Sakiau niekada nevalgysiu alyvuogių, nes jos man šlykščios, ale dabar kertu kaip reikalas, ir žalias, ir juodas. Vieną dieną - bum - ir pasidarė skanios
Tikrai negalima sakyti niekada,nes zmogus nezinai kaip gali susisukti protelis...
Nevoksi ,nerukysi nevartosi narkotiku ir panasiai....Bet gyvenimas toks dalykas,kad nezinai kas taves laukia .Ir negali uz nieka garantuoti NIEKADA...
Taip kad niekada nesakykim niekada
Man kai zmogus deda ranka prie sirdies ir irodineja,kad jau jis NIEKADA nedarys to ar ano nu tik juokas ima.....Geriau tris kart nusispjaut ir geriau patylet.
Kai pasibaige senojo paso galiojimo laikas teko issiimti tapatybes kortele migracijos tarnybos darbuotoja siule kartu issiimti ir uzsienio pasa,pasakiau kad nereikia niekam nes nezadu po jokius uzsienius vazinet.Na ir ka sau manot ta pasa vis tik teko issiimt ir i ta uzsieni pavaziuot,mokejau aisku dabar geeerokai brangiau.Pasitvirtino teiginys niekada nesakyk niekada
Sakiau niekada nevalgysiu alyvuogių, nes jos man šlykščios, ale dabar kertu kaip reikalas, ir žalias, ir juodas. Vieną dieną - bum - ir pasidarė skanios
Man tas pats buvo Prieš kokius 5 metus man jos tiesiog šlykščios buvo, nuo picu nurankiodavau. Iš niekur nieko pasidarė nerealiai skanios, galiu lb daug suvalgyt, nes SKANU Nesuprasi...
Vaikysteje mama uzsimine, kad stengiasi nevartoti sito zodzio, nes ivyksta viskas priesingai Tad as pradejau ji vartoti tada, kai noriu, kad kazkas ivyktu PVZ, kai norejau draugauti su patinkanciu vaikinu, pradejau kartoti, kad mes niekada nebusim kartu Na mes jau 3 metai kaip kartu . Kad tik neprisikalbeciau