Įkraunama...
Įkraunama...

(Ne)iškilminga santuokos ceremonija

QUOTE(salunja @ 2008 07 29, 11:34)
sveiki!man kilo klausimas,gal kas patars?mes gyvenam Vilniuje,nunesem pareiskimus,sumokejom 20lt.bet mums leido pasirinkt data iskilmingoms vestuvems-08.29,sumoketi likusia suma ir atnesti jiems kvita.BET!dabar mes visgi nutarem,kad tai mums netinka-mes norim neiskilmingu vestuviu ir kita data,iki 08.29.be to,dar buvo prarastas lankstinukas,kuri dave CMB,kur buvo uzrasyta data ir laikas.klausimas-ar yra galimybe pakeist data ir pasirinkt neiskilmingas vestuves? 4u.gif

manau nueiktite ten kur nesete pareiskimus,ir manau kad bus imanoma pakeisti data..... g.gif juk viskas suderinama.
Atsakyti
puikumelis,viska susiderinom,vestuves perkeltos 21 dienai ir primoket nereikia thumbup.gif ot bus teisejos veido israiska,kai kaltinamojo pavarde bus pasikeitusi 27dienai,mano MB ima mano pavarde thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2008 07 29, 17:52)
puikumelis,viska susiderinom,vestuves perkeltos 21 dienai ir primoket nereikia thumbup.gif ot bus teisejos veido israiska,kai kaltinamojo pavarde bus pasikeitusi 27dienai,mano MB ima mano pavarde thumbup.gif  biggrin.gif

kaip ikalbejai mb imti tavo pavarde? g.gif
Atsakyti
aciu dievui,ikalbinet nereikejo thumbup.gif lotuliukas.gif tiesiog kai pildem pareiskima,iskilo klausimas kas keicia pavarde.as keisti neketinau,galvojau daryt dviguba,bet mb tik pasijuoke,sako:"tu ir taip du vardus pase turi,kur dar antra pavarde rasysi?" lotuliukas.gif galvojom ka daryt,nes jo pavardes imt nenorejau.svarstem galimybe imti mano,bet jis mane,jog reiks mano motinos sutikimo,bet kai paaiskejo,kad jo nereikia,viskas issisprende savaime-mb ima mano pavarde!mano tevams nepranesem,kad tuokiames,tad ir leidimo,jei jo reiketu,nebutu galimybes gaut. biggrin.gif tokios vat tokeles.perkelt pavyko,nes paduoti pareiskimai buvo 06.26,tai yra menuo praejo biggrin.gif
Atsakyti
nu jau geras cia lotuliukas.gif mano vyras tai net i kalbas nesileido kai as pradedavau apie tai kalbeti!tau pasiseke! thumbup.gif
Atsakyti
aha,man tuo atzvilgiu tikrai pasiseke,nes jo pavarde yra isvis baltarusiskai-ukrainietiska lotuliukas.gif tai ja perdarydavo visaip,kaip tik norejo,Tarybu sajungoj. lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų pasidalinti kaip dabar Vilniaus CMB atrodo neiškilmingas sant. įregistravimas? Turiu omeny po naujos tvarkos įsigaliojimo - dabar visos santuokos tik penktadieniais ir šeštadieniais registruojamos, tai kaip ten dabar visi bendram katile sukas - ir tie, kurie su ceremonijom ir svitom, ir tie, kurie tik susirašymui atėje? g.gif Ir kaip ten su liudininkais - ar tikrai jie būtini? Juk pagal CK liudininkai nereikalingi g.gif
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2008 07 29, 17:52)
puikumelis,viska susiderinom,vestuves perkeltos 21 dienai ir primoket nereikia thumbup.gif ot bus teisejos veido israiska,kai kaltinamojo pavarde bus pasikeitusi 27dienai,mano MB ima mano pavarde thumbup.gif  biggrin.gif

nelabai supratau is posto ka tiksliai norejai pasakyti, bet jei dokumentuose uzpildet, kad tu imsi dviguba pavarde, o vyras lieka su savo, bet veliau nusprendet, kad bus atvirksciai ir vyras ims tavaja - rekomenduoju apie tai CMB perspet is anksto. Dokumentai buna paruosti is anksto, todel jei apie pasikeitimus prabilsite ateje deti parasu, galite susilaukti ir nemalonumu mirksiukas.gif Visgi santuokos liudijima tenka perdarineti...

Papildyta:
QUOTE(in petto @ 2008 08 10, 14:29)
Gal kas galėtų pasidalinti kaip dabar Vilniaus CMB atrodo neiškilmingas sant. įregistravimas? Turiu omeny po naujos tvarkos įsigaliojimo - dabar visos santuokos tik penktadieniais ir šeštadieniais registruojamos, tai kaip ten dabar visi bendram katile sukas - ir tie, kurie su ceremonijom ir svitom, ir tie, kurie tik susirašymui atėje? g.gif Ir kaip ten su liudininkais - ar tikrai jie būtini? Juk pagal CK liudininkai nereikalingi g.gif

Turetu registruoti ir paprasta diena, tiesiog kainos "nuolaidos" neliko smile.gif
Liudininkai turetu buti reikalingi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 10 rugpjūčio 2008 - 23:05
QUOTE(in petto @ 2008 08 10, 14:29)
Ir kaip ten su liudininkais - ar tikrai jie būtini? Juk pagal CK liudininkai nereikalingi g.gif

Na nezinau kaip yra kitur, bet kai as liepos 30 d. susituokiau, tai nereikejo jokiu liudininku, cia Klaipedos rajone, pasirase pacios darbuotojos. Kad tokiu klausimu neiskiltu nu negi sunku pasiskambinti i santuoku rumus ir pasiklausti, juk niekas per galva neduos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2008 08 11, 09:16)
Na nezinau kaip yra kitur, bet kai as liepos 30 d. susituokiau, tai nereikejo jokiu liudininku, cia Klaipedos rajone, pasirase pacios darbuotojos. Kad tokiu klausimu neiskiltu nu negi sunku pasiskambinti i santuoku rumus ir pasiklausti, juk niekas per galva neduos mirksiukas.gif

Tai skambinau ir ne kartą - nieks neatsiliepia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(in petto @ 2008 08 11, 12:25)
Tai skambinau ir ne kartą - nieks neatsiliepia  unsure.gif

Nu idomiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(in petto @ 2008 08 11, 12:25)
Tai skambinau ir ne kartą - nieks neatsiliepia  unsure.gif

QUOTE(Avietytė @ 2008 08 11, 13:02)
Nu idomiai g.gif

Šeštadieniais kai dirba, tai pirmadieniais turi laisvą mirksiukas.gif . Rytoj paskambink
Atsakyti