Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos

nepamirskit kad strijos atsiranda ne tik del svorion svyravimo o buna ir del hormonu.,..
per nestuma mano krutine isaugo is 70D iki 75G tai neklauskit apie strijas... verysad.gif gydau kremais stangrinu , bus matyt..
Atsakyti
Na vataš pati pasigavau strijų kai labai sulieknėjau blink.gif Tai dbrnusipirkaukažkokįaeijų Eucerin..tiksliau mamanupirko druagė rekomendavo...sakė padeda unsure.gif nu žiūrėsiu.... nors enturiuaš jų daug bet man akis drąskooo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Merginos, ar kas nors bandete strijas mazintis FRAKCINIU LAZERIU? Pasidalinkite savo patirtimi ir kokie rezultatai?
Proceduros kaina nemaza ir kazin ar verta to?
Butu gerai isgirsti nuomone is patirties 4u.gif
Atsakyti
truputi apnyko strijos krutines srityje, tepiau belekuom ir viskuom... o dabar tos baisiosos slaunyse siknoj ir ant pilvo..
ieskosiuos ir as lazeriniu proceduru...
Atsakyti
Man 1-mo nestumo metu krutine ziauriai nuejo strijom, buvau soke blink.gif O baigus maitint is krutines is vis nieko neliko, bet ir strijios nusviesejo, nelabai ir matesi.
Po antro nestumo nauju striju kaip ir neatsirado, tepiau stangrinamuoju kremuku, kol kas krutine dar labai nesunykusi (nes baigiau maitint tik pries 2men). O strijos tai is arti kai ziuri matosi, bet daugiau atrodo,kad oda toj vietoj tokia istempta, ir vos vos tamsesne nei visur kitur. Bet gyvent galima ax.gif Su pilvu situacija blogesne unsure.gif
Atsakyti
Oj merginos, o kaip as bijau tu striju unsure.gif blink.gif
ypac po gymdimo, nzn ar pades kremai, tepsiu butinai...
Atsakyti
Manau, kad reikia butinai tepti kasdien , bet vat koki ta krema geresni pasirinkti tai neaisku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluebell @ 2009 09 04, 19:25)
truputi apnyko strijos krutines srityje, tepiau belekuom ir viskuom... o dabar tos baisiosos slaunyse siknoj ir ant pilvo..
ieskosiuos ir as lazeriniu proceduru...

nebandei ampuliu phytolastil nuo esamu striju? Visai neblogas rezultatas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Olesia///M @ 2009 09 07, 12:58)
Manau, kad reikia butinai tepti kasdien , bet vat koki ta krema geresni pasirinkti tai neaisku  g.gif

AS jau cia rasiau, kad super gelis yra phytolastil nesciom nuo 3 menesio nestumo. Visos drauges, kuriuos naudojo liko labai patenkintas, tad gali pabandyti, nes sudetis labai gera. thumbup.gif
Atsakyti
nezinau nebetikiu as kazkokiais stebuklimngais kremais, aisku jie padeda isvengti tragiskiausio rezultato.. jauciu kai turesiu kelis vaikus ir zinosiu kad tikrai nebegres nestumas ateity teks lazeriukais uzsiimt ir vienu syk visiems laikams susitvarkyt bardakus...
g.gif
Atsakyti
nusipirkau deborach krema nuo striju, lauksiu rezultatu ax.gif
Atsakyti
Turiu ir as sita beda, bet po 6 men pradejo graziai svieset ir susitaikiau as su jomis.
Stijos atsiranda del svorio didejimo, svorio mazejimo ar antiinksciu hormonu pokyciu, kas buna nestumo ir brendimo metu. Vienos yra laimingesnes kitoms pasiseka maziau.
Atsakyti
man strijos atsirado taipogi per nestuma ... kaip zinau jos lieka visam laikui,tik
pakeicia spalva verysad.gif girdejau, kad jai vaiksciot i soliariuma, jos ne taip matos ...bet girdejau ir atvirksciai ....gal kas tjuri patirties su tuo soliariumu ?
Atsakyti