Niekada neišsižadėsiu savo vaiko.
Niekada neatleisčiau neištikimam vyrui.
jau keli metai nesakau NIEKADA, nes prisisnekejau
sakiau kad niekda neisvaziuosiu is lietuvos nebaigus studiju, ka gi- akademines atostogos metams jau tesiasi trecius metus
taipogi kazkada kalbejau kad niekada netekesiu(ikvepta nekokio tevu pvz..) bet jau trejus metus esu laaabai laiminga turedama savo antra puse salia
todel dabar jau kazka tokio sakydama vartoju zodzius 'as noreciau, bet ziuresim kaip bus'

Niekada nesimylėsiu ir nesituoksiu su kitos rasės atstovu. Mano vaikų oda bus tik baltos spalvos ir kalbės jie tik lietuviškai.
Niekada neatleisiu neištikimybės ir pakeltos prieš mane rankos antrą kartą. Atleisiu tik po vieną klaidą, nes du kartai - jau ne klaida.
O šiaip iš neišsipildžiusių "niekada" serijos: maniau, kad niekada nenersiu vąšeliu, nemegsiu virbalais, nesiuvinėsiu kryželiu... O dabar oho kokia bitutė pasidariau
Niekada neatleisiu neištikimybės ir pakeltos prieš mane rankos antrą kartą. Atleisiu tik po vieną klaidą, nes du kartai - jau ne klaida.
O šiaip iš neišsipildžiusių "niekada" serijos: maniau, kad niekada nenersiu vąšeliu, nemegsiu virbalais, nesiuvinėsiu kryželiu... O dabar oho kokia bitutė pasidariau

Zinot,kazkada aš ir sakiau konkriaciai:Niekada neatleisiu neištikimybės,bet laikas bėga ir pasikeitė mastymas ir aš...
Aišku be galo butu skaudu ir to nepamiršciau niekada,bet atleistu turbut tektu
Bet norėciau tikėti,kad to niekada neatsitiks,na bent aju manau,kad jai myli zmogu tai to neatsitiks
Aišku be galo butu skaudu ir to nepamiršciau niekada,bet atleistu turbut tektu

Bet norėciau tikėti,kad to niekada neatsitiks,na bent aju manau,kad jai myli zmogu tai to neatsitiks

Na su tuo niekada aš jau irgi pasimokiau, ir net ne vieną kartą, tačiau vistiek yra tokių dalykų, kurių labai stengčiausi nedaryti niekada:
NEATSUKČIAU NUGAROS SAVO VAIKAMS IR MAMAI
NEPRADĖSIU RŪKYTI
NEVALGYSIU SALDŽIOS SRIUBOS
TIKIUOSI NEPRISIKALBĖJAU
Papildyta:
Bet gi ir kaimas kaimui nelygus. Kitam mieste ne taip gerai gal gyvensi, negu geram kaime su geru vyru. Jug negali buti vienareikšmiškai blogai-neauginsi gyvulių, užsiželdinsi pievelę, ir būsi sau kaip ponia.

Papildyta:
Paskaičiau ir pamaniau kad apie mano gyvenimą pasakoji......lygiai ta pati situcija.
NEATSUKČIAU NUGAROS SAVO VAIKAMS IR MAMAI
NEPRADĖSIU RŪKYTI
NEVALGYSIU SALDŽIOS SRIUBOS
TIKIUOSI NEPRISIKALBĖJAU

Papildyta:
QUOTE(Kissa @ 2006 08 17, 19:27)
Bet gi ir kaimas kaimui nelygus. Kitam mieste ne taip gerai gal gyvensi, negu geram kaime su geru vyru. Jug negali buti vienareikšmiškai blogai-neauginsi gyvulių, užsiželdinsi pievelę, ir būsi sau kaip ponia.

Papildyta:
QUOTE(katuksss @ 2006 08 12, 16:55)
Oi miargos nesakykit to niekada...Stai as sakydavau niekada nedraugauciau su jaunesniu, na va ir istekejau uz jaunesnio

Paskaičiau ir pamaniau kad apie mano gyvenimą pasakoji......lygiai ta pati situcija.

QUOTE(Giedruška @ 2006 08 19, 18:53)

na, as kaima turejau omeny ne kaip vieta ar aplinka, o kaip gyvenimo buda. tikiuos suprantamai issireiskiau, gyvuliu auginima, darzu ravejima ir turejau omenyje. ir siaip man patinka miesto surmulys, taigi i kaima - be prosvaisciu, siuo klausimu vyrui tektu prie manes prisiderinti

QUOTE(Kissa @ 2006 08 19, 19:03)
na, as kaima turejau omeny ne kaip vieta ar aplinka, o kaip gyvenimo buda. tikiuos suprantamai issireiskiau, gyvuliu auginima, darzu ravejima ir turejau omenyje. ir siaip man patinka miesto surmulys, taigi i kaima - be prosvaisciu, siuo klausimu vyrui tektu prie manes prisiderinti
vajetau, kad tik neprisisnekeciau 

Aha, mano sesė niekindavo ir kaimą ir vaikinus iš kaimo

O aš vis sakau "Niekada neatleisčiau neištikimybės, niekada neatleisčiau smurto ir niekad negyvenčiau su girtuokliu ir apsileidėliu"

Joa.. su tais niekada ir as jau spejau prisikalbeti...
sakiau niekada nerukysiu.. o pradejau.. ir jei buna koks tusas ir alkoholio - neapseinu be cigaretes.. (siaip kasdien nerukau..).. Taip pat sakiau, kad mano vaikinas niekada nebus zemesnis uz mane - man tokios poros nepatinka ir t.t. Ir ka gi? 1,5 metu gyvenu su 3 cm zemesniu uz save vaikinu.. o kai uzsidedu batelius su kulniukais, tie cm padideja
bet su juo budama nejauciu jokiu kompleksu - o tai labai gerai.. Su juo labai puikiai jauicuosi 
Daugiau nepamenu ko sakiau "niekada nedarysiu"...
nustojau taip uztvirtintai kalbeti.. nes nezinai ka gyvenimas tau turi paruoses.. kaip sakoma - "zmogus planuoja, dievas juokiasi"
tai wa..
Bet dabar uztvirtintai sakau, kad ateityje tai jau tikrai turesiu labai grazia seima, darnia, labai gera ir mylinti vyra..
rengsiuos kaip noresiu, gyvensiu graziai ir patogiai... turesiu viska, ko panoresiu..
kaip sakoma - "svajok, svajones tikrai pildosi"
as ta ir darau..

Daugiau nepamenu ko sakiau "niekada nedarysiu"...

Bet dabar uztvirtintai sakau, kad ateityje tai jau tikrai turesiu labai grazia seima, darnia, labai gera ir mylinti vyra..

Labai vengiu tokių pasakymų.Kartais ir tikriausias NIEKADA - iškrečia kiaulystę

Tai kad gyvenime apskritai neimanoma ka nors normaliai suplanuot ir kad tai laimingai issipildytu...ka jau kalbet apie NIEKADA... Paskutini NIEKADA srebiu dar dabar - mokykloje puikiai sekesi lietuviu kalba ir literatura, bet as jos tiesiog nekenciau, tad kai mokytojas vis sakydavo "baigsi filologija, mane i pensija isleisi" tik juokdavaus ir kartodavau Nie....Egzaminus islaikiau puikiai, tad galejau istoti kur tik norejau, o kas per proto uztemimas buvo nepaaiskinsiu - bet dabar sekmingai studijuoji 4 kurse lietuviu filologija...

QUOTE(*ramunė* @ 2006 08 27, 21:07)