Įkraunama...
Įkraunama...

(Ne)iškilminga santuokos ceremonija

Man vat pasidare idomu, nesikilminga sanutoka, cia turima omenyje, kad CMS ji neiskilminga, as pacios vestuves nesikilmingos biggrin.gif be super dideliu baliu ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(murka2008 @ 2008 07 18, 11:05)
Man vat pasidare idomu, nesikilminga sanutoka, cia turima omenyje, kad CMS ji neiskilminga, as pacios vestuves nesikilmingos  biggrin.gif  be super dideliu baliu ir t.t.

Pas mane tai buvo neiskilminga i CMS ir didelio baliaus nebuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Musu vestuves palyginti kokios rengiamos siais laikais buvo neiskilmingos, nors man jos buvo pacios graziausios blush2.gif Mes tuokemes 5dieni, as vilkejau balta kostumeli ir jauciausiai ne ka prasciau nei jaunoji kuri buvo pries mane smile.gif nors jau labai keistai ji ir visa svita i mus ziurejo blink.gif bet man dzin biggrin.gif paskui su artimiausiais zmonemis nuejom i fotoatelje ir i restorana smile.gif 9 val jau lekem namolio smile.gif buvo labai linksma ir visiems labai patiko smile.gif Siandien is fotoatelje atsiemiau nuotraukytes, tai net liudna pasidare, kad viskas jau praejo sad.gif
Atsakyti
Aš niekad neįsivaizdavau savo vestuvių, neturiu iki šiol jokios vizijos.Vestuvėse, kuriose teko dalyvauti, nematau nieko patrauklaus ir būtina, aš nesu prisirišusi prie tradicijų. Nesureikšminu ir savęs kaip nuotakos iki tokio lygio, kad norėčiau didelio baliaus, pompastiškos ceremonijos ir pan. Santykiai su giminėm nėra artimi, o ir nesu kokia vieša persona, kuriai būtinai reikėtų tokiu gyvenimo momentu surengti šou svečiams... Tad mes taip pat pasirinkome tiesiog "susirašyti".
Jei kada pajausime tokį norą - sutvirtinsime santuoką ir prieš Dievą (kol kas nesubrendome religijai) - tai būtų gražu paminint jubiliejines vestuvių metines, su visais vaikais... tikiu, kad tokia meilė kaip mūsų jau yra Dievo palaiminimas.
Atsakyti
Štai, neliko nei savaitės iki mano kuklių vestuvių. Mes su MB kartu jau 3 m., o ir mūsų sūneliui 2 m. Galų gali nutarėme susirašyti. Beje, man tai jau antroji santuoka. Kad greičiau ir privačiau - ne Klaipėdoje, o Rietave, pagal tėvų gyvenamąją vieną. Nuvažiavome palikti pareiškimą - o ten jokių eilių. Tai kadangi turime sūnų (=svarbi priežastis smile.gif ), pasirinkome penktadienį, po dviejų savaičių nuo pareiškimo. Dalyvausime tik mes, abiejų tėvai ir mano brolis su žmona (liudininkai). Baliaus nekelsime, tačiau man ši diena, tiksliau, pora valandų - ypatinga, todėl noriu, kad įsimintų. Nusipirkau per Mango išpardavimą baltą suknelę iki kelių, pasiskolinsiu papuošalus, nusipirkau batelius sidabr. sp. Sūneliui taip pat nupirkau juodas kelnes su liemene. Vyras bus su savo senu kostiumu. DIENOTVARKĖ tokia: 7.30 pas kirpėją, 9.00 makiažas, 11 pasiimu puoštę, 11.30 fotosesija fotoateljė (pasidarysime gražių foto dviese, trise su sūneliu, vieno sūnelio, užsimausime žiedus smile.gif, tipo jau susituokę), 14.00 santuokos ceremonija, po to į Rietavo parką pasifotografuoti ir pas mano tėvus į kaimą viesiem kartu pasėdėti. Kepsime šašlykus. O šeštadienį - svarbiausia: iš Palangos išskrendame dviese į Trukiją pailsėti. Kelionę nupirko abiejų tėvai. Ceremoniją pasirinkome iškilmingą, nes man visgi norisi to. Tėvai taip pat dalyvaus ceremonijoje. Miesteliuose viskas paprasčiau ir žymiai jaukiau nei didmiesčiuose, nes nėra konvejerio - leidžia dalyvauti visiems, kas tik nori, o susirinkusiems po visko netgi tarti pasveikinimo žodį, visiems išgerti šampano.

Brrr., penktadienis jau ant nosies.
Atsakyti
siaip skelbdama tema "neiskilminga santuoka" sakydama turejau omenyje ta oficialu statusa. kur santuoka 20 lT kainuoja (kalbu tik apie ceremonijak, o ne apie sventima). todel tuokia vilniuje pvz. tik ketvirtadieni paprastame kambariuke. jokiu kalbu, priesaiku, pazadejimu. liudininku tikrai reikia. butinai su dokumentais. na, nebent kitu jaunuju ar ju sveciu su dokumentais paprasytumet paliudyti. manau, gali buti mama su sese. svarbu pilnametes abi ir su dokumentais.

Atsakyti
QUOTE(Dryžuota @ 2008 07 22, 14:59)
siaip skelbdama tema "neiskilminga santuoka" sakydama turejau omenyje ta oficialu statusa. kur santuoka 20 lT kainuoja (kalbu tik apie ceremonijak, o ne apie sventima). todel tuokia vilniuje pvz. tik ketvirtadieni paprastame kambariuke. jokiu kalbu, priesaiku, pazadejimu. liudininku tikrai reikia. butinai su dokumentais. na, nebent kitu jaunuju ar ju sveciu su dokumentais paprasytumet paliudyti. manau, gali buti mama su sese. svarbu pilnametes abi ir su dokumentais.

Na dabar jau nuo liepos 1d neiškilminga santuoka kainuoja 70Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
doh.gif kosmaras!! ne del kainos, zinoma, o del to kaip lupikauja. juk ten paruosia viena lapa ir pasirasyti duoda. naudojasi, kad vasara. mes pareiskimus nesem ziema. tai mums 20 lt vasarai kainavo (tuokemes liepos 10). ot lupikautojai!!!!
Atsakyti
tai kazi kiek tada dabar kainuoja iskilminga santuoka? g.gif juk kainavo 70.o dabat 120?jai jau taip pakilo kainos
Atsakyti
QUOTE(svedyjona @ 2008 07 28, 22:13)
tai kazi kiek tada dabar kainuoja iskilminga santuoka? g.gif juk kainavo 70.o dabat 120?jai jau taip pakilo kainos

dabar vienas tarifas santuokos iregistravimui - 70 litu.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 07 28, 22:15)
dabar vienas tarifas santuokos iregistravimui - 70 litu.

aisku...na man jau tas nebeaktuolu tik seip pasidomejau mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki!man kilo klausimas,gal kas patars?mes gyvenam Vilniuje,nunesem pareiskimus,sumokejom 20lt.bet mums leido pasirinkt data iskilmingoms vestuvems-08.29,sumoketi likusia suma ir atnesti jiems kvita.BET!dabar mes visgi nutarem,kad tai mums netinka-mes norim neiskilmingu vestuviu ir kita data,iki 08.29.be to,dar buvo prarastas lankstinukas,kuri dave CMB,kur buvo uzrasyta data ir laikas.klausimas-ar yra galimybe pakeist data ir pasirinkt neiskilmingas vestuves? 4u.gif
Atsakyti