per nestuma mano krutine isaugo is 70D iki 75G tai neklauskit apie strijas...
nepamirskit kad strijos atsiranda ne tik del svorion svyravimo o buna ir del hormonu.,..
gydau kremais stangrinu , bus matyt..
Na vataš pati pasigavau strijų kai labai sulieknėjau
Tai dbrnusipirkaukažkokįaeijų Eucerin..tiksliau mamanupirko druagė rekomendavo...sakė padeda
nu žiūrėsiu.... nors enturiuaš jų daug bet man akis drąskooo
Merginos, ar kas nors bandete strijas mazintis FRAKCINIU LAZERIU? Pasidalinkite savo patirtimi ir kokie rezultatai?
Proceduros kaina nemaza ir kazin ar verta to?
Butu gerai isgirsti nuomone is patirties
Proceduros kaina nemaza ir kazin ar verta to?
Butu gerai isgirsti nuomone is patirties
truputi apnyko strijos krutines srityje, tepiau belekuom ir viskuom... o dabar tos baisiosos slaunyse siknoj ir ant pilvo..
ieskosiuos ir as lazeriniu proceduru...
Man 1-mo nestumo metu krutine ziauriai nuejo strijom, buvau soke
O baigus maitint is krutines is vis nieko neliko, bet ir strijios nusviesejo, nelabai ir matesi.
Po antro nestumo nauju striju kaip ir neatsirado, tepiau stangrinamuoju kremuku, kol kas krutine dar labai nesunykusi (nes baigiau maitint tik pries 2men). O strijos tai is arti kai ziuri matosi, bet daugiau atrodo,kad oda toj vietoj tokia istempta, ir vos vos tamsesne nei visur kitur. Bet gyvent galima
Su pilvu situacija blogesne
Po antro nestumo nauju striju kaip ir neatsirado, tepiau stangrinamuoju kremuku, kol kas krutine dar labai nesunykusi (nes baigiau maitint tik pries 2men). O strijos tai is arti kai ziuri matosi, bet daugiau atrodo,kad oda toj vietoj tokia istempta, ir vos vos tamsesne nei visur kitur. Bet gyvent galima
Oj merginos, o kaip as bijau tu striju
ypac po gymdimo, nzn ar pades kremai, tepsiu butinai...
ypac po gymdimo, nzn ar pades kremai, tepsiu butinai...
Manau, kad reikia butinai tepti kasdien , bet vat koki ta krema geresni pasirinkti tai neaisku
QUOTE(Bluebell @ 2009 09 04, 19:25)
truputi apnyko strijos krutines srityje, tepiau belekuom ir viskuom... o dabar tos baisiosos slaunyse siknoj ir ant pilvo..
nebandei ampuliu phytolastil nuo esamu striju? Visai neblogas rezultatas
Papildyta:
QUOTE(Olesia///M @ 2009 09 07, 12:58)
Manau, kad reikia butinai tepti kasdien , bet vat koki ta krema geresni pasirinkti tai neaisku 
AS jau cia rasiau, kad super gelis yra phytolastil nesciom nuo 3 menesio nestumo. Visos drauges, kuriuos naudojo liko labai patenkintas, tad gali pabandyti, nes sudetis labai gera.
nezinau nebetikiu as kazkokiais stebuklimngais kremais, aisku jie padeda isvengti tragiskiausio rezultato.. jauciu kai turesiu kelis vaikus ir zinosiu kad tikrai nebegres nestumas ateity teks lazeriukais uzsiimt ir vienu syk visiems laikams susitvarkyt bardakus...
nusipirkau deborach krema nuo striju, lauksiu rezultatu