Įkraunama...
Įkraunama...

Abejingumas

No jo. Cia pastoviai taip. Reikia dziaugtis tyliai biggrin.gif
Atsakyti
Oi tik buvo viskas pradeje taisytis ir se tau nieko gero pas mus,suzinojau viena mela kuris mums su vaiku melavo ir taip sudraske sirdi nebegaliu as juo pasitiketi daugiau nebegaliu(aisku cia tas melas ne apie kita moteri,bet labai skaudus melas),kaip man su juo gyvent jei as nebegaliu juo tiketi?Jis seip geras zmogus padeda man,vaika myli ir seip visa dusia atiduoda mums bet meluoja---oi kaip sunku.... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 09 20, 13:23)
Oi tik buvo viskas pradeje taisytis ir se tau nieko gero pas mus,suzinojau viena mela kuris mums su vaiku melavo ir taip sudraske sirdi nebegaliu as juo pasitiketi daugiau nebegaliu(aisku cia tas melas ne apie kita moteri,bet labai skaudus melas),kaip man su juo gyvent jei as nebegaliu juo tiketi?Jis seip geras zmogus padeda man,vaika myli ir seip visa dusia atiduoda mums bet meluoja---oi kaip sunku.... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

na juk visi turim trukumu ir visi kartais pameluojam,ar labai rimtas tas melas?Bet tu paminejai labai svarbius dalykus,geras zmogus,padeda tau,rupinasi vaiku,ko daugiau galima noreti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltoji feja @ 2008 09 20, 12:32)
na juk visi turim trukumu ir visi kartais pameluojam,ar labai rimtas tas melas?Bet tu paminejai labai svarbius dalykus,geras zmogus,padeda tau,rupinasi vaiku,ko daugiau galima noreti mirksiukas.gif

Na as su tavim sutinku kad visi turim trukumu visi mes retkarciais kazka pameluojame,bet sis melas man labai nepatiko,rimtas melas,ir per pinigine oho muse,na nesigilinkime kas ir kiek bet sitaip meluoti as savo seimais negaleciau o jis musu seimos galva ir taip daro...Na galima viska istaisyti ir pakeisti bet as dabar pradedu bijoti kad jis toliau man nemeluotu,ir pasitikejimas dabar jau ne koks......O jis geras zmogus tik melas pakiso koja,,,,,
Na pagyvensim pamatysim kaip viskas klostysis toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Meluojanciu zmoniu labai daug,turbut mane kad sumelavus viskas bus gerai,nesuzinosi,veliau finansiskai atsigausit ir viskas stos i savo vietas,sunku kada pagauni zmogu meluojanti.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2008 09 20, 15:30)
Meluojanciu zmoniu labai daug,turbut mane kad sumelavus viskas bus gerai,nesuzinosi,veliau finansiskai atsigausit ir viskas stos i savo vietas,sunku kada pagauni zmogu meluojanti.

Tikrai sunku ir net labai kai pagauni vyra meluojant verysad.gif verysad.gif verysad.gif ,finansiskai tai mes atsigausime nes ir as jau einu dirbti nuo spalio 01d,tad bus lengviau nes dabar mus islaiko vyras...
Bet kaip man juo pasitiketi?
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 09 20, 21:32)
Tikrai sunku ir net labai kai pagauni vyra meluojant  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif ,finansiskai tai mes atsigausime nes ir as jau einu dirbti nuo spalio 01d,tad bus lengviau nes dabar mus islaiko vyras...
Bet kaip man juo pasitiketi?

o gal jis tai nutylejo, noredamas seimai padaryt gera finansine prasme... o gavosi... kaip visada ? ar is piktu paskatu jis taip dare? nors... kazi ar as pasitikeciau savo vyru, jei jis man sitaip padarytu.... g.gif
Atsakyti
Sunku patart ka nors kai nezinai aplinkybiu. Zinai, dangausvaivorykste, maniskis irgi megsra meluoti. Bet del to kalta esu as pati. Esu kaip degtukas. Jei jis ka nors padaro blogo as taip isiplieskiu, labai supykstu. Per tiek metu jis pradejo bijoti mano tokiu reakcija. Ir dabar pastebejau, kad jei tik ka prisidirba, bijo man pasakyt ir pradeda kurt istorijas. Arba nutyli. Bet as labai greit ji perprantu. Turiu kazkoki zmoniu supratima, kai pamatai zmogu ir nujauti jis geras ar blogas, meluoja ar ne. Tai va saviski kiaurai matau. Visada prigaunu kai tik pradeda meluoti. Skaudu ziauriai kai artimas zmogus tiesiai i akis meluoja, bet zinau, kad del to pati esu kalta, nes gal per daug spaudziu ji del tam tikru dalyku, kad zmogus net pradeda bijoti ir jam atrodo, kad melas yra lengvesnis kelias.
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2008 09 20, 23:51)
Sunku patart ka nors kai nezinai aplinkybiu. Zinai, dangausvaivorykste, maniskis irgi megsra meluoti. Bet del to kalta esu as pati. Esu kaip degtukas. Jei jis ka nors padaro blogo as taip isiplieskiu, labai supykstu. Per tiek metu jis pradejo bijoti mano tokiu reakcija. Ir dabar pastebejau, kad jei tik ka prisidirba, bijo man pasakyt ir pradeda kurt istorijas. Arba nutyli. Bet as labai greit ji perprantu. Turiu kazkoki zmoniu supratima, kai pamatai zmogu ir nujauti jis geras ar blogas, meluoja ar ne. Tai va saviski kiaurai matau. Visada prigaunu kai tik pradeda meluoti. Skaudu ziauriai kai artimas zmogus tiesiai i akis meluoja, bet zinau, kad del to pati esu kalta, nes gal per daug spaudziu ji del tam tikru dalyku, kad zmogus net pradeda bijoti ir jam atrodo, kad melas yra lengvesnis kelias.
Pagalvojau,kad pasakoji ne apie save,o apie mane.As viena syki saviskio net paklausiau,kam meluoji,o jis atsake,kad bijo mano reakcijos.
Atsakyti
smile.gif Dangausvaivorykstes turbut irgi panasus bus atvejis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2008 09 20, 20:51)

QUOTE(AveM @ 2008 09 21, 06:49)
Pagalvojau,kad pasakoji ne apie save,o apie mane.As viena syki saviskio net paklausiau,kam meluoji,o jis atsake,kad bijo mano reakcijos.

Na zinote paskaitinejau ir zinote jus labai teisios ---mano vyras manes is ties bijo,nes ir as esu degtukas kuris labai greit uzsidega ir negaliu nustoti liepsnoti,gal is ties gerai pagalvojus gal jis nenorejo mums pakenkti o tik galvojo kad bus geriau,,,
Na zinote kai pradedi apgalvoti visko po siek tiek laiko,tai pagalvoji buvo del ko cia taip nervintis,juk viska galima istaisyti.
Na mano kaltes is ties yra irgi verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
As vis pagalvoju kaip cia ismokt protingiau elgtis. Bet kai kas nors atsitinka, vel uzsidegu ir negaliu saves kontroliuoti biggrin.gif Svarbiausiai, kad veliau supranti visko priezastis ir sugebi susitaikyti wink.gif
Atsakyti