Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos

QUOTE(rule @ 2008 07 02, 23:32)
Liudna verysad.gif bet jei jau turi striju,tai visam laikui.Su metais taps maziau pastebimos,bet atsikratyti ju,jokiu sansu verysad.gif

aš irgi turiu... ir visur... ir čia tikrai nieko nepadarysi, gal net celiulitą lengviau išnaikint, nei strijas... verysad.gif
Atsakyti
na, bet man tik 13 metų... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*GP @ 2008 07 26, 14:37)
na, bet man tik 13 metų...  doh.gif

koks miestas?
gal kazka patarsiu, nes savo dukrai aptvarkiau...
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2008 06 30, 21:36)
siaip kiek zinau strijos neisnyksta savaime...idegus ne taip stipriai matosi. dar galima bandyt su stangrinamuoju losjonu tept..

pas mane irgi po nestumo atsirado nemazai, tai po gi ant krutines, manau nieko nepadarysi, bet idegus jos tikrai labai gerai matos, nes jos vis tiek lieka baltos doh.gif
Ai kad ir tu striju pas mano vyra ant koju yra, o jis man "as gi negimdziau is kur cia pas mane gali buti " biggrin.gif
Atsakyti
man irgi ju yra sad.gif nejau ne vienas grozio centras nesiulo efektyvios pagalvos pries strijas, kad nors kiek apnaikinti..
Atsakyti
sveikos, kazkur skaiciau kad tik lazeriniu budu galima jas sumazinti, omazas net visai panaikinti :bigsmile
Atsakyti
man idomu kokiu budu plastikos chirurgai tvarko sita reikala? ar tik su lazeriu? nes man toks jausmas kad man reiktu puse odos nupjaut kad ju neliktu verysad.gif labiausiai nervina ant ranku vidiniu pusiu- negaliu idegus nesiot rubu trumpom rankovem doh.gif arba laikyt priglaudus rankas, kad tik vidines puses nepasimatytu- turbut jau tai visam gyvenimui.
Atsakyti
Sveikos, drauge po gimdymo naudojo si Clarins firmos ("TONIC" BODY TREATMENT OIL") aliejuka, minejo, jog kazkiek padejo g.gif

user posted image

gal kuri esat irgi isbandziusi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 12 rugpjūčio 2008 - 12:51
QUOTE(Vasaraitė @ 2008 08 12, 14:47)
Sveikos, drauge po gimdymo naudojo si Clarins firmos ("TONIC" BODY TREATMENT OIL") aliejuka, minejo, jog kazkiek padejo g.gif

user posted image

gal kuri esat irgi isbandziusi?

sitas yra stangrinantis, jame apie poveiki strijoms nieko nemini ax.gif
man tai tos strijos yra baisus dalykas- gali oda kaip nori sustangrint, celiulitus sunaikint, bet vat jei jau turi strijas, tai su jom reik susitaikyt. sporto klube maciau super mergaite- kudute, grazute, raumenukai ryskus, ir kai pasikelia maikute tai visas pilvas ir net nugara strijom nuejus unsure.gif aisku jei nebutu tiek prisisoliariuminus tai taip nekristu i akis ax.gif
Atsakyti
sveikos.man strijos atsirado nezinia nuo ko ir cia skaitau forumuose kad visom jos pakeite spalva, o man atsirado iskart baltos.nebuvo jokiu svorio svyravimu, nieko.ispradziu buvo tik kelios ant sonu o per pastaruosius metus ju vis daugeja, ties klubais, ant uzpakaliuko,sonu, dabar pastebejau kad atsirado ant kruties ir virs keliu, net nzn ka daryti ir nuo ko galetu jos buti verysad.gif ? nebezinau nejau tuoj busiu visa ju isvagota unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daja @ 2008 10 29, 23:21)
sveikos.man strijos atsirado nezinia nuo ko ir cia skaitau forumuose kad visom jos pakeite spalva, o man atsirado iskart baltos.nebuvo jokiu svorio svyravimu, nieko.ispradziu buvo tik kelios ant sonu o per pastaruosius metus ju vis daugeja, ties klubais, ant uzpakaliuko,sonu, dabar pastebejau kad atsirado ant kruties ir virs keliu, net nzn ka daryti ir nuo ko galetu jos buti verysad.gif  ? nebezinau nejau tuoj busiu visa ju isvagota  unsure.gif

srijos atsiranda,nes tavo oda per mazai elastinga,pirmas vaistas ,kad taptu elastingesne-dusas(vandeni kaitalioti siltas-saltas) oda grudinama ir stangrinama,tampa elastingesne,maziau bijo kuno svorio permainu,lengviau prie ju prisitaikoir t.t strijos dar atsiranda,kai lasteles nespeja gamintis(tai paaugliukams,kurie labai stipriai tam tikru amziaus laikotarpiu pradeda "stypti"-oda tiesiog nespeja paskui kaulu struktura.
Atsakyti
nuo salto duso oda stangres bet netaps elastingesne, oj ne blink.gif

strijas gydyt tai kai numireliui kompresa det doh.gif biski galima kazkiek pagerint situacija, bet pries veja nepapusi [ na aisku lieka lazeriai visoki, ir chirurgai.................]
Atsakyti