Įkraunama...
Įkraunama...

Abejingumas

Palaikau Gemini_star.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 06 29, 07:48)
Jūs tikrai nesuprantate ar nenorite suprast? Tai juk akivaizdu...
Jūsų žmonai yra blogai su jumis. Ji nemato savo ateities tuose namuose, su jumis, tačiau dėl kažkokių jums žinomų priežasčių ji negali padaryti sprendimo.
Jai bloga jūsų namuose, jai trūksta oro, meilės, vilties, tikėjimo, kad rytojus bus kažkuom kitoks, nei ši diena. Ji žino, ka sensta, ji žino, kad kiekviena diena nusineša jos galimybę pakeisti gyvenimą į geresnį. Ji pilnai nesuvokia koks tas geresnis gyvenimas turi būti, bet aiškiai žino, kad ne toks, koks dabar.

Kartais medinis moka pasakyti labai taikliai.
Būdavo situacijų, kai aš jausdavausi panašiai. Atrodydavo mano vyrui užtenka gyventi šią dieną, maždaug - pietus, vakarienė, alaus butelis, filmas... o ko tu dar nori? O aš esu veiksmo žmogus, aš turių turėti kažkokių planų, kažko siekti, apie kažką svajoti. Aš juk esu moteris ir kaip kiekviena moteris noriu, kad mane mylėtų, rodytų man dėmesį ir t.t. bent jau minimaliai, bent jau pastebėtų, kad namuose vaitšau ir aš. Norėjau šnekėti visomis įmanomomis pasaulio temomis - apie gyvenimą, žvaigždes, politinę situaciją o ne tik - kas vakarienei....
Slapčiomis verkdavau, ne gi aš dabar taip visą likusį gyvenimą ir nugyvensiu, nykiai, nuobodžiai, be aistros, be meilės....
Nenoriu liūdinti, bet tą situaciją mes išsprendėme skyrybomis. Nors, tai buvo nevienintelės problemos...
Atsakyti
jau maniau,kad daugiau nerašysiu,bet...Sutinku Elldija.kada namuose slogi atmosfera,kada nera apie ką,netgi apie buitį ,pasikalbeti,kam norisi grįšti į tokius namus,o grįžus lauki ryto,kad greičiau iš jų pabegti. aš nesakau,kad del to kaltas vienas šeimos narys,kalti abu,kad nesugeba sengtis ką nors keisti,kad namai taptu ramybes ir santarves vieta,kur noretum grįšti ir vel,ir vel,ir vel... utopija
Atsakyti
QUOTE(gemini_star @ 2008 07 03, 22:14)
2. yra tiesos dėl "bendradarbiavimo", bet mums jis abiems yra malonus ir nesukelia nepasitenkinim. Dėl materialių dalykų, tai vyro uždirbami pinigai skiriami namo statybai, o manieji - butui, pragyvenimui ir mano asmeniniams poreikiams. Taigi save išlaikau pati ir puikiai galėčiau verstis viena.

5. Jis mato gerai sutariančius tėvus, mamą, kartais išeinančią pas draugę ar į kiną ir tėvelį, žaidžiantį su juo slėpynių. Kai mama negrįžta namo, tai nemato niekas lotuliukas.gif  nes vyras komandiruotėje, o vaikas pas senelius.

6. na man irgi visada taip atrodė, bet kai sakau tiesiai vyrui, kad jei nemyli, tai skiriamės, tai jis deda galvą ir prisiekinėja amžiną meilę ir kad viskas susitvarkys.
bandau tikėti. o dėl kokių paskatų turėtų su manimi gyventi? jei jau buvo išėjęs, tai galėjo ir nebegrįžti - jokio spaudimo jam nebuvo, niekas iš mūsų tėvų apskritai apie tą situaciją nieko nežinojo ir nežino iki šiol.

