Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(a79 @ 2008 07 04, 16:08)
Klausykit, ar į plytelių kainą, kurią meistras pasako, jau įeina tų tarpukų užtepliojimas?
PAs meistrą nenoriu klaust, kad paskui neužmestų už tarpukus papildomai  lotuliukas.gif
O idėja pačiai tepliot irgi nežavi  schmoll.gif

Aš vakar paklausiau meistro, sakė į kainą įeina tarpų užglaistymas, bet va "Delfinu" tai pačiai teks nusitepti, nes už tai jau tektų papildomai mokėti 4u.gif

QUOTE(MELDA @ 2008 07 06, 13:45)
kas dedama už vonios, tos pačios plytelės? cool.gif

Mes visą vonią klijuosim plytelėm 4u.gif

QUOTE(Lilajar @ 2008 07 06, 13:59)
Cia mano wc plyteles. Vakar pradejo deti:

Labai gražios ir įdomios thumbup.gif O kokios sieninės bus?

Merginos, gal žinot kokią spec. plokštė tinka vonios kambariam, ant kurios būtų galima statyti įleidžiamą kriauklę? Mūsų atveju tas stalviršis turi būti bendras su palange. Tai dabar galvojam ar į medžio meistrus tuo klausimu kreiptis, ar ten kur paviršius laminuoja? 4u.gif 4u.gif
O lango angokraščius irgi plytelėmis klijuojate ar glaistote ir dažote?
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 07, 18:57)
grazios paskutines tos imestos plyteles

aha wub.gif
O sienos kokios bus? Nes ten atspalvių nemažai iš kurių galima rinktis g.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2008 07 06, 14:45)
kas dedama už vonios, tos pačios plytelės? cool.gif

Nebutinai tos pacios, gali buti ir kokios pigios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liurda @ 2008 07 08, 08:20)

mes absoliuciai viska klijavom plytelemis
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2008 07 08, 10:08)
sveikutes,arteja ir man vonios remonto vargeliai doh.gif gal galetumet mestelt zalsvu voniu (plyteliu)nuorodyciu?Kol kas dar blaskausi tarp spalvu,bet vis dazniau sustoju ties DK zalsvom plytelem su vysniu ziedais,tik vis dar neismastau kaip graziau jas sukomponuot g.gif

As irgi tas zalsvas issirinkus is DK,tai pasidalinkim informacija (kai turesim) 4u.gif
kol kas tik savo fantazija pasikliauju kaip klijuot (nors dar laiko turiu,tai projektai galvoje) smile.gif O uzstrigau su tokiu pamastymu-grindims ten eina irgi zalsvos.Tai kokios spalvos tarpelius daryti? Nes balti ( o kitokiu nelabai isivaizduoju) labai nepraktiska (kiek prisiskaiciau forume,tai l.sudetinga prieziura )Va,tai gal pas tave kokiu kitokiu ideju yra? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Valatke @ 2008 07 08, 11:27)
As irgi tas zalsvas issirinkus is DK,tai pasidalinkim informacija (kai turesim) 4u.gif
kol kas tik savo fantazija pasikliauju kaip klijuot (nors dar laiko turiu,tai projektai galvoje) smile.gif O uzstrigau su tokiu pamastymu-grindims ten eina irgi zalsvos.Tai kokios spalvos tarpelius daryti? Nes balti ( o kitokiu nelabai isivaizduoju) labai nepraktiska (kiek prisiskaiciau forume,tai l.sudetinga prieziura )Va,tai gal pas tave kokiu kitokiu ideju yra? blush2.gif

As tu zalsvu grindu tiktai nedesiu(nors maciau ta derinuka)Na nelabai noris turet tokia zalsva dezute g.gif (jau turiu persikini saliona doh.gif ir sienos ir lubos persikines,tik lubos tokios svelnesnes spalvytes..gailiuos dabar vyro paklausius,as norejau baltu lubu)tai va grindims esu nuziurejus tokias rudas dryzuotas (tipo bambukines plyteles..taip ir vadinasi"BAMBU")Labai neblogai ziuris kai vienos,bet va nezinau kaip ten bendras vaizdas bus g.gif O sienas galvoju komponuot irgi su panasiom plytelem kaip grindu tik siek tiek sviesenem,bet irgi siek tiek padryzuotos...na ir tom zalsvom,kazkur iterpiant tuos vysniu ziedus.Viso piesinio det nenoriu,kazko mazokas jis man ir nesiziuri g.gif tai tik tas pavienes zieduotas plyteles desiu.O del plyteliu tarpuku ,tai dar net nezinau,nepagalvojau apie juos,bet mano meistriukas tikras auksarankis,tai manau padarys taip kad nepasigailesiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2008 07 08, 13:16)
As tu zalsvu grindu tiktai nedesiu(nors maciau ta derinuka)Na nelabai noris turet tokia zalsva dezute g.gif (jau turiu persikini saliona doh.gif ir sienos ir lubos persikines,tik lubos tokios svelnesnes spalvytes..gailiuos dabar vyro paklausius,as norejau baltu lubu)tai va grindims esu nuziurejus tokias rudas dryzuotas (tipo bambukines plyteles..taip ir vadinasi"BAMBU")Labai neblogai ziuris kai vienos,bet va nezinau kaip ten bendras vaizdas bus g.gif O sienas galvoju komponuot irgi su panasiom plytelem kaip grindu tik siek tiek sviesenem,bet irgi siek tiek padryzuotos...na ir tom zalsvom,kazkur iterpiant tuos vysniu ziedus.Viso piesinio det nenoriu,kazko mazokas jis man ir nesiziuri g.gif tai tik tas pavienes  zieduotas plyteles desiu.O del plyteliu tarpuku ,tai dar net nezinau,nepagalvojau apie juos,bet mano meistriukas tikras auksarankis,tai manau padarys taip kad nepasigailesiu thumbup.gif

