Įkraunama...
Įkraunama...

Abejingumas

QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 08 10, 12:59)
Siandien i namu telefona duoda kai isprotejes,bet laikausi savo ir mastau nori sneketis ateik ir pasnekesim bet iseit jis is siu namu tikrai privales........jau daug buvo kalbeta,daug mokinta,daug padeta----ir sneketi i kiaura as nesiruosiu,,,,
Pagyvens atskirai ir pats suvoks ar mes jam reikalingi ar ne,,,,,,, g.gif  mirksiukas.gif

Kuo jis taip nusikalto,kad isvarai ax.gif
Atsakyti
Abejingumas šeimoje- pats didžiausias santykių žudikas. Ir išvis ar gali būti abejingas tiems ,su kuriais gyveni? Visvien-ar tai myli, ar nekenti...
Atsakyti
Idomu kaip dangausvaivorykstei sekasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2008 08 16, 22:27)
As kai perskaiciau nepatikejau,man visada atrode,kad pas ja viskas gerai,kad ji laiminga ax.gif
Atsakyti
Su ta laime tai nezinai kaip bus. Viena diena ima ir nusisuka. O dangausvaivorykstes atveju tai buvo perpildyta kantrybes taure. Kaip ir man dabar doh.gif Bet gal cia del tu uztemimu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2008 08 16, 19:27)

QUOTE(AveM @ 2008 08 16, 21:34)
As kai perskaiciau nepatikejau,man visada atrode,kad pas ja viskas gerai,kad ji laiminga ax.gif

Oi mergytes kaip malonu kad jus dar mane prisimenate,,, mirksiukas.gif o seip AveM mes atrodo nepazystamos?o seip dar as jo neisvariau jis pats ta vakara isejo ir sekmadieni kelis sykius telefonu snekejome o pirmadieni parejo atsiprasinejo verke graudziai verke,ir zinokite nezinau as buciau jauciu ir neatleidudi tik tiek kad vaikas ir mano mama kelyje pasirode ir se tau buvau pasodinta ir man atskaityta moralai kad reikia reikia dar duoti sanca pasitaisyti,,,
Daviau sanca ir jis laabai gerai zino kad jis paskutinis,tad tik galiu pasidziaugti dabar(nezinia kaip bus toliau)si ketvirtadieni buvome pas drauge vestuvese tai zinokite nei prisigere nei pergere,oi liuks buvo,po to savaitgali prie juros oi likau apakus bet ziuresim ar ilgam mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Na as mastau kad man dabar keistis ir kazka keisti nereikia nes dabar jo eile seima islaikyti ir daryti ja laiminga,,,,,
Pagyvensime pamatysime bet tikiuosi kad jam buvo tikrai pamoka ir ja jis istaisys ir daugiau nebekartos mirksiukas.gif ax.gif
Kaip jums mergaites sekasi?
Atsakyti
Oi kaip dziaugiuosi uz tave clap.gif Nu tai sauniai kol kas pas jus klostosi. Tikekimes taip ir toliau biggrin.gif
Atsakyti
Kuo nuosirdziausios tau sekmes harmonijos seimoje,mes nepazistamos,bet as daznai sedziu SM ir daug man skaitau man patinkancius postus,todel kazkaip uzkliudavo taviskiai,kad juose jautesi ramybe,o kai cia perskaiciau,kad esat ant skyrybu ribos,patiket negalejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2008 08 18, 07:23)
Kuo nuosirdziausios tau sekmes harmonijos seimoje,mes nepazistamos,bet as daznai sedziu SM ir daug man skaitau man patinkancius postus,todel kazkaip uzkliudavo taviskiai,kad juose jautesi ramybe,o kai cia perskaiciau,kad esat ant skyrybu ribos,patiket negalejau ax.gif

Oi nera namu be dumu,ir pas mus is ties buvo labai saunu,geri santykiai,darna ir ramybe bet staiuzejo tas tamsus debesys-tikekimes kad jis praeis ir vel viskas bus puiku,as vis cia psivaidensiu ir pasisakysiu savo gyvenimeli,papasakosiu kas bus toliau,,,,,,,,
Kaip jums mergytes?Kaip tau Lorute?
Atsakyti
Buvo ir pas mus visko,bet mes jau aciu dievui kaip sako isejom i finiso tiesiaja,dabar daug maz ismokom gyventi girdedami vienas kita biggrin.gif
Atsakyti
Tai ir as manau jei jis ismoks gyventi mane girdedamas ir nemeluos tai viskas bus thumbup.gif ,nes seip jis toks seimyninis zmogus dirba viska nuo sunaus ziurejimo iki buities darbu,,,
Kaip sakoma ir pas mus gal ateis svente i namus mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi pas mus dabar krize, bet nesinori man cia pasakot visko, nes labai jau visi nori savo nuomone pareiksti ir prasideda cirkai visokie. Po to vietoj paguodos gauni pajuoka. Nezinau kuom viskas baigsis, pradejom gyventi atskirai. Bus matyt kaip reikalai klostysis toliau wink.gif
Atsakyti