Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(a79 @ 2008 07 03, 09:43)
Aš visą laiką buvau prieš tą plastikinę sienelę, bet kai reikalas priėjo iki vonios, beveik tenka persigalvot  verysad.gif
Nėr kas padaro tą sienelę, kurią apklijuot plytelėmis būtų galima.
Plytelių klijuotojas, sako, apklijuot jokių problemų, tik pasidarykit. O nejau rasiu kokį meistrą, kuris pas mane važiuotų tik dėl vonios apmūrijimo, ar "apgipsinimo"  unsure.gif
Pati mūrysiu, tik kol kas supratimo neturiu, nuo ko pradėt

na negi tas meistras negali padaryti g.gif keistuolis aisku uzsiprast gali doh.gif bet tikrai manau kad jis galetu tik reikia paklausti mirksiukas.gif mano mb ir sienas lygino pats senas plyteles dauze kad tik pigiau butu lotuliukas.gif siaip tikrai manu pakalbink ir padarys smile.gif

QUOTE(Eagle @ 2008 07 03, 10:18)
Taip ir maniau, kad katinas demesio gaus  lotuliukas.gif Nes cia siaip ir buvo fotkintas jis, neturejau kitos fotkes, kur geriausiai plyteles matytusi...
Dekui  4u.gif Zinok cia visai paprastos plyteles - mes pirkom 1000 plyteliu, bet maciau yra ir Irise, kainuoja tik 30 kelis litus kv.m. Na bet del kokybes, pagirti negaliu... buvo ir kreivoku, ir nuskeltu, o dar tokie nevyke meistrai cia pas mus dejo, tai gavos nekas  doh.gif

na kur cia negaus grazuolis demesio reiks tuoj tema pervadinti lotuliukas.gif na ir katino gazumas drinks_cheers.gif
mes pirkom irise tai speju tos pacios musu grindys tokios spalvos o sienos sviesios kas liecia kreivumo tai meistrai minejo kad kreivos siek tiek bet nieko sudejo jei neklystu italiskos sienu 32lt su centais grindu 37lt su centasi

o bide as tai nenoreciau schmoll.gif nesuprantu ka einant miego tik ta vietele praustis taigi eini miegoti lendi po dusu ir svarus sau smileysex.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 07 03, 08:43)
Aš visą laiką buvau prieš tą plastikinę sienelę, bet kai reikalas priėjo iki vonios, beveik tenka persigalvot  verysad.gif
Nėr kas padaro tą sienelę, kurią apklijuot plytelėmis būtų galima.
Plytelių klijuotojas, sako, apklijuot jokių problemų, tik pasidarykit. O nejau rasiu kokį meistrą, kuris pas mane važiuotų tik dėl vonios apmūrijimo, ar "apgipsinimo"  unsure.gif
Pati mūrysiu, tik kol kas supratimo neturiu, nuo ko pradėt

neabejoju,kad meistrelis moketu padaryti- tik aisku uz papildoma piniga.
Pas mus tas kuris kloja plyteles, tai visus vamzdzius aptaise, apsiltino ir vonia gipskartoniu apsius ir klozeto bakeli. Mokesim uz tuos darbus papildomai,bet ramu- jokiu kitu meistru nereikejo lakstyt ir ieskot.
Ir siaip vaikinas jaunas, bet sparciai dirba. Del kokybes dar anksti sprest. Gal tik uz kokios savaites jo darba ivertinsiu smile.gif
Atsakyti
Labai aciu visoms uz nuomones del bide 4u.gif 4u.gif 4u.gif Turiu kuo greiciau nuspresti...

QUOTE(emrata @ 2008 07 02, 08:23)
na cia labiau skonio reikalas. mes va iskarto jau zinojom, kad vonia apklijuosim plytelem, nes man asmeniskai graziau atrodo ir vonia tarsi suslieja i bendra visuma..

drinks_cheers.gif

QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 07 02, 15:06)
Bent jau pas mane, tai padare taip, kad esant reikalui butu galima isimt viena plytele. Na be abejo, jei kokia rimta problema uzkluptu del kanalizacijos, tai vargu ar ta palyginus nedidele anga pagelbetu.

