Įkraunama...
Įkraunama...

(Ne)iškilminga santuokos ceremonija

sveikutes, mano santuoka taip pat bus neiskilminga.tad noriu paklausti, ar liudininkais gali buti mano sesuo ir mano mama? wub.gif nes jokiu iskilmiu nedarome...
Atsakyti
QUOTE(vaidute2006 @ 2008 07 17, 14:01)
sveikutes, mano santuoka taip pat bus neiskilminga.tad noriu paklausti, ar liudininkais gali buti mano sesuo ir mano mama? wub.gif nes jokiu iskilmiu nedarome...

Dėl mamos nežinau.Sesuo tikrai gali mirksiukas.gif
Atsakyti
Cercikas, va cia rodo tik iskilmingos registracijos laisvas vietas, bet paziurejus, tai yra laisvu vietu ir liepa ir rugpjuti. Tai neislilmingai gal turetui buti g.gif

http://www.vilnius.l.../index.php/231/?

Bent jau kiek pamenu mano sesuo pries menesi padave pareiskimus ir dar buvo vietu, bet tik anksti ryte. Kadangi vestuves buvo baznycioje, tai registracija buvo tik formalumas, jokiu ten super duper sukuosenu ir makiazu ta diena sesuo nedare, atvarem 8 ryto, susirase jie ir viskas smile.gif

Is civilinio kodekso:

45. Santuoka registruojama praėjus ne mažiau kaip vienam mėnesiui nuo prašymo padavimo dienos, dalyvaujant patiems susituokiantiesiems ir dviems liudytojams. Civilinės metrikacijos įstaigos vadovas, norinčiųjų susituokti prašymu ir esant svarbioms priežastims (nėštumas, sunki liga, vaiko gimimas, jūreivio išplaukimas į jūrą ilgesniam kaip 3 mėnesių laikui), turi teisę registruoti santuoką nepraėjus vienam mėnesiui, tačiau ne anksčiau kaip po dviejų savaičių nuo prašymo padavimo dienos.

Vaidute, cia gal galetu buti atsakymas i tavo klausyma. Kodekse neparasyta, kas gali buti liuditojais, o kas ne. Tai vat idomu, kaip jie traktuos g.gif Siaip koks skirtumas, kas pades parasa ar mama, ar drauge ar dar kas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murka2008: 17 liepos 2008 - 14:03
QUOTE(murka2008 @ 2008 07 17, 14:55)
Cercikas, va cia rodo tik iskilmingos registracijos laisvas vietas, bet paziurejus, tai yra laisvu vietu ir liepa ir rugpjuti. Tai neislilmingai gal turetui buti  g.gif

http://www.vilnius.l.../index.php/231/?

Va dėl šito prieštarauju,nes čia pasenę duomenys.Mes ir čia tikrinomės,norėjom 2008-08-08.Rodė,kad yra trys vietos.O kai nuėjom mums pasakė,kad arčiausia vieta tik 2008-08-29.Tai,kad čia nesąmonė arba ten laukė kyšio,kad duotų norimą dieną g.gif
Atsakyti
Gali but, kad prilaiko vietas tiems, kas pamokes g.gif

Mikiene, tai jus saleje ar kambariuke norejot? Niu jeigu ir tame kambariuke nera vietu susirasyti zmonems, tai pravalas doh.gif Ten gi konverejeris kas 5 min varo, ar cia jie chimicina ar tiek zmoniu nori tuoktis blink.gif
Atsakyti
Pas mus buvo neiskilminga ceremonija, tai buvo pries 2 m. penktadieni. Man viskas patiko, ramiai, graziai, as suknes neturejau, turejau grazu kelniu kostiuma sampano spalvos. Paskui nuvaziavom su liudininkais i Belmonto, pasifotkinom, o paskui apie 15.00 i restorana, kur buvo viskas uzsakyta, svieciu buvo apie 10 zmoniu. Labai gerai pasedejom, svarbiausia niekas neprisigere, nes ne del to susirinkom. Apie 21.00 buvom namie.
Atsakyti
QUOTE(murka2008 @ 2008 07 17, 15:56)
Gali but, kad prilaiko vietas tiems, kas pamokes  g.gif