2. lotuliukas.gif niekada nepatikrinsi, kiek pinigu jis isleidzia namo statybai, o gyventi seimoje jam patogu: zmona rupinasi butu ir seimos islaidomis, zmona priziuri vaika (arba ta vaika priziuri zmonos tevai, tiesa?), ta pati zmona nepraso jo pinigu saviems poreikiams. Manau, kad jus turetumete pasistengti paislaudauti is jo kisenes. Vyras jauciasi mylimas ir reikalingas tada, kai jis gali kazka paaukoti mylimajai, globoti ja, tuo paciu ir leisdamas islaidauti ne savo uzdirbtais , o jo pinigais. O dabar jus esate materialiai savarankiska - negerai,

Tik pasiziurekite (truputi ne i tema), kodel pasaulyje yra siaubingai nutukusiu moteru, ogi todel, kad jas maitina vyrai. Vyrai psichologiskai jauciasi be galo reikalingi, kai jie gali islaikyti seima, (tai islike nuo akmens amziaus laiku), net maitinti ja tiesiogine prasme. Teko matyti laida apie nutukusias moteris, kurios svere arti 200 kg ir pacios jau net nesugebedavo savimi pasirupinti, nes svoris buvo per didelis, kad kaulai ji islaikytu. Taigi tie vyrai nors ir suprasdami, kad ju zmonoms reikalingas maisto apribojimas, vistiek stengdavosi joms itikti maistu, tokiu budu irodydami savo meile.

5. blink.gif O ka jis daznai vyksta i komandiruotes? Ar dabar taip vadinasi? Gal jis irgi vazineja pas meiluze? Gal jis nama stato visiskai ne Jums?

6. Gyventi kartu vyras turi netgi labai daug paskatu:
a) kaip jau sakiau, jus esate materialiai savarankiska, vadinasi jam nieko nekainuojate, nereikia jusu islaikyti ir t.t. o dar ir patarnaujate jam: namuose svaru, apskalbta, valgyti nupirkta ir padaryta, o gal namuose dar ir aukle ar namu tvarkytoja sukinejasi...
cool.gif visuomenes nuomone jam yra labai svarbi, pati juk sakete, kad draugai dziaugiasi jusu grazia seima, tai kaip pasirodys, kai ta grazi seima isirs?
c) skyrybomis nenori skaudinti tevu, nes tevai ir taip dar nieko nezino ir mano, kad viskas gerai, O gal tie patys tevai prisideda ir prie namo statybos? Tai kaip tada atrodys, kad sunelis ar zentas snipstas?
d) jus grazi, taip rasete, o vyrams svarbus trofejus, ir kad jis namuose saugiai butu. Tik jam, nesvarbu, del ko jo neliecia ir nesinaudoja. Svarbi kitu nuomone, kad tai jis vede grazuole.
e) Galiausiai, vaikas - vyrai "myli" vaikus , nes suvokia, kad ateityje ju reikes. O gal nesamoningai galvoja ir kaip apie gimines prateseja. Taigi, jis netgi nori dar vieno vaiko, tiesa? (atrodo taip rasete, nepamenu).

Manau, kad jus galetumete pameginti isvykti kur nors tik dviese kokiai savaitei, gal i poilsine kelione, nezinau, kas jums prie sirdies. Patarti labai sunku.

Kazkada teko girdeti vieno lenko kunigo palinkejima sutuoktiniu porai. Nelabai tikiu tais kunigais, o ir lenku kalbos nelabai moku, bet esme buvo ta, kad seimoje gyvenantis vyras ir moteris turi viska daryti kartu: kartu keltis, nesvarbu jei tai bus 5 valanda ryto, kartu pusryciauti prie stalo, kartu dirbti, kartu isgyventi kasdienybe, kartu, bet ne epizodiskai. Man tai taip istrigo atmintin, bet pati suprantu, kad taip viska kartu seimoje daryti sunku vien del tos priezasties, kad musu gyvenimo ritmas itemptas ir grizes namo vyras visiskai nenori buti kartu, jis nori buti atskirai prie televizoriaus ir alaus butelio.
O kunigas sake, kad net jei vyras kasa zeme sode ar kapoja malkas, zmona turi buti kartu. Jei ji negali padeti fiziskai, tai ji padeda moraliskai, bet buna kartu.

