Įkraunama...
Įkraunama...

Abejingumas

QUOTE(Lorute @ 2008 09 21, 10:40)
As vis pagalvoju kaip cia ismokt protingiau elgtis. Bet kai kas nors atsitinka, vel uzsidegu ir negaliu saves kontroliuoti biggrin.gif

o situacijos istinka staiga,netiketai ar tu pries tai gali emociskai pasiruosti??? g.gif
protingai elgtis tu moki,tik kol kas tas kitas elgesys stipresnis tampa stresineje situacijoje ir tave valdo tiesiog smile.gif
tai nera blogai siaip..tu naturaliai reaguoji i tai kas atsitiko,ivyko..naturaliai..o protingas elgesys-tai apgalvotas elgesys mirksiukas.gif jis reikalauja susitvardymo ...
Atsakyti
Cia reiketu is N.N. pasimokinti salto reagavimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2008 09 21, 11:04)
Cia reiketu is N.N. pasimokinti salto reagavimo  lotuliukas.gif

kas is to salto reagavimo,jei viduje paskui huinia tokia kad nors stauk mirksiukas.gif
Atsakyti
Tu kaip visada teisi. Net neturiu prie ko prisikabinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2008 09 21, 09:49)
Pagalvojau,kad pasakoji ne apie save,o apie mane.As viena syki saviskio net paklausiau,kam meluoji,o jis atsake,kad bijo mano reakcijos.

as ta pati pagalvojau,skaiciau ir galvoju pas mane lygiai taip pat yra doh.gif lotuliukas.gif ,mano vyras daznai man meluoja,bet ne is blogos valios biggrin.gif ,nes zinau,kad as supyksiu,ar supavydesiu,ar dar kas man neitiks,tai visko ir nepasakoja man doh.gif
dangausvaivorykste is tavo pasakojimu pagalvojau,gal tavo vyras losia blush2.gif ?
Atsakyti
Man ir tokia mintis kilo apie losimus smile.gif Ech tos priklausomybes... Silpni mes zmogeliai... Jei ne vienur, tai kitur...
Atsakyti
QUOTE(Baltoji feja @ 2008 09 21, 10:38)
as ta pati pagalvojau,skaiciau ir galvoju pas mane lygiai taip pat yra doh.gif  lotuliukas.gif ,mano vyras daznai man meluoja,bet ne is blogos valios biggrin.gif ,nes zinau,kad as supyksiu,ar supavydesiu,ar dar kas man neitiks,tai visko ir nepasakoja man doh.gif
dangausvaivorykste is tavo pasakojimu pagalvojau,gal tavo vyras losia blush2.gif ?

QUOTE(Lorute @ 2008 09 21, 10:48)
Man ir tokia mintis kilo apie losimus smile.gif Ech tos priklausomybes... Silpni mes zmogeliai... Jei ne vienur, tai kitur...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Deja ne mirksiukas.gif tikrai nelosia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif seip pinigeliu esame skolingi kai kam ir tiek bet jis melavo suma ir kada reikia atiduoti,,,na gal jus mane ir nelabai suprasite bet cia labai ilga ir paini istorija mirksiukas.gif ...Oi jei lostu tai cia is vis siaubekas baubekas juk pralosia net ir namus ir t.t ne duok dieve doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Tai valio. Matai kiek mes sugebame prisifantazuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2008 09 21, 11:08)
Tai valio. Matai kiek mes sugebame prisifantazuot biggrin.gif

Nieko tokio juk mes visada pagalvojam apie viska kas yra imanoma-juk yra tokiu zmoniu kurie losia ir prasilosia-----oi cia juk liga kaip ir alkoholizmas!!!!
Na kaip tau Lorute su vyru viskas gerai jau kartu visa seima?Jei taip tai as begalo dziaugiosi as uz kad seima islikti seima jei yra imanoma 4u.gif
Atsakyti
Taigi va priverciam pacios vyrus meluoti,o po to pykstam biggrin.gif
Atsakyti
Na mes vel kartu, viskas gerai. Aisku buna visko, bet kol kas nesiskirsim biggrin.gif
Atsakyti
Saunuoles,nes siais laikais nelabai ka rasi issiskyrusi biggrin.gif
Atsakyti