QUOTE(Eladaina @ 2008 07 01, 11:37)
Gemini_star, iš tiesų norėjau pagirti tave-už atvirumą, už drąsą ir nebijojimą viešai pasakyti tai, apią ką kas antra mintyse slaptai galvoja ir nori, kad taip būtų, bet arba nevayksta, arba BIJO. Svarbu, kad jums abiems gerai. Sėkmės.
už pagyrimą ačiū, tik nemanau, kad yra už ką girti, anoks čia viešumas

jei būčiau tokia drąsi, tai visų pirmą išdrįsčiau savo vyrui tiesiai pasakyti, kad nesu patyrusi orgazmo su juo

gal nebėra jausmų vyrui, gal jų niekada ir nebuvo.... gal tiesiog mūsų santykiai per daug priminė pelenės pasaką, kad būčiau galėjus juos blaiviai vertinti? gal įsimylėjau ne žmogų, o mūsų bendrą iliuziją?
QUOTE(gemini_star @ 2008 07 01, 11:49)
už pagyrimą ačiū, tik nemanau, kad yra už ką girti, anoks čia viešumas 
jei būčiau tokia drąsi, tai visų pirmą išdrįsčiau savo vyrui tiesiai pasakyti, kad nesu patyrusi orgazmo su juo
išdrįsčiau sau pripažinti, kad slapta svajoju apie kitokį gyvenimą, o ne apie lakstymą iš meilužio lovos namo... galbūt išdrįsčiau pažvelgti giliai į savo vidų ir susidurti su tais demonais, kaip Medinis sakė?
gal nebėra jausmų vyrui, gal jų niekada ir nebuvo.... gal tiesiog mūsų santykiai per daug priminė pelenės pasaką, kad būčiau galėjus juos blaiviai vertinti? gal įsimylėjau ne žmogų, o mūsų bendrą iliuziją?

Laikas atsakys į visus tavo klausimus. Dabar yra taip, kaaip yra. Nesi kvaila moteris, linkiu ir toliau neprarasti sveiko proto. Sėkmės tau.
QUOTE(nokas @ 2008 06 29, 00:16)
nežinau...greit bus metai,kai tokia tapo. manau priežastis,kad turejo meilūžį ir aš atsitiktinai apie tai sužinojau.Aišku buvo bjauri scena,aiškinimaisi,bet mylėjau ir dabar dar myliu,todėl atleidau,žinoma pasitikėjimas krito. Atsirado nematoma siena tarp mūsų,nerandam bendros kalbos, kada kur nors išvykstam-žmoną tarsi kas pakeičia:ir maloni,ir paslaugi,ir linksma. na o kada nami artyn,vėl tampa kažkokia nekalbi,uždara. visaip bandžiau aiškintis,bet užsidaro savyje,neįmanoma ištraukti žodžio,lkausiau,gal skiris reika,bet ir vel tas pats atsakymas-nenoriu,gerai kaip yra. gal aš jai nuobodus tapau...
"Gerai taip, kaip yra" todel, kad ji gal jauciasi saugi su jumis, aprupinta, zino, kad neisgrusit (juk ja pagavot uz rankos ir nieko is esmes jai nenutiko

