Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos

Pas mane irgi visa krutine nuvagota unsure.gif strijomis.Ir viskas ivyko po nestumo.Gal kuri zinote kokia klinika kur lazeriu galima jas bent kazkiek isnaikinti.Domintu kaina ir proceduru skaicius ar kokia panasi info.Gal kas yra daresi? mirksiukas.gif
Atsakyti
o gali strijos atsirast nuo priaugto svorio? priaugau svorio, padidėjo krutinė ir tapo išvagota tom nelemtom strijom doh.gif bet pas mane jos ne baltos, o lyg melsvos doh.gif ar gali taip būt? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2009 07 05, 16:09)
o gali strijos atsirast nuo priaugto svorio? priaugau svorio, padidėjo krutinė ir tapo išvagota tom nelemtom strijom  doh.gif  bet pas mane jos ne baltos, o lyg melsvos  doh.gif  ar gali taip būt? verysad.gif

Manau gali,nes as per nestuma priaugau gal 20kg o pati esu smulki.Krutine is 75B pasidare 80C.O jos is pradziu ir pas mane buvo melynos veliau tepiau visokiais kremukais ir pabalo.
Atsakyti
QUOTE(ditax @ 2008 07 26, 23:56)
koks miestas?
gal kazka patarsiu, nes savo dukrai aptvarkiau...

Man ir savo dukrai aptvarkyt reikia. Man pačiai jau šansų nėr doh.gif Ką patarsi??
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2009 07 07, 16:58)
Man ir savo dukrai aptvarkyt reikia. Man pačiai jau šansų nėr doh.gif Ką patarsi??

draugė žinau kad gėrė askorbo rūkšties tabletes g.gif jos mama seselė, tai liepė gert,..sakė mažiau buvo mirksiukas.gif
o aš ir pati jų turiu visur doh.gif kai pradėjo svoris augt, tai ir jos kartu,..iš pradžių rausvos (kai vėsu pamėlynuodavo), o dabar jau šviesios liko verysad.gif
gaila, kad tada nieko nežinojau apie jas doh.gif bet dabar atrodo, kad kokie masažiukai, kremai tikrai turėtų padėti, tik reikia pastangų įdėti, nepatingėti smile.gif
Atsakyti
Labutis... strijos tai musu antra problema po celiulito blink.gif bet gydymas skertingas...
Kazkas sake jau cia.. jei celiulita galima pagydyti, bet strijos iki galo, tai pasakiciau kad tai butu laaabai sunku...
Zinau merginoss gad sugiharoj gydo
http://www.sugihara....s/mezoterapija/
Mezoterapija - vienintelė tikrai efektyvi procedūra strijų gydymui, tačiau procedūras reikia pradėti kuo anksčiau, kol strijos dar yra rausvos arba melsvos. Kai strijos tampa odos spalvos, mezoterapijos procedūrų poveikis abejotinas.

dar yra procedura nuo striju su AHA, BHA, AKA rugstimis. siurina ir sviesina strijas, skatina odos regeneracija. cia su ruhstim procedura kaip jus jau supratot.
Atsakyti
ka manot?
http://www.groziocen...0.0.1.0.0.phtml
as pati vaikstau i ta centra, tiesa, ne del striju, del kitu problemeliu...
Atsakyti
Na man teko girdeti kad lazerei irgi tik laikinai padeda jos po kurio laiko vel islenda, tad kaip ir daugelis saket su tuom reikia jau susitaikiti. Va kad ir pas mane pilvas tiesiog kaip isvagotas vidines slaunis ir krutine verysad.gif
Atsakyti
Na, ir as, dar viena strijuotoji blink.gif turiu striju ir as sono kojyciu, ir ant krutines, aciu dievuj pakolkas ant pilvuko nera. Siaip pastebejau, kad po gan dideliu svorio pokyciu ju atsirado ( sveriau nemazai, veliau nemazai ir numeciau), bet ant krutines atsirado jau veliau.. Strijuota ir mano mama ir sese - tikriausiai kazkiek kalti ir genai. Bet gyvenu su jom ir nesuku sau galvos. Berniukui jos nemaiso, na man taip pat akiu nebado o vasara, saulei ju beveik nesimato(nebent labai isiziurejus ) . Turiu kvaila iproti nuziurinet zmones(tiek vyriskaja lyti, tiek moteriskaja) blink.gif Nu kiek ziurejau i merginas/moteris niekad i akis nekrito strijos, ypac saulei, va celiulitas tai taip, taip kad manau kad gal nereiku taip pergyvent kai kurioms. Sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluebell @ 2009 06 05, 19:40)
nuo salto duso oda stangres bet netaps elastingesne, oj ne blink.gif

strijas gydyt tai kai numireliui kompresa det  doh.gif  biski galima kazkiek pagerint situacija, bet pries veja nepapusi [ na aisku lieka lazeriai visoki, ir chirurgai.................]

Striju turi netgi vyrai,cia normalus dalykas,kai kinta kuno svoris,taciau nemanau,kad reikia nuleist rankas,tiesiog reikia pasirinkt tinkamas priemones jas gydyt.Mano drauge ,krepsininke,atrodo daug sportuoja,turetu buti viskas ok,taciau nuo striju negalejo issivaduot kol surado jai tinkama kremuka,parsiveze is Amerikos,Palmer's nuo striju.Panaudojus si krema jau po menesio matosi puikus rezultatas,o jeigu ta krema derinti su masazu,bus dar geresnis poveikis.Dabar sios firmos kremu galima rasti internetinej parduotuvej,Palmerskosmetika. lt,labai geros kainos,o svarbiasia poveikis odai puikus.Tik nereikia tingeti save priziureti ir palepinti .
Atsakyti
mane taip pat kamuoja strijos, tiesa, neryškios, ties užpakaliu ir krūtine, bet baigiu jau susitaikyt. nemanau, kad tai galima kaip nors pakeist... ;(
Atsakyti
Nezinau ar nenusisnekesiu, bet kiek teko dometis, tai striju atsiradima galima sumazinti giliai drekinant oda? Nezn tiesa ar ne smile.gif kazkurioj temoj apie strijas jau rasiau merginoms apie PALMERS.lt produkcija, ten yra keletas rusiu kremu - nuo pilvo, krutines ar viso kuno striju. Kam kaina prieinama galite isbandyti.
Atsakyti