Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos

Sveikos visos merginos, busimos mamytes ir esamos mamos bye1.gif mirksiukas.gif esu 5 menuo kaip nescia nestuke.gif , ir neseniai pastebejau krutines srityje tokias kaip rausvas juostas(lyg dryzius). unsure.gif tai vat, galvoju kad man atsirado strijos..na dar ant pilvo nesimato... g.gif nuejau i eurokos, pasiklausti gal turi koki krema nuo striju. tai pasiule naudoti eveline slim extreme 3d. Na naudoju jau kelios dienos..na ir lyg man jos blanksta.. thumbup.gif dar jis turi saldanti efekta, tai ne tik krutines sriti ismasazuoju su juo, bet ir pilva mirksiukas.gif
Atsakyti
nesciosioms nuo striju geriausia teptis aliejusi mirksiukas.gif daugiau sansu kad pades nei tie kremai specialus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2010 09 28, 21:21)
nesciosioms nuo striju geriausia teptis aliejusi mirksiukas.gif daugiau sansu kad pades nei tie kremai specialus 4u.gif

Visiskai sutinku, permenybe aliejam... thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi buvo striju ant krutines atsirade pirmais nestumo menesiais, bet jos nebuvo labai gilios tai su laiku pakeite spalva, o dabar ju nesimato, tik labai isiziurejus kazka galima pastebeti, vasara nebuvo problemu biggrin.gif beje tepiau sviestmedzio nerafinuotu sviestu, gal padejo g.gif
o ant pilvo turiu nedaug, bet giliu striju, jos tai matosi verysad.gif (atsirado 2 sav. pries gimdyma) dabar tepiu Bio oil aliejumi, na gal siek tiek ir suvienodino spalva, bet kad nesimatys nesitikiu verysad.gif
Atsakyti
Na va... 6 nėštumo menuo ir "Būkit pasveikintis strijos" sad.gif Kvailė nepagalvojau ankščiau, kad jei neprotingai valgysiu daug priaugsiu ir taip nutiks.. tikiuosi ne vėlu.. reikės išbandyti jūsų siūlytus kremukus... gaila, kad parašė nemažai tų, kurios tik pradėjo naudoti vieną ar kitą priemonę, o ne tos, kuriom su kažkuria konkrečia tikrai sėkmingai pavyko pasiekti gero rezultato smile.gif
Atsakyti
Nieko verti kremukai, pataupykit pinigelius mirksiukas.gif Viska lemia genai. As pirkau brangius kremus, aliejus, kasdien po kelis kartus tepdavau - iki 5-6 menesio striju nebuvo, jau galvojau - stebuklas, "aplenksiu" genus. lotuliukas.gif
Ne veeelnio... Paskui kad pradejo "plysinet" pilvas, slaunys ir krutine - ne dienom, o valandom. doh.gif
Atsakyti
Keisčiausia, kad genai pas mane kaip ir kitokie turėtų būti.. Mamai parodžiau.. tai sako pas mane tokių dalykų nė būti nebuvo.. nors ji tris vaikelius į pasaulį paleido .. Na nebent aš kaimynų vaikas .. Bandau dabar pradžiai su savo turimais kremais ... O po to bus matyti.. jei lemta visai susibjauroti tai lemta sad.gif
Atsakyti
Visa nestuma du kart per diena tepiau slaunis ir pilva Clarins kremu nuo striju. Nezinau, ar genai, ar kremas, ar abu kartu, taciau nors ir turejau dideli pilva, neatsirado anei vienos strijos. Gal tas kremas tiesiog gerai drekina. Bandziau Pregnacare nesciom skirta,tas brr.. visai nesigere i oda. Vishy nuo striju ir kazkoks siaip sau.
Atsakyti
QUOTE(Ai neskauda @ 2011 11 03, 18:34)
Visa nestuma du kart per diena tepiau slaunis ir pilva Clarins kremu nuo striju. Nezinau, ar genai, ar kremas, ar abu kartu, taciau nors ir turejau dideli pilva, neatsirado anei vienos strijos. Gal tas kremas tiesiog gerai drekina. Bandziau Pregnacare nesciom skirta,tas brr.. visai nesigere i oda. Vishy nuo striju ir kazkoks siaip sau.

Gal pamenat kokia jo kaina buvo? Nes šiaip visi tie "gerieji" paprastai nemažai kainuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AngelinaJolie:) @ 2011 10 29, 14:38)
sėkmingai pavyko pasiekti gero rezultato smile.gif

Vienintelis, kas padėjo pasiekti gero rezultato adatinis volelis
Atsakyti
QUOTE(robkytexex @ 2011 11 07, 10:27)
Vienintelis, kas padėjo pasiekti gero rezultato adatinis volelis

Hm.. niekada neteko girdėti net .. reikia paieškoti daugiau atsiliepimų smile.gif Ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AngelinaJolie:): 07 lapkričio 2011 - 15:57
Na o as bandau kovoti kad neatsirastu tu brudu su
user posted image
Labai jau mano kosmetologes isgirtas, ziuresim kaip bus toliau.. Jau 30 sav tai dar lygu, grazu... rolleyes.gif
Atsakyti