Įkraunama...
Įkraunama...

"Linija"

as ir numirsiu is juoko biggrin.gif
tik shoei giria ja
ir step geriau veda uz ta kas specializuojasi tame, ir pialtes geriau daro irgi uz trenere kuri tai veda pagrinde doh.gif biggrin.gif
gal kokia drauge cia Egles sedi ir rasineja,
mat visu nuomones neteisingos isskyros jos.
visos kitos cia issigalvoja apie Egles elgesi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2010 01 04, 21:25)
as ir numirsiu is  juoko biggrin.gif
tik shoei giria ja
ir  step geriau veda uz ta kas specializuojasi tame, ir pialtes geriau daro irgi uz trenere kuri tai veda pagrinde  doh.gif biggrin.gif
gal kokia drauge cia Egles sedi ir rasineja,
mat visu nuomones neteisingos isskyros jos.
visos kitos cia issigalvoja apie Egles elgesi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Taip, taip, jus cia kelios teisios.Mano draugems ji visoms patinka, tik jos cia nesedi ir nerasineja zinuciu tukstanciais, nes neturi kada-dirba. Kaip ir kazkada sakiau sitas puslapelis toli grazu ne visas pasaulis.Kazkodel pas Egle siuo metu i asmenines treniruotes patekti neimanoma.Norejau uzsirasyti, tai dvi savaites i prieki vietu nebeturi.Gavau vietele tik sausio gale.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shoei: 11 sausio 2010 - 08:21
Na, pasakysiu savo nuomonę iš šalies..Dėl pilateso, nes lankiau ir pas Eglę ir pas Nataliją..Pradėjau pas Eglę, tai tikrai labai aiškiai išaiškino ir gerai įkalė į galva, kas tas pilatesas..Nors aišku šiek tiek sunkiau buvo pas ją-dėl krūvio ir dėl reikalavimų...Bet šiaip gera trenerė, negaliu kažko blogo pasakyt..O Natalija labai fainas žmogus ir visada pakelia nuotaiką, bet pradžioj sunkiau buvo pas ją suprast,daugiau blaškymosi treniruotėj, gerai, kad prieš tai buvau lankius pas Eglę smile.gif
Apie žmogiškas simpatijas-antipatijas nenoriu diskutuot-į sporto kulbą eina sportuot, tai ir vertinu iš treniruotės sportinės pusės..Esu jau tokio amžiaus, kai tikrai nebijau kažkokių trenerių, jei ir pasako pastabą-vadinasi reikia pasitaisyt, o jei nepavyko, tai nepavyko..Ne paplepėt prie kavos puodelio ateinu, kad reiktų ypatingo malonumo..

Šiaip man dabar išvis jau vienodai-nes susiradau visai kitą vietą ir pasukau truputi kita linkme sporte..Nepažįstu asmeniškai nei Eglės, nei Natalijos, ir daugiau kažin ar dalyvausiu jų treniruotėse, todėl esu laisva pasakyt, ką galvoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetima: 11 sausio 2010 - 14:44
na tai va kad ne tik sitam psl snekama apie tai,
Siandien visos panos per treniruote sake kad reik eit sneket kad keistu kazka, naujoviu darytu, kad daugiau treniruociu vestu Virgis.
O delto kad ateini i kluba ir vienodai tau kokia atmosfera aplink, tai cia kitas reikalas.
As moku pakankamus pinigus kad atejus matyciau besisypsinti personala.
Atsakyti
Gal galėtumete paaiškinti kas tai per treniruotės: FB Fartlek ir HighEnd., niekur neradau jokio aprašymo.
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2010 01 13, 22:41)
na tai va kad ne tik sitam psl snekama apie tai,
Siandien visos panos per treniruote sake kad reik eit sneket kad keistu kazka, naujoviu darytu, kad daugiau treniruociu vestu Virgis.
O delto kad ateini i kluba ir vienodai tau kokia atmosfera  aplink, tai cia kitas reikalas.
As moku pakankamus pinigus kad atejus matyciau besisypsinti personala.