Kaip faina,kai zmones turi tokius gerus meistriukus,kai gali garantuot,kad viska padarys gerai wub.gif
O jei gerai suprantu,tai "BAMBUS" is Paradyz kolekcijos?Ziurinejau ir as jas (matau skoniai panasus ax.gif ) Bet nesusideliojo mano galvoj jos kazkaip graziai... O atspalvis tiks tu Bambus ir DK salotiniu? As nelabai bijau to salotinio kambariuko,nemazai desiu ir baltos spalvos.O kai patalpa nera bais didele...na dar isives visokiu spalvyciu pvz.baldai...Gal as netgi labiau bijau sumargint perdaug patalpa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 07 08, 11:13)
aha wub.gif
O sienos kokios bus? Nes ten atspalvių nemažai iš kurių galima rinktis g.gif

Ant sienu bus balta mozaika. Po keliu dienu imesiu, nes jau prades klijuoti. siandien dar grindys dziuna. Oi, jau kaip laukiu rezultato wub.gif

Del plyteliu uz vonios - mums prarabas sake klijuoti, nors realiai as to nedaryciau, bet jau ten tie du kvadratai plyteliu buvo nebuvo...
Atsakyti
QUOTE(Liurda @ 2008 07 08, 10:20)

na o mum kaip tai nedabego kad juos galim klijuot nors meistrai iskarto ateje klause ar klijuosim tai kai jau viska suklijavo as atsibudau ir uzklausiau ar dar gali apklijuoti tai sonine viena ir virsutine apklijavo o kita neisejo nes reikejo is anksto sienos siek tiek nugrriaut na nzn kaip paaiskinti vienu zodziu jei isklijuotu tai neatsidarines langas db o jau viskas isklijuota dabar tik duso laukaim tai tikiuosi sia savaite viskas jau bus padaryta tai nufotkinsiu smile.gif
nors kai mes rinkom plyteles dekoro ir sienu plytkiu laaabai skyresi dydziai meistrai pergyveno sako siules nevienodai eis man tai asmeniskai nesvarbu kad siule eitu tokia kaip vientisine tai ir gavau ko norejau man tai patinka wub.gif ir mb irgi labai smile.gif
Atsakyti
smile.gif Sveikos,
labai reikia baltų (arba matinių, arba blizgių) plytelių 20x20cm. Gal kas užmatėte kur Kaune? Tiesa, yra Aparariči salone, bet ten neduoda po plytelę išsinešti (nes visos suklijuotos), kad galėčiau kitame salone prie dekoro pasižiūrėti (bijau, kad atspalviai nesiskirtų)....
Būsiu labai dėkinga už patarimus, kur dar ieškoti.... 4u.gif
Atsakyti

smile.gif Sveikos mergaites 4u.gif pagaliau prisiruosem remontuotis thumbup.gif thumbup.gif gal galit koki plyteliu meistra parekomenduot? Plyteles jau kaip ir issirinkom, sienos irgi jau beveik paruostos, bet niekaip normalaus meisto nerandam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2008 07 08, 23:58)
smile.gif Sveikos,
labai reikia baltų (arba matinių, arba blizgių) plytelių 20x20cm. Gal kas užmatėte kur Kaune? Tiesa, yra Aparariči salone, bet ten neduoda po plytelę išsinešti (nes visos suklijuotos), kad galėčiau kitame salone prie dekoro pasižiūrėti (bijau, kad atspalviai nesiskirtų)....
Būsiu labai dėkinga už patarimus, kur dar ieškoti.... 4u.gif

maciau Vainetoj Savanoriuose
Atsakyti