Įkraunama...
Įkraunama...

Abejingumas

QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 08 19, 08:59)
Ne daug mes kartu 2metus draugavome ir beveik 3metai kai vede,,,,
Labas rytas mergaites 4u.gif siandien toks niurus oras irnuotaika tokia pati,,,,
Tiesa Lorute kaip tau sekasi gyvenimas atskirai su vyru?

Tai jus dar visai neilgai pazistami mirksiukas.gif
O ka as gyvenu ir tiek. Jau greit savaite bus kai susipyke ir nej skambucio, nej zinutes. Toks vaizdas kad vaikas yra mano vienos doh.gif Gerai kad dar jis mazas ir nepasigenda tecio unsure.gif Bet va tokie vyrai man slyksciausi kai visa atsakomybe del vaiku numeta moterims. Na mes su vaiku tai isgyvensim ir be diedo, bet tiek daug neissprestu reikalu yra like, tiek daug atviru klausimu... Reikia sudelioti taskus ant i... bet pirma skambint irgi nenoriu, nors matau kad reiks, nes aplinkybes spaudzia. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorute: 19 rugpjūčio 2008 - 12:00
QUOTE(Lorute @ 2008 08 19, 12:57)
O ka as gyvenu ir tiek. Jau greit savaite bus kai susipyke ir nej skambucio, nej zinutes. Toks vaizdas kad vaikas yra mano vienos doh.gif Gerai kad dar jis mazas ir nepasigenda tecio unsure.gif Bet va tokie vyrai man slyksciausi kai visa atsakomybe del vaiku numeta moterims. Na mes su vaiku tai isgyvensim ir be diedo, bet tiek daug neissprestu reikalu yra like, tiek daug atviru klausimu... Reikia sudelioti taskus ant i... bet pirma skambint irgi nenoriu, nors matau kad reiks, nes aplinkybes spaudzia. verysad.gif

Nu ir paskambink,juk skambinsi ne meilę prisipažint,ne susitaikyti prašyt,o dėl reikalų.Kaikurių vyrų toks požiūris man nieko nereikia,jai tau reikia tai ir pati rūpinkis. doh.gif
Atsakyti
Bet visa esme ne tame kad as paskambinsiu reikalu aptart. Man idomu ar vyrams jau visiskai neberupi ju vaikai... Idomu kiek ilgai jis zada taip nesidometi niekuom.
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2008 08 19, 13:36)
Bet visa esme ne tame kad as paskambinsiu reikalu aptart. Man idomu ar vyrams jau visiskai neberupi ju vaikai... Idomu kiek ilgai jis zada taip nesidometi niekuom.

Gal pas psichologą jam reikia? biggrin.gif biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Pas vyrus neleidzia ambicijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2008 08 19, 09:57)

Na ir as nepasakyciau kad ilgai bet 5metai sis tas,jau as savo vyra perpratau ir visada nujauciu kas bus,,,,O jei nepaslaptis kiek jus jau kartu?
O seip ziuriu mes tais paciais metais gimusios ir data labai jau panasi kelios dieneles tik skiriasi lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Oi tie vyrai jie neturi tokio atsakomybes jausmo kai mes moterys,,,,
Atsakyti
Oi mergaites vyrai mazai prisideda prie darymo vaiko biggrin.gif tai ir rupinasi maziau nei mes moterys,juk mes ir isnesiojam ir pagimdom ax.gif tai ir jausmai kitoki.
Atsakyti
Mes 7 metai kartu. O su ta atsakomybe tai visai jau as nebesuprantu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(alter ego @ 2008 08 19, 13:47)
Gal pas psichologą jam reikia?  biggrin.gif  biggrin.gif  rolleyes.gif

Patarimu cia neieskau, jei jums labai juokinga-juokites, tiesiog nekomentuokite mano postu.
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2008 08 19, 14:08)
Patarimu cia neieskau, jei jums labai juokinga-juokites, tiesiog nekomentuokite mano postu.

Na man tik įdomu išsiaiškinti kodėl vadovaujatės dvigubais standartais.
Atsakyti
Kodel dvigubais?
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2008 08 19, 13:52)
Pas vyrus neleidzia ambicijos  ax.gif

Gerai jiems rodyt ambicijas,kai gali rūpinimasi vaiku užkraut moteriai ir žino,kad motinos širdis neleis palikt vaiko likimo valioj.Jai žinotų,kad nebus kam pasirūpinti tai gal sudrebėtų širdis jai visiškai nedegradaves.
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2008 08 19, 13:36)

Pas mane panasiai buna,kai tik susipykstu su vyru ir jis grizta pas tevus,tai jokiu ziniu nesulaukiu,nepaskambina nepaklausia kaip vaikas ir pan,jei as nepaskambinu,vaika myli ,juo rupinasi,viskas gerai,bet tik susipykstam viskas doh.gif ,yra toks pasakymas,vyrams vaikas rupi tol kol myli ju mamas,taip ir yra cool.gif
Atsakyti