pilnas pamperis, pakeičiu. Bet tos Absorbent mums jau nuo vieno sysiuko likdavo šlapios. Ir užpakaliukas būdavo drėgnas su jomis. Visgi manau, kad pampers, huggies, tos ekologiškos Libress yra vienos iš geriausių ką galima Lietuvėlėj gauti.