Kiek suprantu, jus jau pakankamai prisiklausinejot ir stengetes ir viskas kaip i siena. Pabandykite palikti ja ramybeje, nieko neklausinekite, neliskit su pastabom-megaukties gyvenimu nekreipdamas demesio i ja. Tam tikra prasme leiskit jai giliai ikvepti. Gal suklus. O jei ne -vadinasi, tik laiko klausimas, kada ji iseis.
...Sendien draugas (nebuvo niekada mano meilužis ir nebus) papasakojo - zmona pasake, kad laikas jam krautis lagaminus. Paskutinius kelerius metus ji buvo visiškai abejinga jam. Siejo tik bendra buitis, bendras vaikas, jos vaikas iš pirmos santuokos. Klausiau jo, ar ji įvardijo priežastį. Taip. Ji nori būti laiminga. Jis neidomus jai kaip vyras. Jai negera būt kartu.
Priešistorė: Viskas prasidėjo gimus vaikui. Vyras bandė daug ką, kad susigrąžintų jos dėmesį. Pati jam patarinėjau kaip elgtis, ką daryt (kaip norėčiau kad su manim elgtųsi). Nepadėjo. Nenoriu teisinti vyro. Jis irgi fruktas kaip reta. Bet visgi man kyla klausimų. Negi moteris tokia naivi, kad vis dar tikisi, kad trečią kart viskas bus kitaip? O kodėl vaikai šioje situacijoj iš vis nežaidžia ( trečios santuokos atveju - pirmasis vaikas turėtų trečią tėtį, antrasis -antrą)? Ar aš esu tiek nusivylusi gyvenimu ar idiotė, kad atrodo jog ji neteisi?..
Priešistorė: Viskas prasidėjo gimus vaikui. Vyras bandė daug ką, kad susigrąžintų jos dėmesį. Pati jam patarinėjau kaip elgtis, ką daryt (kaip norėčiau kad su manim elgtųsi). Nepadėjo. Nenoriu teisinti vyro. Jis irgi fruktas kaip reta. Bet visgi man kyla klausimų. Negi moteris tokia naivi, kad vis dar tikisi, kad trečią kart viskas bus kitaip? O kodėl vaikai šioje situacijoj iš vis nežaidžia ( trečios santuokos atveju - pirmasis vaikas turėtų trečią tėtį, antrasis -antrą)? Ar aš esu tiek nusivylusi gyvenimu ar idiotė, kad atrodo jog ji neteisi?..
Kartais jau patys nebezino ko nori....
QUOTE(Kopytė @ 2008 07 01, 15:22)
"Gerai taip, kaip yra" todel, kad ji gal jauciasi saugi su jumis, aprupinta, zino, kad neisgrusit (juk ja pagavot uz rankos ir nieko is esmes jai nenutiko
), kad ji gali aikstytis ir demonstruoti savo negiamas emocijas. Zino, kad jai nereikia stengtis puoseleti jausmus seimoje, nes tai darote jus (ir uz save,ir uz ja)
Kiek suprantu, jus jau pakankamai prisiklausinejot ir stengetes ir viskas kaip i siena. Pabandykite palikti ja ramybeje, nieko neklausinekite, neliskit su pastabom-megaukties gyvenimu nekreipdamas demesio i ja. Tam tikra prasme leiskit jai giliai ikvepti. Gal suklus. O jei ne -vadinasi, tik laiko klausimas, kada ji iseis.

La
Papildyta:
), kad ji gali aikstytis ir demonstruoti savo negiamas emocijas. Zino, kad jai nereikia stengtis puoseleti jausmus seimoje, nes tai darote jus (ir uz save,ir uz ja)

QUOTE(Rudenė @ 2008 06 30, 17:28)
Na, pas mus panaši situacija - aš esu abejinga. Ir gyvenimui, ir seksui, ir... Vyras myli, nori manęs, rūpinasi, užsiima su vaiku. O man trūksta oro. Gal kalta depresija, kuria sergu jau 1,5 metų, gal dar kas - velnias žino.
Tai gal ir jai taip? Gal pati nežino, kas jai yra, kad tokia pasidarė?
Aš jau kokius dvejus metus tokia. Kaip sako vyras: nei prisiglausi, nei paglostysi (jau nekalbant, kad parodyčiau norą mylėtis). Esu arba surūgusi arba liūdna. Nepatinku sau, nemyliu savęs. Gal todėl nemoku mylėti ir jo?
Tai gal ir jai taip? Gal pati nežino, kas jai yra, kad tokia pasidarė?
Aš jau kokius dvejus metus tokia. Kaip sako vyras: nei prisiglausi, nei paglostysi (jau nekalbant, kad parodyčiau norą mylėtis). Esu arba surūgusi arba liūdna. Nepatinku sau, nemyliu savęs. Gal todėl nemoku mylėti ir jo?
nemanau,kad serga depresija,atvirkščiai-save daugiausia myli.

Dėkui už pasisakymus,daug tiesos išgirdau.bet, ką toliau daryti,teks spresti pačiam

QUOTE(nokas @ 2008 07 02, 11:01)
na... mes uz tave nenuspresim.
papasakok, kai ka nors nuspresi ir kokie rezultatai....
QUOTE(nokas @ 2008 06 28, 22:31)
Sveiki. gal kas gali padėti išsiaiškinti,ką darau ne taip,ar ne taip elgiuosi,kad mano brangiausioji žmona atvirai pareiškė,kad ji viskam abejinga,kad ar gerai ar blogai,jai visai nesvarbu,ta prasme "gyvenu ta diena".Ką nors plačiau aiškinti- atsisako,dažniausiai atsakymas tyla. kodėl? tas klausimas mane tiesog varo iš proto!
.
o manes toks zmonos poelgis nestebina

as irgi taip elgiuos

QUOTE(ausra.bite @ 2008 07 02, 16:54)
.
as irgi taip elgiuos
kodel?...nezinau....greiciausiai,nepatinka kasdienybe....o keisti kazka....rizika,nes nezinai kas is to iseis...rezultatas-viskas suverciama blogai nuotaikai 

as irgi taip elgiuos

taip,moteri suprasti labai sudetinga.ypac jei ji pati saves neperpranta!