Įkraunama...
Įkraunama...

Niekada nesakyk niekada

QUOTE(g.daiva @ 2008 05 15, 21:59)
As sakiau kad niekada negimdysiu antro vaiko...o va jau trys metai kaip auginu du blush2.gif

Kaip tau gerai, jau pagimdei(nors pirmąją pagimdžiau gana greit, bet be jokių vaistų, žodžiu natūraliai), o aš irgi sakau niekada, bet taip noriu... wub.gif
Atsakyti
Aš taip pat žodžiu "niekada" nepiktnaudžiauju.... cool.gif
Atsakyti
Jei sakau "niekada" - niekada ir nenusiviliu, neklystu. Skaudu tik, kad tą "niekada" tenka ištarti, kai jau "šaukštai po pietų" doh.gif
Atsakyti
Sakiau niekada nevalgysiu alyvuogių, nes jos man šlykščios, ale dabar kertu kaip reikalas, ir žalias, ir juodas. Vieną dieną - bum - ir pasidarė skanios blink.gif
Atsakyti
Tikrai negalima sakyti niekada,nes zmogus nezinai kaip gali susisukti protelis...

Nevoksi ,nerukysi nevartosi narkotiku ir panasiai....Bet gyvenimas toks dalykas,kad nezinai kas taves laukia .Ir negali uz nieka garantuoti NIEKADA...

Taip kad niekada nesakykim niekada tongue.gif

Man kai zmogus deda ranka prie sirdies ir irodineja,kad jau jis NIEKADA nedarys to ar ano nu tik juokas ima.....Geriau tris kart nusispjaut ir geriau patylet. biggrin.gif
Atsakyti
geriau nepiktzodziauti siuo zodziiu smile.gif
Atsakyti
Kai pasibaige senojo paso galiojimo laikas teko issiimti tapatybes kortele migracijos tarnybos darbuotoja siule kartu issiimti ir uzsienio pasa,pasakiau kad nereikia niekam nes nezadu po jokius uzsienius vazinet.Na ir ka sau manot ta pasa vis tik teko issiimt ir i ta uzsieni pavaziuot,mokejau aisku dabar geeerokai brangiau.Pasitvirtino teiginys niekada nesakyk niekada
Atsakyti
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2008 05 22, 00:56)
Sakiau niekada nevalgysiu alyvuogių, nes jos man šlykščios, ale dabar kertu kaip reikalas, ir žalias, ir juodas. Vieną dieną - bum - ir pasidarė skanios  blink.gif

Man tas pats buvo lotuliukas.gif Prieš kokius 5 metus man jos tiesiog šlykščios buvo, nuo picu nurankiodavau. Iš niekur nieko pasidarė nerealiai skanios, galiu lb daug suvalgyt, nes SKANU blink.gif Nesuprasi...
Atsakyti
Aš žodžiu "niekada" nepiktnaudžiauju,nes jau pasimokiau ne karta
Atsakyti
Jei tik pasakau ,,niekada,, arba ,,tikrai,, butinai ivyksta viskas atvirksciai.
Atsakyti
QUOTE(sole @ 2008 05 23, 17:14)
geriau nepiktzodziauti siuo zodziiu smile.gif

QUOTE(Darfe @ 2008 05 28, 10:24)
Jei tik pasakau ,,niekada,, arba ,,tikrai,, butinai ivyksta viskas atvirksciai.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif būtiniausiai tas pildos doh.gif tai dabar visada yra gal..gyvenimas per greit keičias,kad būt užtikrintam,jog ,,niekada" doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Vaikysteje mama uzsimine, kad stengiasi nevartoti sito zodzio, nes ivyksta viskas priesingai smile.gif bigsmile.gif Tad as pradejau ji vartoti tada, kai noriu, kad kazkas ivyktu biggrin.gif blush2.gif
PVZ, kai norejau draugauti su patinkanciu vaikinu, pradejau kartoti, kad mes niekada nebusim kartu blush2.gif biggrin.gif Na mes jau 3 metai kaip kartu lotuliukas.gif .
Kad tik neprisikalbeciau blush2.gif blink.gif
Atsakyti