Įkraunama...
Įkraunama...

Mes mąstome pozityviai!

QUOTE(Kaktusė @ 2008 08 11, 15:00)
Tai va, o gal netgi mechankė tau patiks, ir nebenorėsi  lotuliukas.gif  čia jau nebeesmė. Svarbu, kad išmoksi. Patikėk, aš žinau ką tai reiškia, nes mane mokina kolkas MB, o ne instruktorius. Tai esu panašiai žalia kaip ir tu. Ir žinau kaip būna, kai kas nepasiseka, ar kai laiko tave ''vėpla'' ar ''višta'', ir žinau tą jausmą, kai vairuoji ir akyse ašaros kaupiasi. Bet mes privalom žinot, kad mes GALIM. Ir mes tikrai galim  mirksiukas.gif  ir kai išmoksi, vairuosi gal dar geriau už tą patį instruktorių. Juk kaip žinia, moterys atsargesnės  mirksiukas.gif  tad aukštyn nosytę!

O kartais ir su šypsena instruktoriui kokią pastabą duok. Ar tiesiog sakyk: ''Viską suprantu, išmoksiu ir padarysiu''. Ne tik sau, bet ir jam gali pasakyt. Tegu žino  lotuliukas.gif  Nebijok, juk tu esi toks pats žmogus, kaip ir jis.

Taigi drinks_cheers.gif friends.gif mes saunuoles biggrin.gif !

A kad visai nenukrypt i keturis ratus....radau Louise Hay interviu (anglu k, bet sneka letai ir suprantamai), mane bent jau labai ikvepianciai nuteike 4u.gif

http://www.youtube.c...feature=related

Atsakyti
Sveikos pozityvistės oro_buckis.gif
kaip laikotes?seniai čia nebuvau,bet stengiaus maždaug peržvelgt ką čia mąstėt smile.gif
ar jum buvo kada taip,kad kažko lb lb troškot,kad galbūt kažkas pasikeistų į geresnio,naujovių kokių norėjot,bet kai pertrauki savo nepasitenkinimo būseną-realiai nežinai,ko tu taip trokšti.kiek skaityta knygų,kai žmonės pagaliau išgirsta savo vidinį balsą,aplanko koks tarytum nušvitimas,jie pagaliau žino,ko nori ir būna savimi. tai atrodo tarytum stebuklas,bet aš žinau,kad tai nėra kažkas antgamtiško,kad išgirsti save yra ganėtinai lengva,tereikia sustot ir atkreipt dėmesį į save,tačiau kažkodėl to savo paties balso aš negirdžiu g.gif
aš nežinau ko noriu,juk galėčiau imt ir vizualint savo norą,bet nežinau ko noriu ir labai jau ilgai.Kaip susivokt savyje?
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 08 11, 22:38)
kiek skaityta knygų,kai žmonės pagaliau išgirsta savo vidinį balsą,aplanko koks tarytum nušvitimas,jie pagaliau žino,ko nori ir būna savimi. tai atrodo tarytum stebuklas,bet aš žinau,kad tai nėra kažkas antgamtiško,kad išgirsti save yra ganėtinai lengva,tereikia sustot ir atkreipt dėmesį į save,tačiau kažkodėl to savo paties balso aš negirdžiu g.gif
aš nežinau ko noriu,juk galėčiau imt ir vizualint savo norą,bet nežinau ko noriu ir labai jau ilgai.Kaip susivokt savyje?

