Įkraunama...
Įkraunama...

Niekada nesakyk niekada

QUOTE(Makalius @ 2008 07 01, 17:18)
brita, na aš tai tikrai nenoriu lakierkų nešiot, net giliai širdyje blush-anim-cl.gif

lotuliukas.gif , nu jo, tai ir nenesiok biggrin.gif
Atsakyti
as uzaugau ir gyvenau miesto centre bute ir visada zegnojaus kad negyvensiu uzmiesty ir name doh.gif bet dabar galiu sakyti kad daugiau negyvensiu bute tongue.gif
Atsakyti
Sakiau ir sakysiu, kad smailių batų nenešiosiu. žiūrėsiu kaip seksis ateitį g.gif
visada sakiau, kad niekada nebendrausiu su rūkančiais..bendrauju biggrin.gif
sakiau, kad pati niekad gyvenime nesurukysiu daugiau nei pakelio cigarečių..surūkiau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Sakiau, kad niekada nevairuosiu, nebent stulpai bus paraloniniai lotuliukas.gif Na stulpai kaip stulpai, vis dar betoniniai / metaliniai lotuliukas.gif o as jau beveik metai kaip turiu teises, vairuoju thumbup.gif Tai va taip ir gavosi, niekada nesakyk niekada blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(brita33 @ 2008 07 01, 22:06)
lotuliukas.gif , nu jo, tai ir nenesiok biggrin.gif

Keistas mano nenoras, bet kolkas sėkmingai įgyvendinamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 07 01, 15:56)
Man tai dar tep nebuvo (nebent nepamenu), bet jaučiu, kad bus biggrin.gif

Visiems sakau ir sakysiu, kad gyvenime lakierkų nesiausiu tongue.gif
Bet jaučiu, reiks lotuliukas.gif

į vestuves gal eisi kad lakierkų reikia? lotuliukas.gif lotuliukas.gif

aš tai kaip irgi nepamenu tokių žymių situacijų.... g.gif dar mažai nugyvenau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nimbamedė @ 2008 07 02, 16:11)
į vestuves gal eisi kad lakierkų reikia? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai va sakau, jei teks eit, tai reiks nusižengt savo "NIEKADA" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 07 02, 16:15)
Tai va sakau, jei teks eit, tai reiks nusižengt savo "NIEKADA"  biggrin.gif

ir jokia cia beda, teks, tai teks biggrin.gif , visiem pasitaiko...
Atsakyti
Ash ishvaziavusi i vilniu mokytis, ji taip pamilau, kad visada ir visiem paklausus ar grishi i gimtaji miesta, atsakydavau, tikrai niekada blush2.gif

bet vos po triju, taip susikloste situacija, kad teks... blink.gif
o del smailiu bateliu tai ir ash kazkada sakiau, kad ju neneshiosiu, bet va vaiskhtau ir i kitus nelabai ir ziurisi smile.gif
tas pats ir su dzinasais siaurejaunciais galais blush2.gif
Atsakyti
Turiu pavyzdį iš giminės pusės. Mano mamos antros eilės puseserės tėvai išsiskyrė, nes tėvas susirado meilužę. Ji tos meilužės nekentė, ir buvo sau pasakiusi, kad NIEKADA nesusidės su vedusiu vyru. Niekada niekada niekada. O po to pati susidėjo su vedusiu vyru, turinčiu šeimą... Vat ir sakoma niekada nesakyk niekada...
Atsakyti
Pasakiau "NIEKADA" ir išsipildė. O taip norėjau, kad būtų "VISADA". Deja, nepasiteisino priežodis verysad.gif
Atsakyti
Dazniausiai jei pasakai NIEKADA tai butinai taip ir nutiks biggrin.gif
Atsakyti