Taigi pasipasakosiu as savo istorija apie neiskilminga santuoka
Kadangi mes su vyru draugavom 7metus,as niekur nedirbau,neturejau jokiu svarbiu popieriu kuriuos del pavardes reiktu keist, tik pasas ir vairuotojo pazymejimas, nusprendem susirasyt.Na kadangi mum svarbiausia santuoka yra baznycioja tai zaksui neteikem tiek daug reiksmes.Nusprendem susirasyti tyliai be iskilmiu, susimokejom 20Lt, atvykom i zaksa, dalyvavom keturiese, tik mes ir liudininkai.Apsirenge buvom paprastai,nu nekasdieniskai,bet tiesiog vyras su kostiumu as su kukliu tamsiu kostiumeliu.Ziedu neturejom, ir mum sake,kad nebutina metrikacijos metu keistis ziedais.Nesakem jokiu priesaiku, tiesiog pasake kalbele trumpa pasakem TAIP ir padejom parasiukus.Gavom santuokos liudijima ir isejom.Be triuksmu ir be skandalu
Gryze namo su tevais turejom vakariene sampano ir viskas.Sakem iskilmes su baznycia darysim kaip turesim pinigeliu.Beje susirase pragyvenom beveik metus ir nieks nezinojo,kadangi ziedu nenesiojom.O sia vasara nusprendem ir baznycioj su iskilmem susituokt,va cia ir buvo suknele, ziedai, fotografai sveciai ir t.t.
is pavadimo sprendziant tai nuskambejo kaip paguoda. ar jauciates nuskriaustos, kad jusu svente nebuvo pilna pompastikos ir baltu balandziu
juk nekiekvienai reikia viso sito.
na mes vestuviu dien i zaksa nejome. atejome eiline diena (Vilniaus CMB), tik pamenu, kad liepos 1 buvo(atradienis pasirodo
katik kalendoriuje pasitikrinau
). viskas buvo taip
pries tai telefonu pasiskambinome suzinot kiek reikia moketi ir darbo laika. ateje uzpildeme prasymo forma atidavem darbuotojai ir po pietu pertraukos atejome atsiimti liudijimo. o seip sako ji greit atspausdina.pries tai nieko nerasem ir nepildem, uzteko tik ateiti mudviem su vyru kartu su baznytiniu santuokos liudijimu.
kai sugalvojome tuoktis maneme irgi tik susirasysim eiline diena, kad apsirengsiu paprasta, gal netgi ne balta suknele, o veliau su tevais pavakarieniausime
na bet viskas isejo i dideli baliu. nors vistik ir dabar mane zavi tokios nedideles, intymios ceremonijos
kai sugalvojome tuoktis maneme irgi tik susirasysim eiline diena, kad apsirengsiu paprasta, gal netgi ne balta suknele, o veliau su tevais pavakarieniausime
Nu va šiandien prisiskambinau pagaliau - man pasakė, kad dabar nebėra jokių ''iškilmingų'' ir neiškilmingų'' ceremonijų. Kaip išsireiškė ''visi eina bendra tvarka''
ir tik penktadieniais ir šeštadieniais, jokių registravimų šiokią dieną
Tai va, baisiai įdomu man kaip realiai viskas atrodo pačių žmonių akimis, jei kas eisit pro šalį - parašykit
Tai va, baisiai įdomu man kaip realiai viskas atrodo pačių žmonių akimis, jei kas eisit pro šalį - parašykit
Labas vakaras, merginos
man iškilo toks klausimas, gal galėsite man padėti...
Mano draugė tuokiasi penktadienį, mane pakvietė būti liudininke. Baliaus nebus, tik išgersim šampano. Draugė dar svajoja iškelti vestuves veliau, todėl man pasakė, kad nereikia jokių dovanų, bet aš galvoju, kad gal visgi negražu eiti tuščiom... kaip manote? Ačiū už nuomones
man iškilo toks klausimas, gal galėsite man padėti...
Mano draugė tuokiasi penktadienį, mane pakvietė būti liudininke. Baliaus nebus, tik išgersim šampano. Draugė dar svajoja iškelti vestuves veliau, todėl man pasakė, kad nereikia jokių dovanų, bet aš galvoju, kad gal visgi negražu eiti tuščiom... kaip manote? Ačiū už nuomones
Man atrodo, kad reika dovana dovanot. o paskui tik geliu ir atviruka koki grazu
labas rytas
noriu jusu paklausti kaip Siauliu miesto CMS vyksta neiskilminga santuoka? ar pasako, kada reikia keistis ziedais, kokia ten atmosfera tvyro, ir kaip pacios darbuotojos ten: malonios ir siltos, ar furijos, atkeliavusios is tarybiniu laiku?
o gal ten tik padedi parasus ir isveja lauk
rugsejo men ten su MB registruosim santuoka, tai idomu kaip ten viskas vyksta ir iskilo klausimas ar verta pirktis ziedus
nes jei tik pasirasysim ir net nepasiulys apsikeist ziedais, tai tada mes ir namie juos galim apsimaut
taigi noriu informacijos
noriu jusu paklausti kaip Siauliu miesto CMS vyksta neiskilminga santuoka? ar pasako, kada reikia keistis ziedais, kokia ten atmosfera tvyro, ir kaip pacios darbuotojos ten: malonios ir siltos, ar furijos, atkeliavusios is tarybiniu laiku?
taigi noriu informacijos
Sveikos,
Norejau pasiteirauti kaip Kaune vyksta neiskilminga ceremonija. Turime su suzadetiniu ziedus, tad noretume jais ir apsikeisti, taciau sukame galva, ar per neiskilminga ceremonija pasiulys tai padaryti?
Buciau labai dekinga, jei kas pakomentuotu.
Norejau pasiteirauti kaip Kaune vyksta neiskilminga ceremonija. Turime su suzadetiniu ziedus, tad noretume jais ir apsikeisti, taciau sukame galva, ar per neiskilminga ceremonija pasiulys tai padaryti?
QUOTE(Lina_S @ 2008 12 01, 03:21)
Sveikos,
Mano drauge irgi tuokesi 4dieni Kaune, tai jie ziedais apsikeite. Manau tik reikia pries ceremoniaj perspeti darbuotojus.
man būtų liudna be ceremonijos
Na o mes savo, taip vadinama neiskilminga santuoka, iregistruosime gruodzio 30d.
Nors tai nebus sestadienis kaip iprasta iskilmingoms santuokoms, bet data manau isimintina, nors visai nebuvo is anksto planuota, paprasciausiai mano busimajam laisva nuo darbo diena
Neiskilminga santuoka dabar renkames todel, jog norime, kad musu leliukas gimtu iteisintoje seimoje
Nebus nei baltos sukneles, nes siuo metu i jokia manau netilpciau
ir vyras kostiumo nesivilks, visa tai spesime apsivilkti kai tuoksimes baznycioje per savo busimo leliuko krikstynas
Ziedais keisimes, nes CMS darbuotoja pati pasiule, ir sake kad viskas bus taip kaip ir per iskilminga tik nereikia kokiu tai vainikeliu keitimosi ar pan
Siaip be liudytoju dabar nieko nekvieciame, taciau as, kaip seklys morka, jau issiaiskinau, kad pasveikinti vistiek susirinks nemazas burys draugu ir giminaiciu, o tevai kur tai sale yra uzsake