Labas, mane kartais aplanko tas nusvitimas, ypac, kai labai isikandus ko nors bunu ir po kiek laiko pastebiu, kad jau per giliai ir per ilgai laikausi kazko isikandus. Tada atsipalaiduoju arba "uzmirstu", nes pradedu ties nauja "ideja" dirbt ir tada atsiranda tas "nusvitimas".
Kaip suzinot ko nori? Isrusiuok, ko nenori ir daugiau negalvok apie tai, o leiska naujiems atradimams ir naujiems pasamones siunciamiems pasiulymams ateiti, o tada turesi galybe papildomu noru ir nenoru lotuliukas.gif Niekad nevelu pradet ieskoti, ko troksti, as irgi labai velai pradejau, bet nesigailiu, nes pradejau noreti ir gyvenima myleti wub.gif
Cia labai daug idomiu minciu ir pasakymu isdestet. Ta Deil'o Carnegie knyga irgi rekomenduociau kiekvienai. Aukso vetra knyga wub.gif
Labanakt!
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif
Pasiskaičiau jūsų mintis apie vairavimą ir taip linksma pasidarė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ... Kad jūs žinotumėt, kaip aš mokinausi vairuot doh.gif . Tai buvo tiesiog košmaras doh.gif O dabar tik juokas ima, vairuoju kaip bitė mechanine pavara ir švilpauju rolleyes.gif
Būdavo, kol pravažiuoju nuo vieno sustojimo iki kito, šlapia nuo prakaito irnesakyk.gif Man buvo didžiausia kančia už vairo, atrodė, kad NEIŠMOKSIU vairuot jokiu būdu karsta.gif Namie vyrui dėliojau, kad man reikia automato (o mūsų mašina mechaninė), jis tik ranka numodavo - visi vairuoja ir tu vairuosi. Jo ramybė vesdavo mane iki balto degimo biggrin.gif , nes dieną, kai reikėdavo sėsti už vairo mane apimdavo panika karsta.gif .... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ramiai, merginos, įsivaizduokit, kaip vairuosit po 3 metų irnesakyk.gif didis.gif .Viską išmoksit, vairuosit kaip norėsit ir ką norėsit. Šitą aš jums garantuoju smile.gif Daugelis praeina tą baimę ir nepasitikėjimą savimi prie vairo. Viskas gerai. Po truputį besimokydamos, viską išmoksit, tapsit kelių profės cool.gif .
Todėl, kad esate šaunuolės ir viską galit nail.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutėsn smile.gif ,
Gerą temelę čia užvedėt aš irgi laikaus teises tongue.gif , ryt trečia pravažiavimą darysiu. aš kažkaip prieš visą tą reikalą pagalvojau, kad man viskas bus gerai ir daugiau nesukau sau galvos, pirmą dieną instruktorius kažkoks tylus buvo nelabai supratau ar gerai ar blogai, o antrą dieną prašnekėjom visą laik ne tik apie vairavimą smagus toks jis visai, matot pravažiavimą ryte darėm tai aš pirma buvau, matyt dar nenervotas buvo, o jei ir bambėtų manau tai jau jo problema, kad kantrybės trūksta, mes neprivalom ateit mokėdamos, jo darbas mus išmokyt manau nereikėtų imt į galvą smile.gif
sėkmytės maupiecka mes galim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 08 11, 21:38)
  kaip laikotes?seniai čia nebuvau,bet stengiaus maždaug peržvelgt ką čia mąstėt smile.gif
  ar jum buvo kada taip,kad kažko lb lb troškot,kad galbūt kažkas pasikeistų į geresnio,naujovių kokių norėjot,bet kai pertrauki savo nepasitenkinimo būseną-realiai nežinai,ko tu taip trokšti.kiek skaityta knygų,kai žmonės pagaliau išgirsta savo vidinį balsą,aplanko koks tarytum nušvitimas,jie pagaliau žino,ko nori ir būna savimi. tai atrodo tarytum stebuklas,bet aš žinau,kad tai nėra kažkas antgamtiško,kad išgirsti save yra ganėtinai lengva,tereikia sustot ir atkreipt dėmesį į save,tačiau kažkodėl to savo paties balso aš negirdžiu g.gif

