Įkraunama...
Įkraunama...

Kokios sauskelnės tinka jūsų mažyliams?

Mūsiškei tiko tik ekologiškos Bambo sauskelnės, Ir Pampers ir Huggies sukelia alergiją, o su tom ir naktį 9 val išmiega nekeista ir nieko
Atsakyti
QUOTE(Tija @ 2008 07 26, 11:27)
Mūsiškei tiko tik ekologiškos Bambo sauskelnės, Ir Pampers ir Huggies sukelia alergiją, o su tom ir naktį 9 val išmiega nekeista  ir nieko

o mūsiškei visos tinka, tiek Bambo, tiek Pampers, tiek Huggies, tiek ir Libero, superinis užpakaliukas thumbup.gif , ir naktį mes sauskelnių nekeičiam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nataly @ 2008 07 25, 15:13)
Is pradziu pirkau su akcija tai isejo po 50ct 1 vnt. Dabar paskaiciavau,  apie 65ct  A kiek iseina pampers?

Tai kad a6 kai skai2iavau, pampers i6eina berods 66 ct, o huggies gal 64 ar 65 ct. Taip kad g.gif ... koks skirtumas???...
Atsakyti
pampers tinka ir patinka 4u.gif
Atsakyti
Žinot, pamėginau porą dienų užmaunamus Pampers, 4 dydis (buvo draugė palikusi dalį pakuotės, kadangi jos mergytę bėrė nuo jų). Na tokio totalaus š... dar nesu mačius... schmoll.gif Vaikas nuolat šlapias, kad ir kiek pridaryta būtų, o jei pasituština, viskas bėga pro visur, nors tik naują apmovus ir tik padarė. Tai lova visa apdaryta, tai man kelnes visos apibėgę kakučiais benešant vaiką vonion... blink.gif ( o sauskelnių netaupau, keičiu labai dažnai, man vaiko sveikata brangi. Net mąstau bent dienos metu ir kol namie pereit prie daugkartinių medžiaginių). Gavom dovanų pigias kažkokias sauskelnes Absrorbent ar kaip panašiai, tai nepalyginamai geresnės, nei šios pampers... Tai palikau likutį pamėgint ateinančiai kartai, kad galėtu "išbandyt ir pasirinkti"... mastau.gif
Atsakyti
Naudojam Pampers, jos man patinka, beto kitokų net nebandėm.
Atsakyti
mes irgi uz Huggies smile.gif
Libero pabandem, bet mums ziauriai nepatiko doh.gif
Atsakyti
Mes naudojame Pampers, nors idomumo delei bandeme visooookias.. Jos mums geriausios, beje, manau, ju kokybe taip pat skiriasi skirtingose salyse. Musiskios puikios , naudojame sias:

user posted image
Atsakyti
mes naudojome pacioje pradzioje pampers firmos, bet pasiule pabandyti optima linija, ir zinot ka, likau ziauriai nustebinta ,net netikejau kad uz tokia kaina gali buti toks rezultatas. siuo metu naudojam vokieciu gamybos ,jas aptikom kaune hyper maxima volkchen play vadinasi, sakyciau ir pigu ir gerai, nes sauskelnes vaikui keiciu daznai, uzpakaliuko gaila. Manau geriau dazniau pakeisti nei laikyti visa pusdieni su pampers,kaip kai kurios daro.
Atsakyti
QUOTE(2sielos @ 2008 08 02, 20:53)
Mes naudojame Pampers, nors idomumo delei bandeme visooookias.. Jos mums geriausios, beje, manau, ju kokybe taip pat skiriasi skirtingose salyse. Musiskios puikios , naudojame sias:

user posted image

Mes taip pat sias naudojam. Labai patiko thumbup.gif thumbup.gif Tiesa, kiek jos kainuoja Lt, nes mum parveze is Vokietijos. O pas mus nepastebejau, butent sio dydzio tokiu. blush2.gif
Atsakyti
Mes mazikei naudojame irgi tik pampers, tik pamper serveteles nelabai tinka nebent tik clean and play tos oranzines
Atsakyti
mano tevas daznai i vokietija vazineja, tai paprasiau kad parveztu pabandyt
tai nupirko pacias pigiausias, iseina perpus pigiau nei pampers ar huggies, bet tikrai geros, gerai sugeria, nealergina, kviepuoja, thumbup.gif dabar didziausiais pakais tempia kaskart
lietuvoj tai huggies man patiko, serveteles ir dabar naudoju
Atsakyti