Įkraunama...
Įkraunama...

Abejingumas

QUOTE(Medinis @ 2008 08 22, 12:19)
Manau bus įdomu šia tema su jumis pakalbėti po kokių 10 metų...

Mes jau 6 metai kartu ir laimingai gyvenam,o kas bus po 10 metų negarantuoju nei už kitą žmogų nei už save.Gyvenimą gali planuoti,bet negali būti tikras,kad viskas bus pagal planą.Žmogaus vertybių skalė daugiau ar mažiau kinta,jausmai iš vienų perauga į kitus ir tokių dalykų neįmanoma nei numatyti neis suplanuoti.Aš galvoju apie ateitį,bet gyvenu šiandiena ir neapkraunu saves bereikalingom mintim kas bus po 10 metų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astor: 22 rugpjūčio 2008 - 12:01
QUOTE(astor @ 2008 08 22, 12:57)
Mes jau 6 metai kartu ir laimingai gyvenam,o kas bus po 10 metų negarantuoju nei už kitą žmogų nei už save.

Matote... jūs negalite garantuoti, o aš beveik beveik galiu. Su didele tikimybe.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 08 22, 13:57)
Mes jau 6 metai kartu ir laimingai gyvenam,o kas bus po 10 metų negarantuoju nei už kitą žmogų nei už save.Gyvenimą gali planuoti,bet negali būti tikras,kad viskas bus pagal planą.Žmogaus vertybių skalė daugiau ar mažiau kinta,jausmai iš vienų perauga į kitus ir tokių dalykų neįmanoma nei numatyti neis suplanuoti.Aš galvoju apie ateitį,bet gyvenu šiandiena ir neapkraunu saves bereikalingom mintim kas bus po 10 metų. mirksiukas.gif

Ar nesunku 6 metus "rozinius akinukus nesioti"? kaip suprantu planuojate dar po 4 metu juos nusiimti?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 08 22, 13:02)
Matote... jūs negalite garantuoti, o aš beveik beveik galiu. Su didele tikimybe.

Taip garantuot ir aš galiu ir esu tikra,kad neklystu,bet visko būna todėl nespjaunu į vandenį
Papildyta:
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 08 22, 13:07)
Ar nesunku 6 metus "rozinius akinukus nesioti"? kaip suprantu planuojate dar po 4 metu juos nusiimti?

Nenešioju aš rožinių akinių,aiškiai suvokiu savo jausmus ir gyvenmą ir nemanau,kad po 4 ar 10 metų kas nors pasikeis.Tik neteigiu,kad man taip nebus,kad tik kitiem taip nutinka
Papildyta:
Dalyvajau temose kurios mano gyvenimui nėra aktualios,nes moku žvelgt plačiau nei aplink save.Manes nestebina niekas,jokios situacijos, jokios gyvenimo istoris ir jokie žmonės.Kiekvienas gyvename taip kaip patys pasirenkam,aš tiksliai žinau ko aš iš gyvenimo noriu ir žinau,kas šalia manes žmogus su kuriuo noriu tą gyvenimą nugyventi.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 08 22, 10:02)

O as pavyzdziui negaliu uz save garantuoti,o uz vyra tuo labiau schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif ,ir nelabai isivaizduoju kaip galima garantuoti uz kita zmogu-juk net neisivaizduoji ka jis gali prikresti,,,,,
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 08 22, 13:27)
-juk net neisivaizduoji ka jis gali prikresti,,,,,

Mano vaizduotė nebloga, aš galiu pamėginti įsivaizduoti.
Atsakyti
Dangausvaivorykste, ar ivyko pokalbis su vyru?
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2008 08 22, 13:54)

Jai jau turbūt praėjo noras pasakot po tokių visokių kategoriškų nuomonių,šeip plepam,o kažkam atrodo,kad jau vyrai blogi,kad jau mes nežinom ko norim ,tai jau skirybas planuojam lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 08 22, 01:26)

Baltoji fėja, aš įžeidžiau Jus?  O ir kaip suvokti, kai rašot, jog vyras vat toks negeras, lekia mamai guostis - ir matau paraštėje: "antras vaikas: planuoju"  g.gif

Šiaip žmogus dažniausiai pyksta už tiesą. Aš visada kalbu apie tarpusavio darną. nepadės, o tik pakenks.