Jo manau čia visiem taip būna,labai svarbu, yra žinot ko iš tikrųjų nori, jei nesi tikras dėl kažkokio ketinimo jis ir nesipildo, manau anksčiau ar vėliau tas nušvitimas tikrai ateis, o dabar vyksta ieškojimas to ko tau reikia. dar labai svarbu kad tas noras būtų realus ta prasme, kad jei pavyzdžiui nori naujo automobilio vizualizuoji ten ir t.t bet dar neturi teisių (čia aktuali tema šiuo metu smile.gif ) tai yra kliūtis ir kažin ar pasamonė igyvendins šį troškimą. tada reikėtų pradėt nuo to kad išsilaikai teises, o tai ne taip jau sudėtinga. taip su kiekvienu ketinimu kartais reikia susikurt ir igyvendint nedidelius ketinimus, kurie galėtų trukdyt, kad būtų laisvas kelias to didžiojo igyvendinimui
taigi reikia daryt viska nuosekliai, kad pasąmonė viską suprastų smile.gif
sėkmės tau ieškant savęs, o pradžiai gali pabandyt kokius nedidelius ketinimus igyvendint, kad pajustum tą jėgą, kad tai veikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyssnia: 12 rugpjūčio 2008 - 09:08

Labas rytas 4u.gif,

dėl vairavimo-skaudi teme man, jau 17 metų turiu teises, o vairuot bijau ax.gif

Kolegė atsiuntė nuostabaus grožio skaidres su patarimais. Kam reik-mailą man į až mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2008 08 12, 11:29)
Labas rytas  4u.gif,

dėl vairavimo-skaudi teme man, jau 17 metų turiu teises, o vairuot bijau  ax.gif

Aš jau 11 metų turiu teises, bet tik 3 pastaruosius važinėju, nes irgi nežmoniškai bijojau. Bet aplinkybės mane meistriškai prispaudė ir privalėjau sėsti prie vairo, arba rinktis kankinio vaidmenį schmoll.gif visur bėgte savom kojytėm ax.gif
Galiu pasakyti : svarbiausia patirtis. Kol nevažinėsi, tol ir bijosi. Atvirkščiai tikrai nebus tongue.gif . Pradėk važinėti, pamažu, tada, kai gatvės apytuščios, savaitgaliais, anksti rytais (5-6val.) Pati nepajusi, kaip kuo toliau, tuo mažiau tau trukdys mašinų srautas, įgusi valdyti mašiną negalvodama, ką čia perjunkti....Bet viskas ateis palaipsniui.
Stenkis važinėti viena arba su tuo, kas neturi teisių, tada nelįs tau į akis su savo komentarais arba dar blogiau-pykčiais.
Nusistatyk maršrutą iš anksto namie ir jį gerai, smulkiai apgalvok, kaip važiuosi, kur suksi, kada persirikiuosi tam posūkiui ir pan. Čia kaip išmoktas eilėraštis biggrin.gif
Pasitikėjimą įgysi tik pati vairuodama. Neskubink savęs, pamažu bet užtikrintai.
Išsisklaidys ta baimė kaip dūmas. Sakau iš savo patirties. friends.gif
Atsakyti
ačiū merginos už patarimus.Manau taip ir reik visų pirma susirašyt,ko tikrai nenoriu ir pan.susirašyt savo neaiškius ir nekonkrečius pageidavimus.Aš ir šiaip tpsknt profilaktiškai rašau į sąsiuvinį savo mintis,labai gerai,kai nutinka kažkas blogo arba turi gerų emocijų-tai galėsiu vėliau paskaityt.Ten pat galiu ir norus nenorus rašyt.Va pas mane gal ir yra ta bėda,kad mano norai negali pildytis dėl to,kad dar yra plyšių visokių,trugdžių,kuriuos deja pati kuriuos smile.gif dėkuj.kiek vėliau grįšiu su man gražia mintim rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakarelis. Aciu mergiotems uz ikvepima biggrin.gif
As net neabejoju kad vairuosiu. Jau isivaizduoju svajoniu masina ir kaip as is jos islipu, sukdama raktelius ant pirsto lia lia lia nail.gif ...nors turbut (mano atveju yra geriau vizualizuoti pati vairavimo procesa biggrin.gif blush2.gif )
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif ,
Kaip laikotės?

Aš tai klausau Esther Hicks per www.hayhouoseradio.com ir semiuos pozityvo bigsmile.gif ,
ar dar kas klausot tų laidelių?
Atsakyti
sveikos smile.gif na aš tai neklausau,nes nesuprantu 4u.gif tikra gėda doh.gif
Atsakyti