As taip pat galvoju, kad galima pasidaryti, jog isimti butu galima plytele ar kelias, tik ar nesimato, kad ten taip yra padaryta? Jei labai krenta i akis (ta prasme, jei koks tarpelis yra ar kas), tai gal nelabai grazu? g.gif

Eagle, pirmiausia pamaciau nuotraukoje toki visa gyvenimu patenkinta grazu katina thumbup.gif , tik po to plyteles.. beje, jos irgi labai thumbup.gif

QUOTE(Viktorijag @ 2008 07 03, 22:26)
o bide as tai nenoreciau  schmoll.gif nesuprantu ka einant miego tik ta vietele praustis taigi eini miegoti lendi po dusu ir svarus sau  smileysex.gif

Bet juk apsiprausi tai ne karta i diena butent ten ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 07 04, 12:34)
Bet juk apsiprausi tai ne karta i diena butent ten  ax.gif

Turbut dabar jau aš pabūsiu baisiausia nešvaruolė, bet tikrai nesiprausiu po 16 kartų per dieną... blush2.gif O beto darbe net ir neturėčiau tokių galimybių biggrin.gif Vakare greitai įlendu į dušą ir vsio, niu ir pagal poreikį dar ir ryte kas antrą dieną, kai galvą reikia plauti... Niu ir nesmirdžiu lyg ir lotuliukas.gif
Atsakyti

As taip pat galvoju, kad galima pasidaryti, jog isimti butu galima plytele ar kelias, tik ar nesimato, kad ten taip yra padaryta? Jei labai krenta i akis (ta prasme, jei koks tarpelis yra ar kas), tai gal nelabai grazu?  g.gif

Ne, visai ieko nesimato, net nezinociau kuri plytele, bet meistrai parode kuri ir paaiskino kaip atskirt - pabeldus kitaip skamba biggrin.gif
Atsakyti
Bet juk apsiprausi tai ne karta i diena butent ten  ax.gif

na man atrodo kad nepazeisti tos floros musu saldzioje vieteleje net nerekomenduojama ja daznai plauti esant normaliai florai be jokiu uzdegimu ir tt ta prasme kai ten viskas ciki uztenka pries miega ir po miego wub.gif apsiprausti net nelabai isivaizduoju kaip galima ten plauti kas valanda o tok gargaras uzgriozdines vonia ir reikalaujantis papildomos prieziuros atima ir taip mums moterom brangu laika bevalydamos tuos bide geriau 5min skirti sau blush2.gif
as taip manau kai su lialium norisi nesitvarkyti is paskos o geriau tam paciame duse ar vonioje pasilepinti 4u.gif bet cia tiki mano nuomone smile.gif as nesu tvarkos verge tai ir mano namuose minimus norisi visko kur reiktu blizgint valyt sveist ir tt prasom nepykti ant manes ir nekritikuoti kad tokia jau murze mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau, kad tu ne viena čia tokia... kuriai didelio susižavėjimo nekelia unitazų valymas doh.gif
Atsakyti
Klausykit, ar į plytelių kainą, kurią meistras pasako, jau įeina tų tarpukų užtepliojimas?
PAs meistrą nenoriu klaust, kad paskui neužmestų už tarpukus papildomai lotuliukas.gif
O idėja pačiai tepliot irgi nežavi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 07 04, 17:08)
Klausykit, ar į plytelių kainą, kurią meistras pasako, jau įeina tų tarpukų užtepliojimas?
PAs meistrą nenoriu klaust, kad paskui neužmestų už tarpukus papildomai  lotuliukas.gif
O idėja pačiai tepliot irgi nežavi  schmoll.gif

Įeina wink.gif bent jau mes tikrai nieko papildomai nemokėjom cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 07 04, 11:51)
Turbut dabar jau aš pabūsiu baisiausia nešvaruolė, bet tikrai nesiprausiu po 16 kartų per dieną...  blush2.gif O beto darbe net ir neturėčiau tokių galimybių biggrin.gif Vakare greitai įlendu į dušą ir vsio, niu ir pagal poreikį dar ir ryte kas antrą dieną, kai galvą reikia plauti... Niu ir nesmirdžiu lyg ir lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Nu as irgi nesiprausiu po 16 kartu per diena, bet pora kartu i diena bide man reikalingas. Tik va del dvieju dalyku apie bidete galvoju: del to valymo ir vietos vonioje, nors ji ir nera mazyte pas mus.

QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 07 04, 11:55)
Ne, visai ieko nesimato, net nezinociau kuri plytele, bet meistrai parode kuri ir paaiskino kaip atskirt - pabeldus kitaip skamba biggrin.gif

Kaip arbuza tikrinant ar sunokes pilnai thumbup.gif O siaip tai liuks tada. Darysim ir mes is plyteliu. Siaip gal is mozaikos geriau atrodytu, nei is dideliu plytuciu.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 07 04, 17:08)
PAs meistrą nenoriu klaust, kad paskui neužmestų už tarpukus papildomai  lotuliukas.gif
O idėja pačiai tepliot irgi nežavi  schmoll.gif

i kaina ieina tik jei yra kampai tai bent musu meistra uz kiekviena kalmpa po 100lt +dar o ju 3pas mus buvo smile.gif
Atsakyti
Buvome Muresta'oje, labai fainą spintelę voniai radau, bet kai kainą amačiau - atšoko fantazija. Nieko sudėtingo nėra, jokių navarotų, tai mąstau pas kokius baldininkus pasidaryti. Gal kas nors ką nors galite rekomenduoti kaune ir jo apylinkėse? blush2.gif
Atsakyti