Įkraunama...
Įkraunama...

"Linija"

man asmeniškai irgi pilvo šokiai ne prie širdies. Kažkada vienam klube nuėjau pabandymui, tai laukiau kad greičiau baigtųsi.
Atsakyti
dabar dar maciau treneres vardas Marija
tai idomu ar nebus ta pati mergaite kur vaiskto i stepa pas Virgi ? g.gif
Atsakyti
Sveikutės.

Kas galėtų patikslinti kainytes pas Eglę dėl tų asmeninių treniruočių,valgiaraščio sudarymo.Nesinori jos dėl kainų trukdyti,nes jei brangiai ima,gal tada pirksiu bendrą abonimentą ir bandysiu su visais... ax.gif

Ačiukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boni @ 2010 03 28, 10:36)
Sveikutės.

Kas galėtų patikslinti kainytes pas Eglę dėl tų asmeninių treniruočių,valgiaraščio sudarymo.Nesinori jos dėl kainų trukdyti,nes jei brangiai ima,gal tada pirksiu bendrą abonimentą ir bandysiu su visais... ax.gif

Ačiukas smile.gif

2 pakopų valgiaraštis (8 dienų) 240lt.
Atsakyti
ir dar papildomos asmeninės treniruotės,ania?Kiek tai dar kainuoja? bigsmile.gif

Ačiukas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Boni @ 2010 03 29, 08:20)
ir dar papildomos asmeninės treniruotės,ania?Kiek tai dar kainuoja?  bigsmile.gif

Ačiukas smile.gif

plius papildai. Kiek asmeninės treniruotės kainuoja deja nežinau.
Atsakyti
Aiškumas.Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, žadu pradėti čia lankytis, ar nėra nuolaidų grupėms? 4u.gif
Atsakyti
Pas Egle uz 5 asmenines mokejau 180 lt berods
Atsakyti
Sveikutės. Nauji metai - nauji pažadai. Prisižadėjau sau eit sportuot, galvoju, rinktis Liniją. Norėčiau pabandyti dviračių treniruotes. Kaip jos čia?
Atsakyti
QUOTE(garbanėlė @ 2011 01 07, 15:58)
Sveikutės. Nauji metai - nauji pažadai. Prisižadėjau sau eit sportuot, galvoju, rinktis Liniją. Norėčiau pabandyti dviračių treniruotes. Kaip jos čia?

jei kalbat apie fitness bike, tai man asmeniškai žiauriai patinka. mirksiukas.gif
Atsakyti
nu vsio,nuo vasario turesiu savaitem kaune sedet,tai pirksiu abonementa cia ,nes matua daug treniruociu,sokiu ,stepo ir svarbiausia biku ,be situ dalyku man sportas butu ne sportas thumbup.gif
Atsakyti