Įkraunama...
Įkraunama...

"Linija"

[quote=Ledi,2009 11 28, 14:00]
kiek zmoniu tiek nuomoniu smile.gif
o tas kas pas ja eina dar papildomai uz pingus, tai ji su tais zmonem tikrai maloni lotuliukas.gif gi tie pinigai tiesiai jai eina jau o ne i klubo biudzeta tongue.gif
[/quot
taip sutinku. Tik del pinigeliu ,tai ne visi jai atitenka kazkokia dalis atitenka klubui. Bet ir per asmenines treniruotes ji tikrai negrazbiliauja , reikalauja daug net kartais pati stebiuosi kaip as tai galiu padaryt, bet ji zino kaip zmogu padrasint. Na amno nuomone apie ja puiki. Tiesa kaip veda grupines treniruotaes nezinau, nes nesu buvusi tai apie tai negaliu kalbet.

P.S. merginos dar norejau paklausti kurios lanket asmenines treniruotes kiek ju lankete, ir po kiek treniruociu jungetes i grupines bei pradejote individualiai sportuoti pagal programa ar nebutinai pagal ja.
Atsakyti
as tiesiai ejau i grupine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2009 11 28, 22:40)
as tiesiai ejau i grupine  smile.gif

Na gerai jei esate anksciau sportavusi, o kai ateina paneles ir isivaizduoja viska mokancios ir viska darancios taisiklingai, bet niekada nesportave, tai as tikrai abejoju ar jos tai daro gerai. Nes tokiu budu galima ne tik sau padeti ,bet ir pakenkti.
Vis dar laukiu info tos kurios lankete pas treneri asmenines treniruote, kiek kartu ejote kol isijungete i grupines treniruotes ar pradejote savarankiskai sportuoti su treniruokliais.
Atsakyti
dar mano pastebejimas
per grupines Egle pasidare malonesne thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2009 12 01, 18:56)
dar mano pastebejimas
per grupines Egle pasidare malonesne  thumbup.gif

Gal menulio faze keiciasi g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bubl @ 2009 11 30, 17:24)
Na gerai jei esate anksciau sportavusi, o kai ateina paneles ir isivaizduoja viska mokancios ir viska darancios taisiklingai, bet niekada nesportave, tai as tikrai abejoju ar jos tai daro gerai. Nes tokiu budu galima ne tik sau padeti ,bet ir pakenkti.
Vis dar laukiu info tos kurios lankete pas treneri asmenines treniruote, kiek kartu ejote kol isijungete i grupines treniruotes ar pradejote savarankiskai sportuoti su treniruokliais.

As pradejau eiti i grupines lankydama ir asmenines treniruotes.Man Egle pasake i kokias pradeti jungtis.Pradejau nuo Mama+ ir pilvo preso treniruociu.O su treniruokliais,-Egle padare programa, pasportuodavau koki karta per 10 dienu, nes nelabai juos megstu,-nuobodu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shoei @ 2009 12 09, 17:16)
As pradejau eiti i grupines lankydama ir asmenines treniruotes.Man Egle pasake i kokias pradeti jungtis.Pradejau nuo Mama+ ir pilvo preso treniruociu.O su treniruokliais,-Egle padare programa, pasportuodavau koki karta per 10 dienu, nes nelabai juos megstu,-nuobodu... ax.gif

aisku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bubl @ 2009 12 13, 16:02)

Labukas visoms
Negalėjau susilaikyti neparšius. Šiandiena nuo 18 val.buvau Pilates treniruotėje.Ir maloni staigmena-vietoje Natalijos ją vedė Eglė.Buvau susižavėjusi kaip Eglė vedė treniruotę thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Taip puikiai viską paaiškino, -pirmiausiai nupasakoja pradinę padėtį, trumpai ir supper aiškiai, pasako į ką turi atkreipti dėmesį, koks pratimo tikslas, na žodžiu buvau eilinį kartą sužavėta thumbup.gif Tikrai superine treniruotė.Gaila,kad ne Egle visada veda vakarinę Pilates treniruotę ax.gif
Nu tikrai supper supper supper thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shoei @ 2009 12 28, 22:03)

pirmą kartą, kai tik atėjau į pilates treniruotę, vedė Eglė. Patikėkit nepatiko visai. schmoll.gif Vienai, esančiai naujokei sekėsi sunkiau, tai kai Eglė užrėkė, tai... O štai Natalija, elgėsi priešingai. Treniruotės metu vaikščiojo po salę ir kas darė neteisingai, pataisė. Kai kurios treniruotės Eglės patinka, bet tik tos, kai ji būna geros nuotaikos..