Mikiene, tai jus saleje ar kambariuke norejot? Niu jeigu ir tame kambariuke nera vietu susirasyti zmonems, tai pravalas  doh.gif  Ten gi konverejeris kas 5 min varo, ar cia jie chimicina ar tiek zmoniu nori tuoktis  blink.gif

Mes norėjom kambariuke visiškai be jokių ditirambų ir tai vietų nėra.Bent aš galvoju,jei duotume pinigų gal ir vietų būtų blush2.gif

QUOTE(radulia @ 2008 07 17, 16:08)
Pas mus buvo neiskilminga ceremonija, tai buvo pries 2 m. penktadieni. Man viskas patiko, ramiai, graziai, as suknes neturejau, turejau grazu kelniu kostiuma sampano spalvos. Paskui nuvaziavom su liudininkais i Belmonto, pasifotkinom, o paskui apie 15.00 i restorana, kur buvo viskas uzsakyta, svieciu buvo apie 10 zmoniu. Labai gerai pasedejom, svarbiausia niekas neprisigere, nes ne del to susirinkom. Apie 21.00 buvom namie.

Norėčiau ir aš tokių kuklių.Bet pas mus nors ir neiškilmiga santuoka,bet balius bus-to reikalauja tėvai.
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 07 17, 19:41)
Mes norėjom kambariuke visiškai be jokių ditirambų ir tai vietų nėra.Bent aš galvoju,jei duotume pinigų gal ir vietų būtų blush2.gif
Norėčiau ir aš tokių kuklių.Bet pas mus nors ir neiškilmiga santuoka,bet balius bus-to reikalauja tėvai.

pas mane tai tevai kaip tik sake, kad jus geriau nuvaziuokit kur nors arba nupirkit ka norit blush2.gif Kas norejo, tas atejo prie santuoku rumu ir pasveikino ir nemanau, kad visi draugai ar gimine supiktu ant musu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2008 07 17, 19:48)
pas mane tai tevai kaip tik sake, kad jus geriau nuvaziuokit kur nors arba nupirkit ka norit blush2.gif Kas norejo, tas atejo prie santuoku rumu ir pasveikino ir nemanau, kad visi draugai ar gimine supiktu ant musu.  rolleyes.gif

O mano kaip tik tėvai reikalauja su bažnyčia,bet aš pasakiau bus balius ir nieko daugiau
Atsakyti
Mikeine, as manau teisingai, cia gi tavo svente. Tu darai, kaip tu nori mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(murka2008 @ 2008 07 17, 15:56)
Ten gi konverejeris kas 5 min varo, ar cia jie chimicina ar tiek zmoniu nori tuoktis  blink.gif

man rodos laiką užsiima ir tie kurie bažnyčioje susituokė ir tik užsiregistruoti ateina g.gif

QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 07 17, 19:54)
O mano kaip tik tėvai reikalauja su bažnyčia,bet aš pasakiau bus balius ir nieko daugiau

teisingai, tavo vestuvės ir darai kaip nori biggrin.gif

šį savaitgalį mb tėvams pranešim savo vestuvių viziją hihihi.gif jaučiu bus karas, nes jie nori didelių vestuvių su visa gimine ir balius per 3 dienas doh.gif bandysim atsilaikyti biggrin.gif mano tėvai visai pritaria ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2008 07 18, 08:46)
šį savaitgalį mb tėvams pranešim savo vestuvių viziją hihihi.gif jaučiu bus karas, nes jie nori didelių vestuvių su visa gimine ir balius per 3 dienas doh.gif  bandysim atsilaikyti biggrin.gif mano tėvai visai pritaria ax.gif

Pas mus irgi buvo karas,kai pasakiau,kad be bažnyčios.Dar ir po šiai dienai galvoja,kad bus su kunigu doh.gif smile.gif ,o aš neimu į galvą.Vis klausinėja ar jau susitariau bažnyčioje doh.gif .Tai mano šventė biggrin.gif ir nenusileisiu nė už ką biggrin.gif .Šliubą paimsiu tik tada,kai pati to norėsiu. rolleyes.gif
Atsakyti