gal galit man kuri pasakyt kuriuo laiku linijoj geriausiai sportuot, ta prasme, kada mazai zmoniu? as ten niekad nebuvus, ar parodys kas nors kaip naudotis viskuo, ar uz viska papildomai reikia moketi?

QUOTE(baggyra @ 2009 01 29, 16:13)
gal galit man kuri pasakyt kuriuo laiku linijoj geriausiai sportuot, ta prasme, kada mazai zmoniu? as ten niekad nebuvus, ar parodys kas nors kaip naudotis viskuo, ar uz viska papildomai reikia moketi? 

Na, kaip ir visuose sporto klubuose piko metas prasideda, kai žmonės po darbų eina sportuoti. Taip kad sakyčiau, kad 17-19val. Jeigu norit lankyti treniruoklius ir būtų tuščia geriausias variantas - rytas. Bet šiaip treniruoklių salės niekada nemačiau sausakimšos Linijoje. Aerobikoje didesnis būrys merginų būna

Jeigu kalbat apie treniruoklių naudojimą, beabejo, jeigu paklausit parodys. Tai pat galima už kažkokią sumą pasiimti trenerį, kad ir vienai programai sudaryti. Visų niuansų nežinau, kadangi pati lankau tik aerobiką

QUOTE(Dovish @ 2009 01 29, 22:09)
Na, kaip ir visuose sporto klubuose piko metas prasideda, kai žmonės po darbų eina sportuoti. Taip kad sakyčiau, kad 17-19val. Jeigu norit lankyti treniruoklius ir būtų tuščia geriausias variantas - rytas. Bet šiaip treniruoklių salės niekada nemačiau sausakimšos Linijoje. Aerobikoje didesnis būrys merginų būna
Jeigu kalbat apie treniruoklių naudojimą, beabejo, jeigu paklausit parodys. Tai pat galima už kažkokią sumą pasiimti trenerį, kad ir vienai programai sudaryti. Visų niuansų nežinau, kadangi pati lankau tik aerobiką

dekui uz info, bandysiu nulekt pasibandyt, jei patiks pirksiu abonementa, bet man va reikia kur bet kada, nes turiu maza vaika, o vyras dirba nepastoviu grafiku, taip kad nemanau kad galesiu tik rytais, greiciausiai arba rytais arba vakarais nuo 20 val...
QUOTE(baggyra @ 2009 01 29, 21:39)
dekui uz info, bandysiu nulekt pasibandyt, jei patiks pirksiu abonementa, bet man va reikia kur bet kada, nes turiu maza vaika, o vyras dirba nepastoviu grafiku, taip kad nemanau kad galesiu tik rytais, greiciausiai arba rytais arba vakarais nuo 20 val...
Sėkmės, lauksim įspūdžių

QUOTE(Deganti @ 2005 07 01, 12:30)
Na mielos mamos is Kauno, tai ar kas vaikstote i Linija, siuo metu taikoma 20 proc. nuolaida, labai noreciau lankyti, be to gyvenu taip pat salia prie telekomo ziedo. Jei jau lankotes papasakokit ispudzius, nes ten programu daug ir man ne sportininkei sunku issirinkti 

Linija vienas geresniu klubu koki teko lankyti,ten yra visko ko reikia kad pagerinti savo linijas ir teneriai geri - patariu. O dar skaiciau kad merginos renka grupe nuolaidai pasidaryti prisijunk, nes kainos nera dideles bet ir ne mazos.

Papildyta:
QUOTE(baggyra @ 2009 01 29, 16:13)

Labas geriausia sportuoti nuo 9-12 tuo metu maziausiai zmoniu, bent kai as sportavau taip buvo. Kai ateini pirma karta jie parodo kaip ir kas veikia, paskui gali uzsisakyti programa apie 20 lt gal jau brangiau, dar gali paprasyti dietos plana apie 30 lt. man ten patiko

QUOTE(Dominykos @ 2009 01 30, 12:08)
gali uzsisakyti programa apie 20 lt gal jau brangiau, dar gali paprasyti
dietos plana apie 30 lt. man ten patiko
dietos plana apie 30 lt. man ten patiko

dabar jau 40lt
o cia vienai dienai
na dietos man nebutinai, dabar jau bandau viena, visai neblogai gaunasi, tik noriu kuna sutvirtint ir padailint

baggyra,
pati lankau Linijos sveikatingumo centra, ir esu gan patenknta kolkas, pati nesenai pradejau..Antradieniais ir ketvirtadieniais vyksta uzsiemimai specialiai skirti mamytems, galima ateiti su vaikuciais, kol sportuosite salia aukle yra paziures..Visa informacija kur eiti, kur kas, pasakys registraturoje, arba paklausite..
Jei sumastysite lankyti galite parasyti asmenine zinute, smagiau bus kartu
pati lankau Linijos sveikatingumo centra, ir esu gan patenknta kolkas, pati nesenai pradejau..Antradieniais ir ketvirtadieniais vyksta uzsiemimai specialiai skirti mamytems, galima ateiti su vaikuciais, kol sportuosite salia aukle yra paziures..Visa informacija kur eiti, kur kas, pasakys registraturoje, arba paklausite..

Kur ta grupe renka pigiau? As jau labai labai noreciau

QUOTE(Baronka @ 2009 02 03, 22:01)
na smagu linijoj, tik kai zmoniu nera. nors vandens zona jau galetu ir paremontuoti
Kaip siandien fainai pasportavom ant kamuoliu, tikrai sauni treniruote
Linkejimai trenerei Eglei

Linkejimai trenerei Eglei

man linijoj labiausiai is visu klubu patinka grupines treniruotes,jos ten "stipresnes" nei impulse ir t.t
taip pat labai faini treneriai ypac Virgis ir Egle
bet tos slapios grindys
ir dar dusai remonto prasosi
Bei dar vienas minusas, norejau nusipirkti vidineje stovejimo aiksteleje stovejima masinos. sako sustabdem pardavima nes jau masinos netelpa
nu laba diena, tai man ten prie to "barako" visai nesaugu masina laikyt, o dazniausia ir ten vietu nebuna, tai ant gatves kazkur nutrenkti nekas..
jei as pasiryzus moket pinigus tokius uz sporta ir dar uz aikstele atskirai o as jo negaunu, tai gal reik prasiplesti jiems kazkaip
taip pat labai faini treneriai ypac Virgis ir Egle

bet tos slapios grindys

ir dar dusai remonto prasosi
Bei dar vienas minusas, norejau nusipirkti vidineje stovejimo aiksteleje stovejima masinos. sako sustabdem pardavima nes jau masinos netelpa

jei as pasiryzus moket pinigus tokius uz sporta ir dar uz aikstele atskirai o as jo negaunu, tai gal reik prasiplesti jiems kazkaip