Natalijos treniruotės gal silpnesnės, bet nuotaika niekada nebūna sugadinta. O vat su Eglės treniruotėm, tai loterija, nors krūvis man patinka.
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2009 12 28, 23:53)
pirmą kartą, kai tik atėjau į pilates treniruotę, vedė Eglė. Patikėkit nepatiko visai.  schmoll.gif Vienai, esančiai naujokei sekėsi sunkiau, tai kai Eglė užrėkė, tai... O štai Natalija, elgėsi priešingai. Treniruotės metu vaikščiojo po salę ir kas darė neteisingai, pataisė. Kai kurios treniruotės Eglės patinka, bet tik tos, kai ji būna geros nuotaikos..

Natalijos treniruotės gal silpnesnės, bet nuotaika niekada nebūna sugadinta. O vat su Eglės treniruotėm, tai loterija, nors krūvis man patinka.

Na atsiprasau, niekada negirdėjau kad Eglė rėktu, ka jūs čia dabar šnekate, o per pirmadienio treniruotę tai net balso garsesnio negirdėjau.Sakote Natalija po salę vaikščioja?Kokia nauda iš to jo pasivaikščiojimo, jei ten vis tiek niekas nieko nesupranta ka ji ten nori pasakyti?Aš tik pas Eglę supratau, ką aplamai mes per tą pilates treniruotę veikiame, kas tas jėgos centras ir kaip ten jį įjungti į darbą.Stebint Natalijos treniruotę, matosi kad ne viena aš tokia nesuprantanti buvau.Visos ten ,švelniai tariant, tik pagulėti ateina.
Atsakyti
QUOTE(shoei @ 2009 12 31, 07:16)

joa tik jūs tiesą sakot, o aš meluoju, išsigalvoju. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shoei @ 2009 12 31, 08:16)
Na atsiprasau, niekada negirdėjau kad Eglė rėktu, ka jūs čia dabar šnekate, o per pirmadienio treniruotę tai net balso garsesnio negirdėjau.Sakote Natalija po salę vaikščioja?Kokia nauda iš to jo pasivaikščiojimo, jei ten vis tiek niekas nieko nesupranta ka ji ten nori pasakyti?Aš tik pas Eglę supratau, ką aplamai mes per tą pilates treniruotę veikiame, kas tas jėgos centras ir kaip ten jį įjungti į darbą.Stebint Natalijos treniruotę, matosi kad ne viena aš tokia nesuprantanti buvau.Visos ten ,švelniai tariant, tik pagulėti ateina.

Nu bet jau kas cia per advokate doh.gif Pagal jus atrodo taip: vienai baisiai gerai, o kitos tai vapse nezino ko eina i sporto kluba ir nieko nesupranta apie gera treneri biggrin.gif
Ji rekia, ir jos tonas yra ne is mandagiuju. Yra tokiu, kurie ateina pirma karta pas ja, ir jiems to uztenka, nes jie vietoj normalaus paaiskinimo, jis gauna tik kazkokias pastabas, kurios privercia zmogu pasijusti nepatogiai. Ji niekada neprieis, o ziuredama i veidrodi sako kad ne taip daro, bet niekas ir nezino, kad jam sako. Tada atsisuka ir teskia: tu, kuri sedi ten ir ten. Arba kai po treniruotes prieina ir papraso parodyt viena ar kita pratima, nes treniruotes metu neisejo, tai jis sako: nu is principo gal ir galeciau. Ka reiskia is principo? Ji man sako reik sportuot ir iseis, sakau 10 metu sportuoju biggrin.gif O mano pasakymu, kad man to pratimo metu nugara skauda ir pan. tai ji net negirdejo. Net pasijauciau kalta, kad paklausiau cool.gif
Atsakyti