Įkraunama...
Įkraunama...

Niekada nesakyk niekada

"Niekada nesakyk niekada"

šis posakis prieštarauja pats sau, vadinas iš principo yra neįmanomas cool.gif

MANAU, kad niekada nesugebėsiu:

1) pakelti prieš save rankos;

....

o daugiau nesugalvoju. Matyt viskas yra įmanoma g.gif
Atsakyti
Galvoju, galvoju, nu nieko rimto nešauna į galvą g.gif Jaučiu nevartoju tokio žodžio rolleyes.gif Jei ką prisiminsiu ar sugalvosiu, tai parašysiu. šiai dienai schmoll.gif
Atsakyti
Oi miargos nesakykit to niekada...Stai as sakydavau niekada nedraugauciau su jaunesniu, na va ir istekejau uz jaunesnio doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš kartą parduotuvėje pamačiau pažįstamą vaikiną ir žiūrėdama į jį pagalvojau: "Kokas negražus. Ir kam jis toks gali patikti, aš tai niekada su tokiu neprasidėčiau". Ir ką manote, po kokių metų pati iki ausų jį įsimylėjau" lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aš irgi už tai, kad niekada nereikia sakyti niekada biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joločka: 13 rugpjūčio 2006 - 13:09
As turiu toki kaimyna: 31 m., senbernis, gyvena su mama, dantys ispuve, nevengia taureles, visa laika smirdi prakaitu, kai isgeria tampa agresyvus, apie save labai geros nuomones, keikiasi kaip garvezys, netvarkingas ir nevala kokiu reta, skupus ir netolerantiskas. Na dar galeciau pavardint...Vat su tokiu tai NIEKADA. Kaip kirviu nukirsta.
Atsakyti
man niekada nepraeis dantistų baimė ph34r.gif nors jau gal kokius 10 metų vien tik ant gerų užtaikau,bet vistiek bijau kaip velnias kryžiaus fear.gif
Atsakyti
Niekada nezinai, kas gali atsitikti, todel... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 08 11, 16:25)
Niu del pirmuju dvieju suabejociau. Negi remontas toks neuzbaigiamas darbas??  unsure.gif

O ji čia tyčia pasakė,kad išsipildytų.Gerai sugalvota.....Reikia išmėginti;
-Niekada negyvensiu nuosavam name ax.gif
Tikiuosi tas mano "niekada" bus išgirstas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aga, as irgi labai , labai seniai sakiau "niekada" lotuliukas.gif Jau po menesio vaiksciojom susikibe uz rankuciu ir siemet atsventem 8 vestuviu metines wub.gif
Et... niekada nelaimesiu 1000000 schmoll.gif hihihi.gif
Atsakyti
Rodos tokia tema jau yra čia

lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maraboo: 14 rugpjūčio 2006 - 00:56
QUOTE(maraboo @ 2006 08 14, 01:56)
Rodos tokia tema jau yra čia

lens.gif

na buvo...bet kadangi dabar paieška veikia tik tame forume,kur esi,taigi...speju bus pasikartojančių temų....
Atsakyti
QUOTE(Sandriuks @ 2006 08 13, 23:50)
O ji čia tyčia pasakė,kad išsipildytų.Gerai sugalvota.....Reikia išmėginti;
-Niekada negyvensiu nuosavam name  ax.gif
Tikiuosi tas mano "niekada" bus išgirstas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Vat ir prisikalbesi tongue.gif
Atsakyti