Manes neizeidet,tik nepatiko,tai ka paraset smile.gif ,ir kalbant apie ejima skustis pas mama,mano vyras to niekada nedare,dar nebuvo nei karto,kad pats isbegtu pas tevus,kai susipykstam tai as ji svarau pas tevus,juk neisvarysiu i gatve,kai noriu pabuti viena paprasau,kad iseitu ir net grizes pas tevus nesako kas kaip ir kodel,nesiskundzia,o tiesiog pasako,kad susipykom,taigi ir sakau susidaret klaidnga nuomone mirksiukas.gif
O manot uz ne tiesa nepykstama,tik uz tiesa doh.gif ,uz mela ar neteisybe pykstama dar labiau tongue.gif
Papildyta:
Ir dar del antro vaiko palanavimo,kodel negaliu noreti antro vaiko g.gif ,ar as rasiau,kad jau begu skirtis su vyru g.gif ,kaip pasake astor mes cia tik diskutujam kas negerai,as juk nesakau,kad mano vyras paskutinius svolacius,kad jau nesu pareiskimus skirtis,tiesiog NERA NAMU BE DUMU IR NERA IDEALIU SANTYKIU,kad kazkas negerai,ka nori isspresti netrukdo planuoti antra vaikeli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasuolė.A @ 2008 08 21, 15:05)
na iš kur tokios gilios mintys? peršasi mintis, kad pati esate tai patyrusi. Idomu skaityti toliau Jusu pasisakymus, nes randu zodis i zodi mano sakomus zodzius ir neissakytas mintis savo vyrui.  verysad.gif

O jei manau ir parašau, jog nesmerkiu Jonaitienės - tai irgi reiškia, kad esu patyrusi, ką ji išgyvena? smile.gif

O apie neišsakytas mintis vyrui... Galiu jums pasakyti, gal tai padės, kad gyvenimas turi savybę keistis. Jei mes norime - galime jį keisti į gera. Net meilė yra užauginamas jausmas. Neliūdėkite. Man patinka Medinio mintis, kad nori būti laimingas - būk.
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2008 08 22, 10:54)

QUOTE(astor @ 2008 08 22, 11:07)
Jai jau turbūt praėjo noras pasakot po tokių visokių kategoriškų nuomonių,šeip plepam,o kažkam atrodo,kad jau vyrai blogi,kad jau mes nežinom ko norim ,tai jau skirybas planuojam lotuliukas.gif  doh.gif

Na zinok as gal kitoks zmogus lai sneka kas ka nori,o teisingai baltoji feja parase nera namu be dumu,ir nera idealiu santykiu-juk kiekvienoje seimoje kyla konfliktu barniu,ir santykiai einasi prei skyrybu kitur jos ivyksta kitur ne.
Pokalbis su vyru praejo gan labai nelogai,tik tiek kad sutrukde mano drauge su vyru atvaziave ir liepe vaziuot s jais pas juos ziureti ju vestuviu irasa,nes rugpjucio 14diena jie zenijosi,tad vaziavome ir buvo puiki proga paziureti ar musu snekos ka nors duos,nes seip su draugais susitikimuose vistiek bonkele-tad vakar jis saunuolis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 08 22, 15:00)
Na zinok as gal kitoks zmogus lai sneka kas ka nori,o teisingai baltoji feja parase nera namu be dumu,ir nera idealiu santykiu-juk kiekvienoje seimoje kyla konfliktu barniu,ir santykiai einasi prei skyrybu kitur jos ivyksta kitur ne.
Pokalbis su vyru praejo gan labai nelogai,tik tiek kad sutrukde mano drauge su vyru atvaziave ir liepe vaziuot s jais pas juos ziureti ju vestuviu irasa,nes rugpjucio 14diena jie zenijosi,tad vaziavome ir buvo puiki proga paziureti ar musu snekos ka nors duos,nes seip su draugais susitikimuose vistiek bonkele-tad vakar jis saunuolis mirksiukas.gif

kaip saunu,gal viskas pasikeis i gera 4u.gif
bet zinai kaip kartais buna,atrodo pasikalbi,lyg suprantam vienas kita,pradedam geriau sutarti,bet tik kuri laika,paskui vel tas pats ir vel atvirai pasikalbam,pazadam stengtis nesipykti ir vel tas pats,tad linkiu,kad jums taip nebutu mirksiukas.gif
Atsakyti