Gerai butu, kad kokia aktyviste atsirastu ir to imtusi, jei reiktu kur autografa padet padeciau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Na jus cia ir isikarsciave. Ir as pas Egle sportuoju, tiesa asmeninese, bet bandysiu potruputi jungtis i grupines. Na mano nuomone tai ji gera trenere, prie jos budo ir tono tikrai reikia priprasti. Siaip mums sekasi labai gerai. Tiesa nesu buvusi grupinese tai negaliu nieko komentuot. Bet greitu laiku planuoju nueit. Tikiuosi, kad viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(agotas @ 2010 01 04, 17:21)
Nu bet jau kas cia per advokate doh.gif  Pagal jus atrodo taip: vienai baisiai gerai, o kitos tai vapse nezino ko eina i sporto kluba ir nieko nesupranta apie gera treneri biggrin.gif 
Ji rekia, ir jos tonas yra ne is mandagiuju. Yra tokiu, kurie ateina pirma karta pas ja, ir jiems to uztenka, nes jie vietoj normalaus paaiskinimo, jis gauna tik kazkokias pastabas, kurios privercia zmogu pasijusti nepatogiai. Ji niekada neprieis, o ziuredama i veidrodi sako kad ne taip daro, bet niekas ir nezino, kad jam sako. Tada atsisuka ir teskia: tu, kuri sedi ten ir ten. Arba kai po treniruotes prieina ir papraso parodyt viena ar kita pratima, nes treniruotes metu neisejo, tai jis sako: nu is principo gal ir galeciau. Ka reiskia is principo? Ji man sako reik sportuot ir iseis, sakau 10 metu sportuoju biggrin.gif  O mano pasakymu, kad man to pratimo metu nugara skauda ir pan. tai ji net negirdejo. Net pasijauciau kalta, kad paklausiau cool.gif

bigsmile.gif Rekia rekia...
Atsakyti
As taip pat planuoju kreiptis i Egle del mitybos plano, kiek maciau is istoriju Linijos psl., tai dietos efektingos.
norejau paklausti kurios ,,Linijoje,, lankete asmenines treniruotes, po kiek treniruociu jungetes i grupines bei pradejote individualiai sportuoti pagal programa.
Ir jei uzsisakai lieknejimo paketa, po kiek laiko sudarys asmenine treniruociu programa?

Atsakyti
Sveikos merginos,
Noreciau ir as prisijungti prie jusu ir pradeti sportuoti siame klube. Skaitant jusu arsias diskusijas del treneriu iskilo klausimas g.gif . Noresiu pradeti lankyti grupinias treniruotes. Tai vis delto kokios ten treneres? Ka galit pasakyti apie uzsiemimus?
Atsakyti
QUOTE(solma @ 2010 03 01, 20:07)
Sveikos merginos,
Noreciau ir as prisijungti prie jusu ir pradeti sportuoti siame klube. Skaitant jusu arsias diskusijas del treneriu iskilo klausimas  g.gif . Noresiu pradeti lankyti grupinias treniruotes. Tai vis delto kokios ten treneres? Ka galit pasakyti apie uzsiemimus?

jei niekad anksčiau nelankei stepo, tai pradžiai gerai būtų nueit ABC, kurias veda Virgis. Pas Eglę nuėjus žioplinėtum. Pas Nataliją prisitaikytum, ji kreivai niekad nežiūri, jei ką nors negerai darai, ar tiesiog nepadarai. biggrin.gif Šiaip Natalijos labai nuotaikingos treniruotės, visada pakelia nuotaiką. Eglė paskutiniu metu treniruočių metu irgi pagerėjo. Treniruočių sunkumas +/- panašus. Geriausiai, pabandyk pati tiek pas vieną, tiek pas kitą ir susidarysi nuomonę pati. mirksiukas.gif
Atsakyti
nauja treniruote idejo, pilvo sokius
bet nezinau ar as tokia isranki ar man netinka tas atnaujinimas nei kamuoliais nei tais sokiais
biggrin.gif blush2.gif
normalia treniruote galima ideti geru laiku ar ne doh.gif ax.gif
Atsakyti