blush2.gif Per daug doroves?
Atsakyti
Perskaičiau ANTIKOS laiškelį ir pati sau susijuokiau-na iš kur tas naivumas, kad vyras gyvena su moterim dėl jos pinigų, kai pats jų turi sočiai. Jis myli šią moterį, todėl ir gyvena kartu. Tiesiog jiems blogai lovoj kartu ir tiek. O visur kitur jiems gera. NEPAVYDĖKIT nono.gif
Atsakyti
ANTIKA, nu jūs versijų kūrimo meistrė lotuliukas.gif
sunku patikėti, kad gali būti taip elementaru, kad net giliau kapstyti nereikia - tiesiog vyrui nereikia sekso doh.gif (bet dabar išėjo iš dušo ir ragina mane, tai lekiu, gal kažkas naujo bus šiam fronte bigsmile.gif )

Mildaja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gemini_star @ 2008 07 07, 14:5 [color=yellow)
(bet dabar išėjo iš dušo ir ragina mane, tai lekiu, gal kažkas naujo bus šiam fronte bigsmile.gif )[/color]

nu nu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gemini_star @ 2008 07 07, 22:56)
ANTIKA, nu jūs versijų kūrimo meistrė lotuliukas.gif 
sunku patikėti, kad gali būti taip elementaru, kad net giliau kapstyti nereikia - tiesiog vyrui nereikia sekso doh.gif (bet dabar išėjo iš dušo ir ragina mane, tai lekiu, gal kažkas naujo bus šiam fronte bigsmile.gif )

kaip ten vyrams nereikia sekso doh.gif Neisivaizduoju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 07 08, 03:48)
kaip ten vyrams nereikia sekso  doh.gif Neisivaizduoju  schmoll.gif

Patikėkit, visko būna. Būna, kad ir nereikia. O būna, kad su kažkuo kitu reikia. Juk visko būna. Bet kad Gemini_star vyras ją labai myli, tai akivaizdu.
Atsakyti
QUOTE(Linksmuolee @ 2008 07 08, 01:33)

nu ir gerai buvo blush2.gif
patyriau savo pirmąjį ooo su nuosavu vyru blush2.gif aišku kažkokių stebuklų nebuvo, viskas labai tradiciškai, bet matyt man alkanai ir ABC užtenka lotuliukas.gif

Auklėsiu toliau thumbup.gif

Klausiau dėl oralinio man, tai pasimetė, sakė "niekada to nedariau"..... Į klausimą ar padarys, tai įsikniaubęs į pagalvę (gal iš pasimetimo) atsakė "aišku" wub.gif

Greičiau į tą miegamojo skyrelį, o tai nusivažiuosim mes čia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gemini_star @ 2008 07 08, 09:38)
patyriau savo pirmąjį ooo su nuosavu vyru blush2.gif

Manau suprantate, kad tam, kad tai patirtumėte turėjote susirasti meilužį?
Gan įdomu kaip jums seksis, nors jei ledai pralaužti, tai po truputi judėsite į priekį. Reikėtų ir jam susirasti protingą moterį, kuri jį pamokytų. Žmona tam netinka.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 07 08, 10:45)
1.Manau suprantate, kad tam, kad tai patirtumėte turėjote susirasti meilužį?
2.Gan įdomu kaip jums seksis, nors jei ledai pralaužti, tai po truputi judėsite į priekį.
3.Reikėtų ir jam susirasti protingą moterį, kuri jį pamokytų. Žmona tam netinka.

1. tikrai taip rolleyes.gif
2. tikiuosi ax.gif meilužis šiuo metu suspenduotas tongue.gif laikinai ar ne, parodys ateitis cool.gif
3. aš turėjau įtarimų, kad buvo susiradęs cool.gif tik ar moteris pasirodė neprotinga, ar mano nuojauta klaidinga
Atsakyti