Įkraunama...
Įkraunama...

Abejingumas

Na mes tai dabar susipyke ne del mano kaltes. Tai nematau reikalo save analizuoti ka as ne taip padariau. Nes si karta jis zino ka jam reikia padaryti, kad galetu grizti atgal. Ir jis tai pripazista. Tai tiek biggrin.gif
Atsakyti
O tu pati ar nori,kad jis griztu ax.gif
Atsakyti
Taip, as noriu, kad viskas pagaliau susitvarkytu ir mes gyventume kaip normali seima smile.gif Jis sako, kad taip ir bus. Vadinasi bandysiu laukti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2008 08 24, 07:59)
Taip, as noriu, kad viskas pagaliau susitvarkytu ir mes gyventume kaip normali seima smile.gif Jis sako, kad taip ir bus. Vadinasi bandysiu laukti wink.gif

Na ir tikekis kad taip viskas bus -GERAI-kad vyras grys pas jus ir jus gyvensite laimingai,juk seimuose visko buna,,,,,
Na ir kaip tau dabar sekasi?Gal jau vyras gryzo?
O pas mus kol kas viskas dar tas pats,siandien ziuresim kaip vakare nes vyras prizadejo siandien puse problemu isspresti ir padeti taska,,,na ir as tikiuosi kad taip ir bus,,,,
Atsakyti
Na i namus grist dar pakvietimo negavo biggrin.gif Bet sutariam dabar labai graziai biggrin.gif Kaip draugystes pradzioje. Labai malonus tas jausmas biggrin.gif
Ziuriu kazkaip ir tau ta juoda duobe i pabaiga eina wink.gif Fainai kad vyras pradejo spresti problemas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2008 08 25, 09:45)
Na i namus grist dar pakvietimo negavo biggrin.gif Bet sutariam dabar labai graziai biggrin.gif Kaip draugystes pradzioje. Labai malonus tas jausmas biggrin.gif
Ziuriu kazkaip ir tau ta juoda duobe i pabaiga eina wink.gif Fainai kad vyras pradejo spresti problemas smile.gif

Na zinai dar negalima sakyti op(nepersokes duobes)viskas gali pasikeisti juk tu vyru nesuprasim mes niekada jie gali viena sakyti kita daryti,,,,o ar ta juoda duobe praeis pagyvensime pamatysime mirksiukas.gif
Labai malonu paskaityti kad pas jus viskas gereja,kad santykiai vel malonus,oi tikrai as uz tave dziaugiuosi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Man labai patinka tas jausmas kai pilva drugeliai kutena biggrin.gif Daznai jo pasiilgstu biggrin.gif Bet va karts nuo karto pakutena biggrin.gif
Atsakyti
Oi pavargau ir as nuo to gyvenimo rutinos ir noriu keisti savo ir seimos gyvenima pasiilgau tokiu vakaru kai galiu atsipalaiduoti ir nemastyti kas bus rytoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Rutina mes patys isileidziam i namus, ja patys ir galime isvaryti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2008 08 25, 18:23)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2008 08 25, 15:23)

Zinai su tavo siuo pasakymu as pusiau sutinku pusiau ne bet nepykite nekomentuosiu blush2.gif mirksiukas.gif
O seip rutina pas mus visus yra kasdienybe.....
Seip daug nerasysiu nes kazkaip siandien nera nuotaikos reikstis,o dar besireiksdama kazka iskaudinsiu,,,,,,
Atsakyti
Gali reikstis, man tai tikrai neskaudu del to biggrin.gif
Zinai as pavyzdziui daznai tingiu stengtis kad rutinos nebutu. Gyvenu sau ir pati jauciu, kad tingiu sikna pajudint. Na ta rutina ir pradeda smaugti. Kai jau pajauciu kad nebera oro skelbiu alerma biggrin.gif Pradedu skustis MB kokia as nelaiminga ir kaip man nusibodo sedet su vaiku namie ir tt (nes esu motinystes atostogose, vaikas dar tik metuku) Tada sumastom karta per savaite kokia pramoga. Na kokia isvyka ar siaip ka. Dar labai megstam vakarais kai mazius uzmiega pasilepinti karsta vonia. Nusiperkam tu juros drusku kamuoliuku viduje su aliejuku. Tada aromatas atpalaiduoja, aliejukas palepina oda. Atsidarom buteli gero vyno ar sampano. Padarau lenvos uzkandos pasmaliziavimui. Ir taip relaxuojames biggrin.gif Na va cia keleta budu isvaryti rutinai is namu smile.gif
Tikrai zinau, jei nieko nesiimsi tai rutina galutinai pasmaugs wink.gif
Atsakyti