Na, pasakysiu savo nuomonę iš šalies..Dėl pilateso, nes lankiau ir pas Eglę ir pas Nataliją..Pradėjau pas Eglę, tai tikrai labai aiškiai išaiškino ir gerai įkalė į galva, kas tas pilatesas..Nors aišku šiek tiek sunkiau buvo pas ją-dėl krūvio ir dėl reikalavimų...Bet šiaip gera trenerė, negaliu kažko blogo pasakyt..O Natalija labai fainas žmogus ir visada pakelia nuotaiką, bet pradžioj sunkiau buvo pas ją suprast,daugiau blaškymosi treniruotėj, gerai, kad prieš tai buvau lankius pas Eglę
Apie žmogiškas simpatijas-antipatijas nenoriu diskutuot-į sporto kulbą eina sportuot, tai ir vertinu iš treniruotės sportinės pusės..Esu jau tokio amžiaus, kai tikrai nebijau kažkokių trenerių, jei ir pasako pastabą-vadinasi reikia pasitaisyt, o jei nepavyko, tai nepavyko..Ne paplepėt prie kavos puodelio ateinu, kad reiktų ypatingo malonumo..
Šiaip man dabar išvis jau vienodai-nes susiradau visai kitą vietą ir pasukau truputi kita linkme sporte..Nepažįstu asmeniškai nei Eglės, nei Natalijos, ir daugiau kažin ar dalyvausiu jų treniruotėse, todėl esu laisva pasakyt, ką galvoju