Taip tai zodziai,kurie kazkodel pavirsta i zodi -VISADA,jau senai visiems sakau,kad as niekada nesakau niekada.
daug kartų esu sakiusi Niekada, bet labai dažnai tas žodis netekdavo prasmės

Pastebėjom turbūt visi, kad ko labiausiai dievagojiesi, tai tai būtinai tau ir atsitinka.Tai gal geriau tikrai nesakyti to " niekada"
?

žinau kad niedaka nebebūsiu mažu vaiku,niekada nebesusigražinsiu bėgančio laiko,bet šiaip vengiu šio žodžio,nes ką gali žinot-o gal išsipildys
QUOTE(Kolekcionierė @ 2008 06 28, 19:27)
žinau kad niedaka nebebūsiu mažu vaiku,niekada nebesusigražinsiu bėgančio laiko,bet šiaip vengiu šio žodžio,nes ką gali žinot-o gal išsipildys
Vaje kiek yra ligų ligelių, kai iš suaugusiojo atimamas protas. Va tada ir sakoma "jis tapo mažu vaiku", tai reiškia, kad priklausomas nuo kitų. Tad gal geriau net negalvoti apie visokius niekada.
ir vel pasitvirtino.
Sakiau niekada negrysiu gyvent i Lietuva,jau po poros savaiciu grystu

QUOTE(werute007 @ 2008 06 27, 19:25)
As galėčiau

Labai intriguoja, bet as nedrystu sakyt niekada, nes kai tik tai pasakau, tai butinai atsitinkas tas, ko issizadejau 
Papildyta:
taip drasiai nesakyk.
Maza kas gyvenime gali nutikti.....

Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2008 06 29, 20:31)
Niekada nesidaryčiau aborto ir niekam to nesiūlyčiau
Daugiau nežinau. Šiaip stengiuos kuo rečiau pulti į tokius kraštutinumus, bet kartais yra tokie stiprūs įsitikinimai... Tikiuosi, niekada tai neatsisuks prieš mane.

Daugiau nežinau. Šiaip stengiuos kuo rečiau pulti į tokius kraštutinumus, bet kartais yra tokie stiprūs įsitikinimai... Tikiuosi, niekada tai neatsisuks prieš mane.
taip drasiai nesakyk.
Maza kas gyvenime gali nutikti.....
Man tai tas ''niekada nesakyk niekada'' yra labai aktualus. Todėl niekada jau beveik ir nebesakau.